• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimin uyku problemi

cerenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
56
2
36
Elazığ
bebegim uykuya yatmadan önce yarım saat 45 dk aglıyor yavrumun gözleri kızarıyo uykudan ama uyutamıyorum şuan 3.5 aylık uyutana kadar canım çıkıyo uyutmayım desem aglıyo ama bunu sadece sabah yapıyo yani gece böyle bi problemimiz yok emip uyuyo aranızda bunları yaşayan oldumu nasıl aştınız lütfen yardım edin o agladıkça benim içim eriyo fikirlerinize acil ihtiyacım var

bebeğin ağladıkça yanında ol onu sakinleştirmeye çalış emzir elini tut onunla konuş . uyuturken müzik açabilirsin benim oğlumu en çok bu sakinleştirir ve uykuya rahat gitmesini sağlar salıncağın varsa koy içine aç müziği salla hem eğlensin hem uyusun.. BİRDE sık sık oku annenin babanın nazarı çok çabuk değer... ALLAH BOL UYKULAR VERSİN MELEĞİNE..

bebeğin ağladıkça yanında ol onu sakinleştirmeye çalış emzir elini tut onunla konuş . uyuturken müzik açabilirsin benim oğlumu en çok bu sakinleştirir ve uykuya rahat gitmesini sağlar salıncağın varsa koy içine aç müziği salla hem eğlensin hem uyusun.. BİRDE sık sık oku annenin babanın nazarı çok çabuk değer... ALLAH BOL UYKULAR VERSİN MELEĞİNE..
sürekli kucagımda o agladıgı zamanlar ama susturamıyorum müzikle uyutmayı denemedim hiç mutlaka deniyecem inşallah faydası olur teşekkürler canım

Back