Bebeğimin Uyku Sorunu

BeyaZ gürültü?? Ben telefonuma play storedan bebek uyutucuyu indirdim. Çoğu zaman oradaki fon makinesinin veya süpürgenin sesini aciyorum. Ve çok mayışıyor.. :))

BeyaZ gürültü?? Ben telefonuma play storedan bebek uyutucuyu indirdim. Çoğu zaman oradaki fon makinesinin veya süpürgenin sesini aciyorum. Ve çok mayışıyor.. :))
Onları diyorum işte, beyaz gürültü diyorlar onlara. Benimki de mayışıyor. Uykuya geçtiğinde yavaş yavaş kısarak kapatıyorum. Bazen kapatmıyorum, uykum ağır basıyor ben de zar zar sesi eşliğinde uyuyorum:)

Hmmm bilmiyordum öğrenmiş oldum :)) ayni durum bizde de var. Hadi ben neyse. Eşim sabahın köründe gidiyor işe.. ama napsin adam alıştı artik. Benim de o ses hosuma gidiyo valla. Beni bile mayistiriyo :))

Alışmaya bakın derim 3 ay 6 ay 9 ay 1 yas derken ben artık 2 yaşına bekliyorum :)

Hmmm bilmiyordum öğrenmiş oldum :)) ayni durum bizde de var. Hadi ben neyse. Eşim sabahın köründe gidiyor işe.. ama napsin adam alıştı artik. Benim de o ses hosuma gidiyo valla. Beni bile mayistiriyo :))
Ben yavas yavas kisarak kapatıyorum her sferinde. Cokta bu bağımlı olmasini istemiyorum. Kendi kendini uykuya gecirmeyi öğrensin. Ama eskisine nazaran
Artik uykuya gecmesi boraz dahs kolaylasti. Tabi belki bu da bir dönemdir. Bir bakarsın 1 hafta sonra gene sabahlara kadar bizi ugrastiririr. Bebekler böyle işte. Tam düzen oturana kadar, her şekle bürünüyorlar.. bu arada kac yasinda uyku düzenleri oturmus oluyor bilginiz var mi ? Ben 2 yasinda diye biliyorum ama..

2 yıl çekeceksiniz diyor sorduklarım. 2 yaşında kızı olan bir tanıdık var, gece uyanmazken, kreşi değiştiği için, düzeni bozuldu birden uyanmaya başlamış. Bir de bronşit oldu. Doktor şu an memeyi bırakma demiş. O hâlâ çekiyor. Ama en fazla 3 kere uyanıyormuş. O da bazen uykusuz geliyor işe. Evde olan annelerin işi daha kolay olabilir onu bilmiyorum. Ama ben de 2 yaşı bekliyorum.

Son düzenleme:
tecrü
tecrübeden bahsetmişken birçok yanlış tecrübeye sahip anne görüyorum bilinçli anne olarak hepsinin olacağının farkındayım ve süreci sabırla bekliyorum.bu gaz sancılı dönem booyunca çektiğim zorluklardan biliyorumki ilk doğduğundan itibaren rutini olan bebek gelecekte bu tür şeyleri hafif atlatır.bebek mamalarındaki inek sütü tozu işlemden geçtiği için alerjen maddesi alınıyor onlarca mamayla beslemek durumunda olan anne var onları kötü psikolojiye sokmaktan başka birşey değil mamaları kötülemek.bu arada bebek hemşiresiyim kendi çocuğum daha yeni ama birçok bebekle ilgilendim stajım boyunca ve bu yöntemleri denedim annelere yardım ederken.bebeğim olduğu için çalışmıyorum artık.seve seve yazacağımdan emin olabilirsiniz bana güvenmediğiniz için teşekkürler :)

Önlisans mezunu nasıl bebek hemşiresi oluyor? Bilmiyorum da o açıdan soruyorum yeni bir sistem mi geldi? Benim bildiğim hemşirelerin lisans mezunu olması gerekiyor. 2000 lerden önce sağlık liselerinden çıkanlar hemşire oluyordu ancak onu kaldırdılar babam da sağlık sektöründen oradan biliyorum. Yaşınız da 22 imiş, nasıl olabildiniz bebek hemşiresi?

ön llisans okuduğumu söylemedim 4 yıllık okudum. ingilizce hazırlıkla 5 yıl. üniversiteye 19 yaşında girilmiyor 17-18 yaşında birinci yıl başlıyor.ayrıca hemşirelikte hemşireliğin hangi bölümündeysen o bölüme atanıyosun. staj dönemi hemşirelerin 2. dönemde başlıyor ve kalan tüm dönemlerde staj hayatı.yani eğitim hastanelerde devam ediyor.o yüzden rahatca bebek hemşiresiyim diyorum bilgim olmayan konuda ne diye iddada bulunuyim.

ProfiliniZde önlisans mezunu yazıyor.

Hatta neden inanmadığımı görmek isteyen annelere de şu linki paslayayım.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebeklerde-uyku-egitimi.1035943/#post-53087651
Hatta neden inanmadığımı görmek isteyen annelere de şu linki paslayayım.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebeklerde-uyku-egitimi.1035943/#post-53087651
istanbul aydın üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi adı üstünde hemşirelikte iki yıllık değil 4 yıllık alıyor.beni yalancı çıkarmak için hangi yönden saldıracağınızı şaşırdınız hanımefendi komik olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…