Doğuma Hazırlık bebeğimin sürprizi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım dün rahatsızlandığım için doktora gittim. O doktor kesin kız dedi. Yazıcam demiştim :)
oyy sağlıkla gelsin inşallah dünyaya:) ben de nisan sonu yada mayıs basında gidicem ayrıntılya ben de yazarım o zaman inşallah kızdır benm de içimden hep böle geçiyo ama herşeyden önce sağlıklısı erkek de olsa basımın tacı:)

Canım inşAllah sağlıklıdır. Ben düşük tehlikesi ile gittim doktora insanın gözü ne cinsiyet görüyor ne başka bir şey. Çok şükür iyiymiş bende rahatsızlık varmış. Yeter ki sağlıklı güzel evlatlar olsunlar. Yoksa ikisini de veren Allah :)

öyle canm:) geçmiş olsun sana da canm ilk bebeğim düştü benm de bu ikinci bebeğim rabbim kimseye yaşatmasın

neye göre dediğini bilmiyorum ama doktor 12.haftada söylemek istememişti biraz ben ısrar ettim tahmin edin diye öyle erkek olma ihtimali var demişti

ayyy bende çok istedim kzıma kız kardeş. oğluşum olacakmış. ama içim burkulmadı değil.Allah gönlünüze göre versim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…