• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin Tuvalet Sorunu

bebegIMmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
184
0
66
Almanya
bebegim 2 aylik oldu emziriyorum ama 3 haftadan beri kendi kendine kaka yapmadi sadece 3 kere filan yapti ben poposuna ates ölcecek aleti sokup öle yaptiriyodum ama doktoru bekle dedi.dün kendi kendine kakasini yapti cok mutlu oldum benzer sorunlar yasayan varsa yazar mi:18:

bebegim 2 aylik oldu emziriyorum ama 3 haftadan beri kendi kendine kaka yapmadi sadece 3 kere filan yapti ben poposuna ates ölcecek aleti sokup öle yaptiriyodum ama doktoru bekle dedi.dün kendi kendine kakasini yapti cok mutlu oldum benzer sorunlar yasayan varsa yazar mi:18:

benim kızım 4.5 aylık dogdugundan beri aynı sorun var.haftada 1 kez yapıyordu.simdi 4 günde 1 yapıyor. yapınca evde bayram oluyor.bizim dr bekleyin dedi..
bende kulak cubuguna zeytinyağ sürüp yaptırıyordum.. ama her zaman değil cok sıkıntılı olunca...birde dr zeytinyag içirin dedi.1 haftadır 2 günde 1 cay kasıgı veriyorum faydalı oldu gibi...

Benim kızımında ilk aylarında vardı aynı sorun, doktor bizede zeytinyağı önermişti. Günde 2 çay kaşığı kadar veriyordum, işe yarıyor gerçekten. Altını her açışımda da pamukla biraz zeytinyağı sürüyordum.

bebegin poposuna masaj yapmakta faydali geldi tam poposuna yag sürüp masaj yapin hemen kakasini yapiyo ben öle yaptim dün ilk defa denedim faydasi oldu:3:

Back