Çok teşekkür ederim. Evet ne engellerle nerelere gelen insanları getiriyorum aklıma, benim bebeğimin sol gözünün gördüğü kadarıyla neler yapıyor insanlar. Allah çalışma isteği,azmi versin yeter ki. SağolunGeçmiş olsun. Anne yüreği zor dayanıyor böyle şeylere. Ama sen güçlü olursan o da güçlü olur. Tüm engellere rağmen en Zor sporları yapan çocukları görüyoruz hep yurtdışında. Alışacaktır. Allah şifa versin.
Aslında bi umut yok sol gözü içinCanım ya tabi ki kalkarsınız altindan...bir anne olarak sen her şeyi yapabilirsin...çok sükür diğer gözünde sıkintı yok ve bi umut var sol gözü için..umarım her şey yoluna girer..farklı hastane farklı doktor da görsün mutlaka..benim bebeğim de tek böbrekli doğdu yapacak bi sey yok hepimiz bi seyle sınanıyoruz ve anne olarak evlatlarımiz iyi olsun diye güçlü ve mutlu olacağiz..
Offf bugünkü haberler ciğerimi dağladıCok gecmis olsun..Ama uzülmeyin,ayni rahatsizlik mi bilmiyorum ama cocukluk arkadasimda da vardi,kucukken bir dönem bir gözünü bantla kapatiyordular tembel olan göz calissin diye,düzelir merak etmeyin,Allah beterinden saklasin..Bugünki haberlerden sonra artik her halimizr sükreder olduk ...
Asit atılan çocuğun durumunu bilmiyorum,duymamıştım. Allah yardımcısı olsun,annesinin de onun da.İnsan evladının kılına zarar gelsin istemiyor, kolay değil yaşadığınız çok geçmiş olsun. İriste anahtar görünümü varsa ilerde lens takarak kapatır o görüntüyü merak etmeyin. Kapak düşüklüğü için belki ileride estetik müdahale yapılabilir.
Hani gözüne asit atılan çocuk vardı hatırlarsanız. Eniştesi atmıştı. Onun gözlerini düşünün. O anneyi bir düşünün. İki gözü de yüzde 10 gibi görüyormuş.
o anne ayakta kaldıysa siz haydi haydi kalırsınız. Siz hep destek olacak ve özgüvenli yetiştireceksiniz, böylece o da ileride etraf yüzünden zorluk yaşarsa bunlara gülüp geçmeyi becerecektir.
Şu an yurtdışındayız. Türkiye’de alanın uzmanı bikaç profesöre gösterdik. Doğuştan gelen bi sorun ve tıpta çözümü yok denildi. Burda da üniversite hastanesine gittik,aynı cevap. Üzgünüz dediler. Allah bahtını güzelleştirsin yavrumunGeçmiş olsun canim , bir anne olarak yaziyorum Rabbim daga kotusunden saklasin tip cok ilerde istanbuldamisin bilmiyorum cok iyi dr larimiz var arasdir goster Rabbim daga buyuk sikintilardan saklasin.
4 aylıkken sunulmuştu bu öneri..bi hayli denedim ama çok bağırıp çağırınca vazgeçtim,karakterini olumsuz etkileyecek,görüşüne bi katkısı olmayacak zaten diye. Şimdi bağırıp çağırsa da dans ederek,sürekli kucağımda tutarak deniyorum bakalım. İnşallah fayda eder. SağolunMerak etmeyin agresifleşme felan olmaz yeğenim de başta hiç istemiyordu ama zamanla alışıyor...siz onun ilgisini başka yönlere çekip bandın daha fazla kalmasını sağlayın faydasını görürsünüz.
Şimdiden çetin ceviz yavrum benim:) dün hastanede kaç tane yöntem denediler, bakabilmek için. 5 saat sürdü muayene. İncitmemek için daha bi özenli davrandılar sağolsunlar.Tatlı canını sıkmaya değmez. Sağlam gözü kapatmak diğerine avantaj sağlar elbet. İlerde estetik kaygıları olursa onun da çaresi var.
Evet haklısın, bebek olduğu için bant takılınca hırçınlaşabilir ama büyüyünce çok çetin ceviz olacak bebeğin, buna eminim. Sen kendini üzme. Daha beter, daha çaresiz nice dertle uğraşan anneleri düşün. Çabucak atlatırsınız inşallah. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?