Reflümüz var evet şurup da kullanıyoruz ama ondan olabileceği hiç aklıma gelmedi reflü bunu yapar mı boğuluyor durumunu?Reflü olabilir mi ? diye düşündüm. Burnunu sürekli açıyorsanız benim aklıma bir tek reflü ihtimali geldi.Bence bu anı videoya çekin doktorunuza gösterirseniz daha güzel yorumlayacaktır.
Burnunu sürekli açıyorumReflümüz var evet şurup da kullanıyoruz ama ondan olabileceği hiç aklıma gelmedi reflü bunu yapar mı boğuluyor durumunu?
Evet reflü yatağımız var onda yatıyor sürekli yan yatırıyorum kafası yüksek ama aniden hırıltı huzursuzluk arkasından boğulur gibi sanki bırakıp uyusam allah korusun çocuk boğulacak çok korkuyorum asla huzurlu uyumuyor hep kesintiliYapar diye biliyorum hatta öksürükte yapar. Reflü için yatak kullanıyor musunuz? Burada yatış pozisyonu önemli.
Yatış pozisyonu eğimli sol tarafa doğru olmalı. (Şimdi kafa şekli gelişimi dolayısıyla hepte aynı tarafa olmaz ama siz ayarlarsınız.) emzirirken muhakkak dik açılı bir şekilde asla yatar pozisyonda olmadan emzirip , emzirme sonrasındada en az yarım saat dik bir şekilde tutarsanız. Az ,az sık sık beslerseniz belki üstesinden gelebilirsiniz belki yaptığınız şeyleri söyledim k bakmayın ama. Onun dışında geniz eti gibi bişeyler olabilir diyeceğim ama henüz çok küçük ve doktorunuz buna da bakmıştırEvet reflü yatağımız var onda yatıyor sürekli yan yatırıyorum kafası yüksek ama aniden hırıltı huzursuzluk arkasından boğulur gibi sanki bırakıp uyusam allah korusun çocuk boğulacak çok korkuyorum asla huzurlu uyumuyor hep kesintili
Çok teşekkür ederim bilgiler için daha fazla dikkat edip deneyeceğim geniz etinden bende hep şüpheleniyorum ama doktorlar hiç bahsetmedi bide öyle deneyip takip edeyim inşallah iyi gelir tekrar teşekkür ederimYatış pozisyonu eğimli sol tarafa doğru olmalı. (Şimdi kafa şekli gelişimi dolayısıyla hepte aynı tarafa olmaz ama siz ayarlarsınız.) emzirirken muhakkak dik açılı bir şekilde asla yatar pozisyonda olmadan emzirip , emzirme sonrasındada en az yarım saat dik bir şekilde tutarsanız. Az ,az sık sık beslerseniz belki üstesinden gelebilirsiniz belki yaptığınız şeyleri söyledim k bakmayın ama. Onun dışında geniz eti gibi bişeyler olabilir diyeceğim ama henüz çok küçük ve doktorunuz buna da bakmıştır
İnşallah huzurlu uykularınız olsun.Çok teşekkür ederim bilgiler için daha fazla dikkat edip deneyeceğim geniz etinden bende hep şüpheleniyorum ama doktorlar hiç bahsetmedi bide öyle deneyip takip edeyim inşallah iyi gelir tekrar teşekkür ederim