• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin sünnet derisi kapalı

Arasbebekannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
1
0
1
35
Bebeğimin pipisinin sünnet derisinin ucu tıkalı çok az bi delik var. İdrarını yaparken zorlanıyor mudur. Sünnet yaptırmadan krem yada zeytinyağı sürüp ucunu açabilir miyim. Lütfen bilgisi olan varsa yardım istiyorum 😢😢

Siz bir sey yapmayin bir iki doktora danisin. Benim yegenimin pipisi de oyleydi, delik cok kucuk oldugu icin cis yaparken ucu sisiyordu. Doktor krem surup elinizle geri dogru cekin zamanla delik biraz acilir dedi. Ablam doktorun dediklerini yapti ama pipi ucunda catlaklar olustu cocugun cani cok yandi. O yuzden hemen sunnet edildi. Tek doktorla kalmayin yani.

Bebeğimin pipisinin sünnet derisinin ucu tıkalı çok az bi delik var. İdrarını yaparken zorlanıyor mudur. Sünnet yaptırmadan krem yada zeytinyağı sürüp ucunu açabilir miyim. Lütfen bilgisi olan varsa yardım istiyorum 😢😢
Birgün bez değiştirirken şişlik fark ettim işeyince geçti doktoruna sordum böbreğe kaçak var mı diye ultrasonla bakılsın dedi, şükür bir şey çıkmadı sonra da 6 aydan önce sünnet olmasını tavsiye etmişti.
Çocuk doktorunuza sormakta fayda var.

Sakın kafanıza göre bir şey kullanmayın. Zeytinyağ asidi en yüksek yağlardan biridir. Bahsettiğiniz cinsel organ yani vücudun en farklı ph değerine sahip ve en farklı anatomik yapısı.
Doktora danışın. Gerekirse sünnet ettirin. Erken dönem sünneti korkulacak bir şey değil. Tam tersine pekçok açıdan faydalı

Back