- 31 Mart 2008
- 5.261
- 11.209
- 50
ziligurti sağol canım şu an hıçkırıklarla o ağladı ben ağladım ve ilk kez bağırtdım ona ama o ne anlar yaaaaa ben onu bulana kadar sabahlara kadar ağlıyordum neden benim bebeğim yok diye neden avlat sahibi olamıyorum diye inanki şimdi ağlayan gözlerle yazıyorum hem yaşadığımız duruma üzüldüm hem ona bağırdığım için berbatdurumdayım . yavrum benim o kadar kızıyorumki şimdi kendime battaniyede sallanmak istiyor şimdide başka yöntemim yok yaaaaa delireceğim vallahi beşiğine koydum çığlık çığlığa salıncağa koydum çığlık çığlığa evdede yalnızım nasıl battaniyede sallayabilirimki bugün günüm vardı kuaföre gittim saçlarımı boyattım kestirdim çok büyük değişiklik oldu benim için o da uykudan uyanınca güne gittik uylkusunu aldığı için orada çok güzel oynadı okadar sakindiki ne zaman eve geldik olay başladı yine uyutma zamanı böyle oluyor şimdi drumuzu aradım cevap vermedi yine bu çocuk niye uykuya dalamıyor uyudumu sorun yok uykusu geldimi salalrken oluyor ama başka türlüde uyumuyor delireceğim