Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar kafayi yemek uzereyiz esimle. 6.5 aylik oglumuz var. orion6 size sormak istiyorum ozellikle yazali baya olmus cunku bebeginiz duzeldi mi? ayni benim oglum anlattiginiz cunku hastaneden ciktigimizin 3. Gununden beri uykuya dalamiyor. Her sekli denedik nasil uyutabiliyorsak oyle yapiyorduk simdiye kadar ve simdi de oyle yapiyoruz artik. uyku egitimi denedik olmadi. olmayan seyin egitimi cunku dediginiz gibi. bir suredir kucakta uyuyordu sadece bir kac gundur hicbir sekilde dalamiyor bir saat agliyor ancak oyle. o kadar uykusu var ki gozleri kipkirmizi sis artik aglamaktan dalamadikca daha da sinirleniyor deli gibi davraniyor kendini yipratiyor sirf bu yuzden doktoru ceyrek olcek passiflora verebilirsiniz dedi onu bile denedim rahatlasin diye yok. bizim de inek sutu yogurdu ve peynirine hafif duyarliligimiz var bir aydir tuketmiyorum kakamizda problem yok. esim de ben de harap olduk onun aglamasindan. Hic kimse de halimizden anlamiyor cunku normalde normal bir bebek karni tok alti temiz gazi yoksa uyur hem de besiginde. bizimki besigi yatagi falan gectim artik ne memede ne kucakta ne yerde ne gokte uykuya dalamiyor. dun gece en son 11de arabayla dolasmaya ciktik oyle dalabildi. ne olur bir cozum onerin en azindan orion6 siz yazali baya olmus en azindan gecti duzeldi ya da duzelecek deyin ne olur kafayi yemek uzereyim
Cok uzuldum cok zor kimse anlamaz bunu ceken bilir. Bizim Gunduz uykulari biraz duzeldi 11 ayi gectik ama biz. 8aydan sonra gunduz biraz daha duzenli Oldu. Suanda gunduz en fazla 3 saatte bir uyuyor bazen yarim saat ama cok sukur 1-1.5 saatleri goruyoruz artik. Ama yeni sorunlar cikiyor. Mesela uykusu cok boluk ve gece uykusu kotulesti. Gunduz bile 2-3sefer uyaniyor tekrar memeyle uyutuyorum bazen uyutamiyorum. Gecede bazen 15-20 sefer kalkiyor. Yarim saatte bir uyaniyor memeyle uyutuyorum. 10gundurde gece 1gibi uyaniyor zaten 11 de yatiyordu sonra sabah 4-5e kadar ayakta. Cok zor gercekten. Birde sute allerjimiz var dedinizya bizdede benzer durum oldu. inek sutu allerjisi dediler kizima meger anne sutu fazlaligindanmis cektiklerimiz belki sizinkide oyledir. Anlasilmiyoki bebekler. Ne yasiyolar bilemiyosun. Bir sebebi var uyuyamamasiniz ama bilmiyoruz.
arkadaslar kafayi yemek uzereyiz esimle. 6.5 aylik oglumuz var. orion6 size sormak istiyorum ozellikle yazali baya olmus cunku bebeginiz duzeldi mi? ayni benim oglum anlattiginiz cunku hastaneden ciktigimizin 3. Gununden beri uykuya dalamiyor. Her sekli denedik nasil uyutabiliyorsak oyle yapiyorduk simdiye kadar ve simdi de oyle yapiyoruz artik. uyku egitimi denedik olmadi. olmayan seyin egitimi cunku dediginiz gibi. bir suredir kucakta uyuyordu sadece bir kac gundur hicbir sekilde dalamiyor bir saat agliyor ancak oyle. o kadar uykusu var ki gozleri kipkirmizi sis artik aglamaktan dalamadikca daha da sinirleniyor deli gibi davraniyor kendini yipratiyor sirf bu yuzden doktoru ceyrek olcek passiflora verebilirsiniz dedi onu bile denedim rahatlasin diye yok. bizim de inek sutu yogurdu ve peynirine hafif duyarliligimiz var bir aydir tuketmiyorum kakamizda problem yok. esim de ben de harap olduk onun aglamasindan. Hic kimse de halimizden anlamiyor cunku normalde normal bir bebek karni tok alti temiz gazi yoksa uyur hem de besiginde. bizimki besigi yatagi falan gectim artik ne memede ne kucakta ne yerde ne gokte uykuya dalamiyor. dun gece en son 11de arabayla dolasmaya ciktik oyle dalabildi. ne olur bir cozum onerin en azindan orion6 siz yazali baya olmus en azindan gecti duzeldi ya da duzelecek deyin ne olur kafayi yemek uzereyim
Cok uzuldum cok zor kimse anlamaz bunu ceken bilir. Bizim Gunduz uykulari biraz duzeldi 11 ayi gectik ama biz. 8aydan sonra gunduz biraz daha duzenli Oldu. Suanda gunduz en fazla 3 saatte bir uyuyor bazen yarim saat ama cok sukur 1-1.5 saatleri goruyoruz artik. Ama yeni sorunlar cikiyor. Mesela uykusu cok boluk ve gece uykusu kotulesti. Gunduz bile 2-3sefer uyaniyor tekrar memeyle uyutuyorum bazen uyutamiyorum. Gecede bazen 15-20 sefer kalkiyor. Yarim saatte bir uyaniyor memeyle uyutuyorum. 10gundurde gece 1gibi uyaniyor zaten 11 de yatiyordu sonra sabah 4-5e kadar ayakta. Cok zor gercekten. Birde sute allerjimiz var dedinizya bizdede benzer
Cok tesekkurler cevap icin. Dogumdan hemen sonra baslayip gecmeyen pisigimiz ve ara ara rengi yesil olabilen mukuslu kakamız vardi. Doktorumuz sut urunlerini tuketmemeyi dene dedi bir aydir yemiyorum sut urunu mukus gecti gibi. Siz sutun fazla olmasindan kaynaklandigini nasil anladiniz? Bazen emerken bogazina kaciyormus gibi oluyor oglumun bir de sut sagma makinamiz var orada da fiskirarak akiyor makina cekim yaparken. Belirtileri nelermis acaba?
canım sağol yorumun için ama bebeğim uykuya çok düşkün doğduğundan beri uyandıktan 2 saat sonra uyumak istiyor ağlamaya başlıyor yoksa uyanınca kendi kendine oynar oyalanır sadece uykuya böyle davranıyor birde 2 gündür beni odadan çıkarmıyor odadan çıktığım zaman kıyameti koparıyor. yoksa ben eve kapandım hiçbir yere gidemiyorum uyku saati geldiğinde hiçbirşey teselli etmiyor onu salıncaksızda uyumuyor gidersek bile hemen eve geri geliyoruz durmuyor gittiği yerde . geçen gün bir akrabamız gündüz uyutma dedi ama ne mümkün kıyameti koparıyor uykusu geldiği zaman gözler kapalı fır dönüyor yatağın içinde yoksa uyumazsa uyumasın sorun değil daha ne ne güzel gezmeğime giderim alırım çarşıya çıkarım benimde psikolojim bozuldu çünki.çok gezen biriydim bebek olunca eve kapandım idrar testi yaptırıyoruz sürekli temiz çıkıyor ama belki diş çıkarıyor olabilir bilemiyorumki:gitme::gitme:
canım sağol yorumun için ama bebeğim uykuya çok düşkün doğduğundan beri uyandıktan 2 saat sonra uyumak istiyor ağlamaya başlıyor yoksa uyanınca kendi kendine oynar oyalanır sadece uykuya böyle davranıyor birde 2 gündür beni odadan çıkarmıyor odadan çıktığım zaman kıyameti koparıyor. yoksa ben eve kapandım hiçbir yere gidemiyorum uyku saati geldiğinde hiçbirşey teselli etmiyor onu salıncaksızda uyumuyor gidersek bile hemen eve geri geliyoruz durmuyor gittiği yerde . geçen gün bir akrabamız gündüz uyutma dedi ama ne mümkün kıyameti koparıyor uykusu geldiği zaman gözler kapalı fır dönüyor yatağın içinde yoksa uyumazsa uyumasın sorun değil daha ne ne güzel gezmeğime giderim alırım çarşıya çıkarım benimde psikolojim bozuldu çünki.çok gezen biriydim bebek olunca eve kapandım idrar testi yaptırıyoruz sürekli temiz çıkıyor ama belki diş çıkarıyor olabilir bilemiyorumki:gitme::gitme:
2010 yılında yazmışsınız. .şimdi Nasılsıniz giriyormusunuz foruma..bire bir yasiyorum yazdıklarınızı. Bacakta sallansın bari diyip ona alıştırmaya çalışıyorum ama nafile.deli gibi atıyor kendini belinden kaldıra kaldira..yoruldum..bittim..biz cingene beşiği derler ya eski usul tavana monte edilen ondan kurduk.ilk 3 ay fadimana denilen carsafta ydi. .onu 10 gün de cingene beşiği ne cevirmistim. Ama ne cileyle aglaya aglata..tek basima fadimana çok zordu çünkü. .şimdi ona da pişmanım çünkü Dediğiniz gibi başka yerde uyumuyo. Dışarı çıkmak imkansız. 2 saatte uykusu geliyo alıyorum cingene beşiği ne ama bas bas bagiriyo. Tamam diyorum uyuma..gel kucağıma. .alıyorum. yine attiriyo kendini.uyucam diye..delircem..naptiniz nasıl geçti. .5 yıl olmuş ama..
2010 yılında yazmışsınız. .şimdi Nasılsıniz giriyormusunuz foruma..bire bir yasiyorum yazdıklarınızı. Bacakta sallansın bari diyip ona alıştırmaya çalışıyorum ama nafile.deli gibi atıyor kendini belinden kaldıra kaldira..yoruldum..bittim..biz cingene beşiği derler ya eski usul tavana monte edilen ondan kurduk.ilk 3 ay fadimana denilen carsafta ydi. .onu 10 gün de cingene beşiği ne cevirmistim. Ama ne cileyle aglaya aglata..tek basima fadimana çok zordu çünkü. .şimdi ona da pişmanım çünkü Dediğiniz gibi başka yerde uyumuyo. Dışarı çıkmak imkansız. 2 saatte uykusu geliyo alıyorum cingene beşiği ne ama bas bas bagiriyo. Tamam diyorum uyuma..gel kucağıma. .alıyorum. yine attiriyo kendini.uyucam diye..delircem..naptiniz nasıl geçti. .5 yıl olmuş ama..
Allah YARDIMCINIZ olsun..çok zor simdi o çocuktan eser yok...ama bu huysuzlyklari 3 yasina kadar surdu...krese gönderdim ve faydasini gördüm...unutmusum bile o günleri..bu arada 2. Bir kizin daha oldu hiçbirini yasamadim çok şükür...
Merhaba araniza yeni katildim benimde 7 aylik bir kizim var dogdugundan beri kolik gaz sancilari yuzunden cok crktik sabaha kadar aglardi 5. aydan sonra gecti deli gibi aglamalari ama simdide uyumuyor gece uyukusu hic yok gibi aksam uykusu gelince uyutuyorum karnida tok uyuturken mama veriyorum ama her saat basi mutlaka aglayarak uyaniyor sabah 6-7 ye kadar sonra uyaniyor 9:30 10:00 gibi uyuyor 1 saat 7 aydir bu durumdayim daha soyle 2-3 saat uyudugunu gormedim bana onereceginiz birsey varmi kafayi yemek uzereyim....
Ah ah aynı sorun bende de var kızım 6 bucuk aylık uyutana kadar deli oluyorum tam uyudu diyorum bi bakıyorum uykulu gözlerle ağlıyor eskiden yine geceleri en en fazla 2 kere uyanan kızım 1 bucuk aydır yarim saatte bir uyanıyor karnı mi aç bilmiyorum sütüm çok az zaten mama da almıyor ne yapacağımi bilmiyorum aradan baya zaman geçmiş ama belki bsna cevap veren biri olur ne yapabilirim