E nabızdan bakılıyordu gecenlerde eşim verdi sonuçları 1 ay içinde cıktı bizim evlendiğimiz zaman böyle bir uygulama yoktu ikinci cocuk için yaptırdık bizde ama yani ne doğru ne yanlış anlayamıyorum artık inşallah böyle bısey yoktur test sonucu yanlıştırKızım doğduğunda topuk kanında sma şüpheli çıkınca eşim o sağlik ocağına gitti böyle böyle bir durumvae o zaman tahlil yapılmıştı neden söylenmedi diye orda tekrar bakıcaklarında sonuçlar yok elimizde denmiş
Takip etmedik ama zaten varsa bile arıyolarmış haber veriyolarmısE nabızdan bakılıyordu gecenlerde eşim verdi sonuçları 1 ay içinde cıktı bizim evlendiğimiz zaman böyle bir uygulama yoktu ikinci cocuk için yaptırdık bizde ama yani ne doğru ne yanlış anlayamıyorum artık inşallah böyle bısey yoktur test sonucu yanlıştırsiz yaptırdığınızda sonrasında sonuçlara baktınız mı negatif miydi yoksa bakmadınız mı yani sonuc söylendı mı size yoksa siz sonuçları takıp etmediniz mi?
Anladım o zaman babada riskli cıkma durumu olmuş olabilir yada hiç bakılmadı gözden kaçırıldı umarım böyle bırsey olmamıştırTakip etmedik ama zaten varsa bile arıyolarmış haber veriyolarmıs
Sanırım takip edilmemiş, babada ne cıkıp cıkmadıgı net değil, telefon ile arama atlanmıs olabilir. Umarım hiçbirinde birşey çıkmaz, geçmiş olsun.Evlilik öncesi tahlillerde çıkmayıp böyle çıkması üzücü. Umarım hasta değildir bebeğiniz
Anladığım kadarıyla baba pozitif çıkmış e nabızda öyle yazıyormuş ama haber verilmemiş diye anladım keşke atlanmasaydı umarım değildir 2,5 bucuk ay çok uzun bir süre bebek için hemen başka bir yol bulunsa keşkeSanırım takip edilmemiş, babada ne cıkıp cıkmadıgı net değil, telefon ile arama atlanmıs olabilir. Umarım hiçbirinde birşey çıkmaz, geçmiş olsun.
Takip edilmemesi konusundan ben de şüpheleniyorum. Biz de 3 sene önce test olduk. Bana aile hekimim erkeklere yapılıyor erkekte risk varsa kadına bakılıyor gibi bir bilgi verdi o an. Eşime de sonuçlar temiz dendi ama eline rapor verilmedi. E nabızda da bir şey görünmüyor. Çocuk düşünürsek öncesinde tekrar bu testi olmayı düşünüyorum açıkçasıSanırım takip edilmemiş, babada ne cıkıp cıkmadıgı net değil, telefon ile arama atlanmıs olabilir. Umarım hiçbirinde birşey çıkmaz, geçmiş olsun.
En iyisi özelde yaptırmak sanırım, ben evlendiğimde bu uygulama olmadığı için özel bir yerde genetik test yaptırdım, sma dısında birkaç tane daha hastalıga bakıyorlar. Maddi durumunuz uygunsa yaptırabilirsiniz.Takip edilmemesi konusundan ben de şüpheleniyorum. Biz de 3 sene önce test olduk. Bana aile hekimim erkeklere yapılıyor erkekte risk varsa kadına bakılıyor gibi bir bilgi verdi o an. Eşime de sonuçlar temiz dendi ama eline rapor verilmedi. E nabızda da bir şey görünmüyor. Çocuk düşünürsek öncesinde tekrar bu testi olmayı düşünüyorum açıkçası
Siz de kendinizi üzmeyin, daha net değil hayırlısıyla temiz çıkacak
Muhtemelen yapılmadı e-nabızda görünüyor çünkü.3 yıllık evliyim evlenmeden önce tahlil verdik ama bi sorun yok denmişti şimdi kızımda şüpheli çıktı bizde öyle şüpheli yazıyor e nabızda gen testini bekliyoruz evlenmeden önce tahlil yaptırdığımız sağlık ocağına gidip sorduğumuzda sonuçlar yok görünmüyor dediler
Bu bir kas hastalığı engelli degilkiO zaman olma olasılıgı oluyormuda?hem akrabalık yok hem aılelerde yok.ben yanlıs bılıyormusum demekkı,bu kosullar olmadanda olabılıyor.
Canm çok geçmiş olsun sonuclar umarim temiz çıkar rabbim şifa versin şu mübarek günlerin hatrina güçlü ol savaşçı bir anne olucksn varsada meşakatli bir yol sma çok hassas konum gönüllülk yapiyrdmMerhabalar kızım 10 günlükken topuk kanında sma şüpheli çıktı gen tarama testi yaptırdık sonucu 2 buçuk ay sonra çıkıcak dediler sonuç çıkmadan tedaviye başlıycaz dendi böyle durumla karşılaşıp gen testi negatif çıkan varmı
Genetık bır hastalık ya,genlerde tasıyıcılık olması gereklı sma olabılmesı ıcın.ki umarım degıldırBu bir kas hastalığı engelli degilki
Ama akraba evliligine yormamak gerekir demekki evlenmeden önceki verdikleri test yanlsdi yadaGenetık bır hastalık ya,genlerde tasıyıcılık olması gereklı sma olabılmesı ıcın.ki umarım degıldır
Sağolun Allah razı olsunCanm çok geçmiş olsun sonuclar umarim temiz çıkar rabbim şifa versin şu mübarek günlerin hatrina güçlü ol savaşçı bir anne olucksn varsada meşakatli bir yol sma çok hassas konum gönüllülk yapiyrdm
İnşallah temiz çıkar bide geçen gün bi videoya rastladım sağlık bakanlığı aile hekimliğine baskı uyguluyor hasta olmayan çoçuklara bile hasta deniliyormşTakip edilmemesi konusundan ben de şüpheleniyorum. Biz de 3 sene önce test olduk. Bana aile hekimim erkeklere yapılıyor erkekte risk varsa kadına bakılıyor gibi bir bilgi verdi o an. Eşime de sonuçlar temiz dendi ama eline rapor verilmedi. E nabızda da bir şey görünmüyor. Çocuk düşünürsek öncesinde tekrar bu testi olmayı düşünüyorum açıkçası
Siz de kendinizi üzmeyin, daha net değil hayırlısıyla temiz çıkacak
Çok sağolun Allah razı olsun ❤Konu sahibi ve yavrusu için duamı ettim bu akşam. İnşallah yanlış bakılmıştır. Allahım temiz çıkar sonuçlar inşallah amiinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?