• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bebegimin vücudu kan üretmiyo

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
milupanin still tea var onu iciyom sirf süt yapmasi icin onu iciyom canim.kalbi nolcak öylemi kalcak yoksa delikler sonra kendiliginden kapancakmi`?

Ama ben duymuşdumki olabiliyormuş yeni doğanda düzeliyormuş dr lar daha iyi bilir sordunmu aylinhanım

sagol canim,beyin kanamasini sordum derecesini bilmiyorlarmis cünkü beyni genislemis onun icin hareketlerine gelismesine bakcaz büyüdükce dediler.müdahele olmadi kanamayi gecirdi gece olmus dediler ve kan gene gitti kendiliginden düzeltti o kanama olan yerleride kücük delikler olusmus sonucta ölü hücreya artik ondan.Allahim yardimcimiz olsun insallah.

canım kalp deliği ile ilgili küvezdeyken tedavi gördüydü fakat tamam kapatamadı...10 kilo yani 1 yaşına kadar bir sorun olmadan kilo alımı olursa ve şayet o delik ler kapanmazsa kasıkdan girilerek küçük bir ameliyat geçirecek kızım..genelde kapanıyormuş bu delikler..şuana kadar 2 mm relik olan deliğimiz önemli olan bu delik 1,8 mm re oldu..diğeri 7 mm re o önemsiz yerde o daha küçülmedi..öenmli olan küçük olanmış...

canım beyaz hücre ölümü olduğsa bebeğinin sanırım motor gelişimi biraz daha geriden gelecek ve ona çok yardımcı olman gerekecek fizik tedavi yapacaksın..bende bu sorun yok fakat kendini kasıyor benım kızımda nedenini bilemiyorlar...vep testine girseydik hayırlısıyla ordanda temiz raporu alsam rahatlayacam..bu kastığı için kaslarını rahatlatacak hareketler yaptırıyorum..sanada vereceklerdir...eve çıkdıkdan sonra bol bol yuvarlayacaksın canım bebişini.küçücük kızımı biz nasıl yuvarlardık o aklıma geldi...yardımcı olacaksın kızına canım....umarım küçük birşeydir ..dualarım senınle canım ...

elif doktorlarda tam bilemiyorlar simdilik daha cok kücükya zaman göstercek diyorlar.bebeklik cok sagol bana güzel bilgiler yararli seyler söyledin Allahim senin bebeginede sifa versin.evet hergün zaten hastaneye bile bi kadin geliyo hergün onunla hareketler yaptiriyo elinle ayaklarina bende gördükce hergün gittigimde yapiyom ona.gercekten faydasi var.insallah senin kizinda iyilesir deligi kapanir,dua etcem canim.iyi geceler öptüm

Back