Doğuma Hazırlık bebeğimin sürprizi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

firfirok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
105
42
meraba anneler ve anne adayları.12 haftalıkken gittiğim kontrolde doktorum bebeğimin cinsiyeti için erkek olma ihtimali var demişti.16 haftalıkken gittiğim kontrolde ise kesin kız dedi :) şaşırdık tabi.bebeğim secde pozisyonundaydı.şimdi diyorum ki acaba yine yanılma olma ihtimali var mıdır :) ailem hazırlık yapmaya başladı da unısex renklerin dışında pembeye ağırlık verecekler.başına yakın zamanlarda böyle bir şey gelen var mı?teknoloji sürekli gelişiyor.büyük ihtimalle kesindir diyorum da yine de içime şüphe düşüyor :)

Ben varım canım aynı senin gibi oldu erkek dedi doktorum 12 haftalıkkrn.sonra aynen senin gibi 16 haftada yüzde yüz kız dedi ve kızım olduannem kardeşimde daha kötü oldu kız demişler kız hazırlıgı yapılmıs hastaneye gidildi doğan bebek erkek biz şol olmustuk

:))))) ay maşallah insan şaşkına dönüyor işte.seninki neyse ki 16.haftadan sonra yanılmamış :) bizde hazırlıklara başlayacağız da yine acaba içimde :)

erken haftalarda yanılma çok oluyor. 16. hafta ileri tarih. pek değişeceğini sanmıyorum ama bellide olmaz..

Biraz daha beklemekte fayda var benim oğluma 25 hahftaga kadar kıza benziyor hatta %100 kız demişlerdi 4 boyutlu da pipiyi gördük ve şok olmustuk

Biraz daha beklemekte fayda var benim oğluma 25 hahftaga kadar kıza benziyor hatta %100 kız demişlerdi 4 boyutlu da pipiyi gördük ve şok olmustuk
Baba da doktor 12 haftada erkek dedi 16 da kız dedi ama hazırlık yapma dedi 23 de kız dedi ama ilk göremedi birsey gittim birseyler yedim 1 saat sonra baktı alışveriş yapmak istiyorum %99 kız dedi bir ihtimal var dedi. muallakta kaldım valla . 1 ay sonra gideceğim ya birsey almayacagim ya da ortak renklere bakacağım

muhtemelen yanılma olmaz da biz yine bir ay daha bekleyelim :)
Bence bu ay sonuna kadar bekleyeceğim ama cinsiyetini söyler mi acaba . sormayı düşünmüyorum çünkü kızıma kiz kardes istiyorum tabi öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olması. 3. Çocuğum olursa erkek olsun .

canm doktor neye göre erkek demiş ki ? erkek deyince değişme ihtimali cok az oluyo da .. benm doktor da erkek gibi dedi ama yumurtalığa benzer bişi var dedi pipi görmedik ben de onu kız organına benzettim eşime bişi desem kızıyo erkek olsa istemicen heralde diye bense alışveriş için kesin ne olduğunu öğrenmekten baska bi amacım yok aslında ama doktora inanamadım acıkcası senin nasıl anlamıştı:)

Banada 12+3 haftalıkken erkek demişti. Hatta bacakarası fotoğrafı vermişti. Ama sonra harmony test denen bi test yaptırmıştım bende onda cinsiyete de bakıyorlar. O testte kız çıkmıştı. Iki hafta sonra kontrolüm var bakacak inşAllah kesin kız mı diye.

hmm yani benm 15. haftada baktı ama öle bacak falan acmadı bebiş doktor bişi gösterdi erkek gibi dedi kesin mi dedim elime almadan hiçbişeye kesin demem dedi.. yumurtalığa benzer şeyi görerek dedi pipi görmedik ama bence o kız organına da benziyodu ses cıkarmadım ayrıntılıda doktor iyice emin olana kadar baktırıcam :)

o dediğin test ne oluyor canm

o dediğin test ne oluyor canm
Canım bana doktorun pipi diye verdiği resmi bende ikisine de benzetiyorum artık açıkçası. Ama bence doğru şekilde davranıyorsun. Canım anneden kan alarak yapıyorlar o testi. Aslında bebekte down sendromu ve 2 hastalık daha var mı diye bakıyorlar. Birde anne kanında Y kromozomu var mı diye bakıyorlar. Bulurlarsa erkek diyorlar bulamazlarsa kız diyorlar. Ama ultrasonla teyit gerekiyo kız bebek dendiğinde. Ben henüz gidemedim.

Canım bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebeğin yumurtalıkları 24. Haftada iniyormuş aşağı. Burda okumuştum yani doğru olmayabilir. Istersen bir araştır.

2li tarama değil o test değil mi canm.. kacıncı haftanda yapılmıştı ?

2li tarama değil o test değil mi canm.. kacıncı haftanda yapılmıştı ?
Canım ikili taramadan sonra yaptırdım. Ben ikili taramaya 11 haftalıkken gitmiştim. Bunu da 12 haftalıkken yaptırdım. Ama en doğrusu 20 haftadan sonra yaptırmakmış. Şuan 16 haftayı bitirdim. Şimdiki aklım olsa kesinlikle yaptırmazdım. Çok gereksizmiş bence..

anladım canm aynı haftadaymısız senle .. sonucunu merak ediyorum yaz mutlaka:)

anladım canm aynı haftadaymısız senle .. sonucunu merak ediyorum yaz mutlaka:)
Tamam canım yazarım buraya inşAllah. Sende yaz kesinleşince. Ben artık kız bekliyorum. Hatta bir şeylerde aldım büyük bir hevesle ama Allah'ın işi belli olmaz yazarım inşAllah :)

Tamam canım yazarım buraya inşAllah. Sende yaz kesinleşince. Ben artık kız bekliyorum. Hatta bir şeylerde aldım büyük bir hevesle ama Allah'ın işi belli olmaz yazarım inşAllah :)
valla ben de aldım ama beyaz hep renklilerde içim kalıyor ama azcık daha beklicem artık tamam canm ben de yazıcam buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…