Bebeğim 11 aylık olacak haftaya..aslında oyun olayını deneyebilirim evet. Çok sağolunArkadaşımın iki çocuğumda da göz tembelliği var.Abi kardeş o kadar alismislardi ki bu duruma 2.5 yaşındaki kızı kendi annesinin yanına gidiyordu gozumu kapat diye.Ne kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama oyun haline getirseniz sizde gözünüzü kapatsani o esnada.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin rahatsızlığı:(
- Konu Sahibi nobahari
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kandırık yapmaya yarar belki diye deniycem bunu,sağolunSiz de bant takın bi süre olmaz mı
Maalesef var öyle ailelerSiz iyi bir annesiniz elinizden geleni yapiyorsunuz ve bazı şeyler de elimizden gelenle sınırlı.Ben 1. sınıf öğrencilerine Snellen göz taraması yapıyorum.Gozlerinin sadece yüzde kırk gördüğü bu taramada anlaşılan öğrencim oldu.7 yıl kimse anlamamıs bile
Çok geçmiş olsun, iyi doktorlara gittiniz mi? Göz konusunda Şafak Karslıoğlunun methi çok fazla. Bir de İran’da göz ameliyatları çok gelişmiş. En son bir makalede okudum ve doğuştan kör olan bir kadın 45 yaşında ameliyatla görmeye başlıyor. Videosu falan da vardı. Müthiş bir duygu.
Eğer imkanınız varsa araştırın derim. Elbet bir çözümü vardır. Lütfen üzülmeyin. Allah şifa versin.
Eğer imkanınız varsa araştırın derim. Elbet bir çözümü vardır. Lütfen üzülmeyin. Allah şifa versin.
Çok sağolun, aminYüce Rabbim tez zamanda şifalar versin insallah çok çok geçmiş olsun...
Çok araştırdım maalesef bu sorunun çözümü yok. Çok iyi doktorlara gittiğime de eminim. Tek çare,tıbbın gelişmesi için dua etmek.Çok geçmiş olsun, iyi doktorlara gittiniz mi? Göz konusunda Şafak Karslıoğlunun methi çok fazla. Bir de İran’da göz ameliyatları çok gelişmiş. En son bir makalede okudum ve doğuştan kör olan bir kadın 45 yaşında ameliyatla görmeye başlıyor. Videosu falan da vardı. Müthiş bir duygu.
Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah bu derdin de çaresini verir.
Çok çok geçmiş olsun acil şifalarKandırık yapmaya yarar belki diye deniycem bunu,sağolun
Çok sağolun. Göz kapağı, göz bebeği tam yuvarlak olmayıp,desteklenmediği için düşük. Estetik olayını dert etmediğim için araştırmadım onu ama operasyon geçirse yine düşük kalma ihtimali var.Allah yardımcınız olsun Rabb'ime bol bol dua edin ve şükredin çok şükür tek gözü için bi sorun var bu engeli de aşarsınız inşallah göz kapağınıda sorun wtmeyin estetikle yapıyorlar
Çok şükür..diyorum hep. Öyle güzel bir nimet ki evlat. Çok şükür
Aynen o nimetin değerini bilin biz kaç yıldır o nimeti bekliyoruz. Rabbimin bi bildiği bi imtihanı vardır sizin için hayırlısı olsunÇok sağolun. Göz kapağı, göz bebeği tam yuvarlak olmayıp,desteklenmediği için düşük. Estetik olayını dert etmediğim için araştırmadım onu ama operasyon geçirse yine düşük kalma ihtimali var.
Çok şükür..diyorum hep. Öyle güzel bir nimet ki evlat. Çok şükür
Allah sizin de kucağınızı doldursun inşallah. Size o nimeti vermek için de kolladığı bi zaman vardır mutlaka, çok uzak bi vakit değildir o vakit inşallahAynen o nimetin değerini bilin biz kaç yıldır o nimeti bekliyoruz. Rabbimin bi bildiği bi imtihanı vardır sizin için hayırlısı olsun
Oy yavrum...
Yakın zamanda bebeğim 2 3 hafta pansuman gerektiren bir kaza geçirdi izi kalacak ama, o gün bugündür içim gider bir çocuğa tedavi amaçlı da olsa zorla bir şey yaptırmaya.
Ağlamalarına ne yürek dayanır ne de zihinden çıkar, o sebeple biraz da olsa anlayabiliyorum sizi.
O güzel gözlerinden öperim bebeğinizi.
Şifası nedir bilmem ama ancak dua etmek elimden gelir.
Siz ne kadar olağan ve güçlü davranırsanız, bebeğiniz de böyle atlatacaktır.
Allahım şifalar versin bebeğinize, size de güç kuvvet, yaşayacağınız en büyük dert bu olsun beterinden saklasın rabbim.
Yakın zamanda bebeğim 2 3 hafta pansuman gerektiren bir kaza geçirdi izi kalacak ama, o gün bugündür içim gider bir çocuğa tedavi amaçlı da olsa zorla bir şey yaptırmaya.
Ağlamalarına ne yürek dayanır ne de zihinden çıkar, o sebeple biraz da olsa anlayabiliyorum sizi.
Allahım şifalar versin bebeğinize, size de güç kuvvet, yaşayacağınız en büyük dert bu olsun beterinden saklasın rabbim.
Sizin sayenizde kolobom hastasi oldugumu ogrendim her sorana evet benim kedi gozum var diyordum ve bunu asla kusur olarak gormedim hep cok sevdim hatta hastalik oldugunu suan arastirip gordum bende goz kapagi dusuklugu yok ama gormemde ufal problemler varPek bi güçsüz,biçare hissettim kendimi. Buraya yazmak istedim.
Rahatsızlığı sol gözünde. Konulan teşhis kolobom. Doğuştan gelen bir rahatsızlık ve maalesef ki tıp bir çözüm sunamıyor. Gözün bebeği anne karnında gelişimini tamamlayamamış,tam yuvarlak değil ve bu yüzden göz kapağı da düşük. Türkiye’deki doktorumuz görüşünde problem yok demişti ama dün görüşünün çok az olduğu söylendi. Yapılabilecek tek şey sağ gözünü kapatıp,sol gözünü çalıştırmasına imkan tanımak. Bu da katkı sağlar mı bilinmez ama en azından test edilecek. Başka bir rahatsızlığı yok,çok şükür diyorum tabi ki ne dertler var insanlarda ama insan yavrusunun üzülme ihtimaline bile dayanamıyor
Yavrum o bantı takmaya öyle bir karşı geliyor,öyle ağlıyor ki. Bu onun kişiliğine yansıyacak(agresif olma) diye endişeleniyorum,ilerde onu üzerler,incitirler diye içerliyorum üzülüyorum işte..
Bana bi örnekler verin,içime su serpin. Kalkarsınız altından,bu dert olmaz falan deyin kızlar.
Amin amin,çok sağolun.Oy yavrum...
Rahatsızlığı için ilk defa teşhis konulduğunda, 6 yaşındaki yeğenim,durup Allah’a dua etmişti. Onu hatırladım. O kadar içten bi duaydı ki
Allah kimsenin yavrusunun canını acıtmasın
Bi doktora gözükün amaSizin sayenizde kolobom hastasi oldugumu ogrendim her sorana evet benim kedi gozum var diyordum ve bunu asla kusur olarak gormedim hep cok sevdim hatta hastalik oldugunu suan arastirip gordum bende goz kapagi dusuklugu yok ama gormemde ufal problemler var
Benimki ama cidden kedi gozu gibi ve o kadar goz icin gittim hicbir doktor sunun var dememisti mutlaka gidicemBi doktora gözükün ama
Aslında bi umut yok sol gözü için egzersiz sadece sol gözü daha da tembelleşmesin diye. Deseler ki şu kadar paraya şöyle bir tedavi var,gece gündüz durmam çalışırım ama maalesef
Allah sizin yavrunuza da şifa versin, beterinden saklasın
Biraz vikipedi'de baktim da amelyat varmis, lensler varmis, hatta laser bile olabilirmis.
Inglizcen var ise burdan okuyabilirsin
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Coloboma
Gecmis olsun bu arada. Umarim en kisa zamanda iyilesir yavrun.
Kolobomun 3 farklı türü var, benim bebeğimdeki sorun gözün bebeğinde maalesef müdahale edilebilecek bişey değil. Operasyon söz konusu değil denildi. Tek umut tıbbın gelişmesi ve Allah ın bi mucize yaratması.Biraz vikipedi'de baktim da amelyat varmis, lensler varmis, hatta laser bile olabilirmis.
Inglizcen var ise burdan okuyabilirsin
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Coloboma
Gecmis olsun bu arada. Umarim en kisa zamanda iyilesir yavrun.
Çok sağolun
Insan bebeginin bir tel sacina zarar gelsin istemez tabiki ama kendinizi cok fazla uzmeyin. Bant fayda saglar muhakkak yapmaya calisin. Yazdiklarim belki anlamsiz. Tedavi varken niye kotu dusuneyim diyeceksiniz ama yinede ben en kotu senaryoda ne olacagini yazayim size.
Benim dogustan gozlerimde sorun varmis cok gec farkedildi 3 kez acik ameliyat 6 kez lazer tedavisi gordum. Tek gozum cok cok az goruyor. Fakat hic eksikligini hissetmiyorum buna inanin.
Hani tek kolunuz olmaz, tek bacaginiz olmaz hayat ozaman zorluklar getirir fakat tek goz okadar buyuk sorun olmuyor. Allah digerine saglik versin diyorum ben hep.
Benim dogustan gozlerimde sorun varmis cok gec farkedildi 3 kez acik ameliyat 6 kez lazer tedavisi gordum. Tek gozum cok cok az goruyor. Fakat hic eksikligini hissetmiyorum buna inanin.
Hani tek kolunuz olmaz, tek bacaginiz olmaz hayat ozaman zorluklar getirir fakat tek goz okadar buyuk sorun olmuyor. Allah digerine saglik versin diyorum ben hep.