Bebeğimin tek gözünde şaşılık

yenianne07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
45
4
1
24
Arkadaşlar bugün çocuk doktorumuz sol gözünde kayma olduğunu söyledi kızım 3,5 aylık
Küçük olduğu için mi böyle yoksa kalıcı birşey mi acaba yaşayan var mı aranızda

Ilk 6 ay icin cok net konusamiyorlar diye biliyorum ben cunku gormeleri tam olarak net olmuyor yeni doganlarin. Benim kizimin da var. 6 aydan sonra cok belirgin olmasa da hafif hafif vardi. Ozellikle gunese falan ciktiginda. Gozunu de cok ovustururdu. 1 ay onceki kontrollerinde o gozunde astigmat cikti. 22 aylik su an.
Simdi astigmat icin goz doktorundan randevu aldim onu bekliyoruz goturucez. Gozluk vermezler umarim diye dua ediyorum iste

Sizede çok geçmiş olsun umarım geçici bir süreç olur bizim için
Teşekkür ederim

Kaç derece çıktı bizimde Hipermetrop 3-3,5 gözlük verdi 14aylık oğlum takmıyor Malesef

Kaç derece çıktı bizimde Hipermetrop 3-3,5 gözlük verdi 14aylık oğlum takmıyor Malesef
-1.25 cikti ama daha goz doktoru randevumuza 1 ay var maalesef. Cocuk doktorunda ozel bir aletle bakip olctuler.
cok gecmis olsun size de. Ben hep Allah cozumlu sorun versin derim. Goz icin o yuzden cok uzulmuyorum ben. 20 yil sonra kim bilir neler cikar. Siz de uzulmeyin lutfen
Bir de benim tarafin hep genetik gozler bozuk. Cocuklardan birinde cikmazsa sasirirdim.

Fikir alışverişi için takipleşelim mi
zeynepertasaglam

Çok haklısınız ama daha alışamadım anneliğe yada bu kadar duygusallığa bilmiyorum
Önceliğim artık hep kızım bir yerine birşey olsun istemem kimse istemez
Allah yardımcımız olsun inşallah
Herşey Rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…