- 13 Şubat 2025
- 15
- 3
- 1
- 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Sağolun Allah razı olsunFikrim yok ama güncel kalsın diye yazıyorum. Umarım temiz çıkar sonucunuz hiçbir yavrumuz hasta olmasın bu mübarek günde dualarımdasınız![]()
3 yıllık evliyim evlenmeden önce tahlil verdik ama bi sorun yok denmişti şimdi kızımda şüpheli çıktı bizde öyle şüpheli yazıyor e nabızda gen testini bekliyoruz evlenmeden önce tahlil yaptırdığımız sağlık ocağına gidip sorduğumuzda sonuçlar yok görünmüyor dedileröncelikle Allah şifa versin umarım değildir evladınız, kaç yıllık evlisiniz birkaç senedir evlenmeden öncede bakılıyor sma durumuna eşinizle yaptırmışmıydınız bu testi
İnşallah. Hayır ne eşimin ailesinde ne bizim ailede yok akraba da değilizAilelerinizde duydunuz mu Sma öyküsü olan biri ? Eşinizle akraba mısınız? Aslında evlenmeden önce bakılıyor ama işte bir şey diyemiyorum. İnşallah değildir yavrunuz sağlıklıdır![]()
O zaman olma olasılıgı oluyormuda?hem akrabalık yok hem aılelerde yok.ben yanlıs bılıyormusum demekkı,bu kosullar olmadanda olabılıyor.İnşallah. Hayır ne eşimin ailesinde ne bizim ailede yok akraba da değiliz
İnşaallah eşimde bende içimizi ferah tutuyoruz sürekli kızımızın bişeyi yok diyoruz öyle hissediyoruz çevremizdeki herkeste öyle söylüyor çünkü herşeyi normal belirtisi filan da yokBen kötü birşey cıkmayacak hissettim![]()
Allah razı olsunAllahım güzel sonuçlar versin şifa dilerim![]()
İnşallah sağolun Allah razı olsunAllahım iyi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Benim bildiğim yok, hem anne hem de baba tasıyıcı olmalı, daha önce babadan test örneği alınıyor, baba tasıyıcı değilse anneden hiç kan alınmıyor. Bu örnekte babada nasıl cıkmadı anlamadım.umarım bir hata olmustur, yoksa dava açsınlar evlenmeden önce kan tahlili yapan kişilere.O zaman olma olasılıgı oluyormuda?hem akrabalık yok hem aılelerde yok.ben yanlıs bılıyormusum demekkı,bu kosullar olmadanda olabılıyor.
İnşallah düşünülen çıkmaz, Rabbim hayırlara vesile olsun. Geçmiş olsunMerhabalar kızım 10 günlükken topuk kanında sma şüpheli çıktı gen tarama testi yaptırdık sonucu 2 buçuk ay sonra çıkıcak dediler sonuç çıkmadan tedaviye başlıycaz dendi böyle durumla karşılaşıp gen testi negatif çıkan varmı
Kızım doğduğunda topuk kanında sma şüpheli çıkınca eşim o sağlik ocağına gitti böyle böyle bir durumvae o zaman tahlil yapılmıştı neden söylenmedi diye orda tekrar bakıcaklarında sonuçlar yok elimizde denmişAnladığım kadarıyla evlenmeden eşinize test yapıldı fakat doktor bir sorun yok dedi daha sonra da gittiğiniz de sonuçlar mı yok dendi ? Bu nasıl olabilir ki ya.
Allah razı olsun inşallahİnşallah düşünülen çıkmaz, Rabbim hayırlara vesile olsun. Geçmiş olsun
Böylesi genetik miras hastalıklarda kişilerin akraba olmasına gerek yok. Anne ve baba bu hastalıkların taşıyıcsı olması ve bu taşıyıcı genlerin buluşması neticesinde çıkıyorO zaman olma olasılıgı oluyormuda?hem akrabalık yok hem aılelerde yok.ben yanlıs bılıyormusum demekkı,bu kosullar olmadanda olabılıyor.
Akraba olduklarında bu taşıyıcılık ihtimali cogalıyor, bu sebeple genelde akraba evliliklerinde gen hastalıklarına daha sık rastlanır.Böylesi genetik miras hastalıklarda kişilerin akraba olmasına gerek yok. Anne ve baba bu hastalıkların taşıyıcsı olması ve bu taşıyıcı genlerin buluşması neticesinde çıkıyor