Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2 aylık oglum var ama hala uyku duzenı yokk bazen gece 3 kadar uyumadıgı oluyor ama dun aksam saat 9 da banyo yaptırdım yatırdım sabah 10 da kalktı ama gunduz cok zor uyuyo sureklı uyuyup uyanıyo bu durumda benı cok uzuyo ve asırı derece de sınırlenıyorum neler yapmam lazım nolur yardım edın fıkırlerınızı sunun lutfenn..
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Sikinti olmadigimi.dusunuyorum kizim 6aylik oldu hala uykumuz tam anlamiyla duzene girmis deil sabretemek gerekiyo sanirim:)
Sizin kokunuzada alismissa eger yanindan ayrilinca uyaniyoda olabilir
ewet kucagıma cok rahat bı sekılde uykuya gecıyor ama beşiğine koyunca hemen gözlerını acıyor rahat olsun uyku duzenı olsun dıyede her gun aynı saatte yıkıyordum ama bugun asımızı olduk 3 gun yasak bebegıme banyo yapması sımdı nasıl uyutcam onu dusunuyorum
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
ewet kucagıma cok rahat bı sekılde uykuya gecıyor ama beşiğine koyunca hemen gözlerını acıyor rahat olsun uyku duzenı olsun dıyede her gun aynı saatte yıkıyordum ama bugun asımızı olduk 3 gun yasak bebegıme banyo yapması sımdı nasıl uyutcam onu dusunuyorum
siz anasonlu rezeneli bitki çayı için sütünüzden onada geçsin rahatlatır inşallah.
Tracy Hogg, Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler diye bir kitap var, oradaki uyku bölümünden faydalanabilirsiniz. Uyku düzenini kurmanıza yardımcı olacak yöntemler öneriyor, tabi bir gündüz rutini oluşturmak da önemli.
siz anasonlu rezeneli bitki çayı için sütünüzden onada geçsin rahatlatır inşallah.
Canim emmiyo ama kendisine içiriyorum në yapcam bilmiyorum birde bugün aşı oldu ateşi var yavrumun uyumak istiyo ama ateşli olduğu için uyuyamiyo ateşi 37.2 sürekli ölcuyorum git gide yükseliyo Calpol ilacindan 1 ölçek verdim ama bir türlü dusuremiyorum
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Ben aşıya gitmeden yarım ölçek calpol vermiştim burdan öğrendim onuda ben agustos annesiyim. Hangi ayda dogum yaptiysan o başlıği takip et bence güncel oluyor ve aynı dönemden geçen annelerle beraber bilgilerinirsin. Doktorum bana eger ateş olursa aşıdan sonra gunde dort kez yarım ölçek ver demişti. Şükür olmadı. Doktoruna sor istersen yada ebeye.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Canim emmiyo ama kendisine içiriyorum në yapcam bilmiyorum birde bugün aşı oldu ateşi var yavrumun uyumak istiyo ama ateşli olduğu için uyuyamiyo ateşi 37.2 sürekli ölcuyorum git gide yükseliyo Calpol ilacindan 1 ölçek verdim ama bir türlü dusuremiyorum
Ben aşıya gitmeden yarım ölçekcalpol vermiştim burdan öğrendim onuda ben agustos annesiyim. Hangi ayda dogum yaptiysan obaşlıği takip et bence güncel oluyor ve aynı dönemden geçen annelerle beraber bilgilerinirsin. Doktorum bana eger ateş olursa aşıdan sonra gunde dort kez yarım ölçek ver demişti. Şükür olmadı. Doktoruna sor istersen yada ebeye.
Benim kızım 2,5 yaşinda hala uyku düzeni yok.gece 23:30 da yattı ki onun için erken bi saat bu sabah 6 fa kalktı şuan saat 8tekrar yattı.bazen sabah 7de yatıyor gece hiç uyumuyor sallıyoruz.salıncagı var orda sallıyorum uyumuyor
bisy soracagım herhangi bir ilerleme oldu mu bebeğiniz uyku sorununda ben de aynı sorunu yasıyorumda
bisy soracagım herhangi bir ilerleme oldu mu bebeğiniz uyku sorununda ben de aynı sorunu yasıyorumda
evet canım oldu su sekılde yaptım hergun yatırmadan önce banyo yaptırdım karnını doyurdum kundak yaptım yaklasık 4 gun bonyunca hep bu sekılde ama hep aynı saaatte yıkadım aynı saatte yatırdım ve kabızlıktan dolayıda olabılır dıye rezene cayını ve suyunu sureklı verdım benım oglum suyu sevmez o yuzden ac karnına suyunu verdım rezene cayına da seker atıp o sekılde verdım ve sonra eskısı gıbı uyumaya basladı
ya havalar biraz sogukta bizim buralarda ben onun için banyo yaptırmaktan korkuyorum ama yapınca gercekten güzel uyuyor denesem mi acaba
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Banyo yaptirmak bebekleri gercekten rahatlatiyo biz bile masil rahatliyoruz onlar rahatlamazmi?
Arti hava soguk olsun olmasin bence bebekler 3yaada4. Gunden sonra hemb banyo yapmali bunyeleri bunada alismali oyle deilmi bi.sefer en.ufak.sogukda kapiyolar hemn bunu engellemek.icin 3 4gun arayla yaptirilmali bencee