bebeğimin pişik olmasını nasıl engellerim?

Hametanla geçirdim. Çok zor pişik acısı çekmesi. Diğer pişik kremleri olmasını engelliyor. Olduktan sonra ben bir faydasını gormedim

Canım Travazol ve trosyd karıştıp cam bir kavanoza koy pişik olursa çok kullan pişik yoksa az olacak şekilde kullan çok iyi geliyor çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiç pişik olmaz ıslak mendil kullanma bebek pamukları var normal suyla ıslatıp altını onunla değiştir ıslakmedile alerjisi vardır

Antibiyotikli krem mantara çeviriyorsa daha çok zarar verir ama.
valla bir tek o geçirmişti boynundaki pişiği. doktor iki krem verdi biri fucidin diğeri dermatop idi isimlerini yanlış hatırlamıyorsam. 2 gün birini 2 gün birini kullandım hemen geçti. diğer kullandığım her şey daha kötü yapmıştı cildi çok hassas yeşil sabunla yıka demişti hala sabunla yıkıyorum.

Sudokrem kullandim ben ,mantarina da iyi gelir. Yatistirir,tekrar olusmasina engel olur. 6.ay ek gidalarinda allerjiye sebep olacak gidalari yarim cay kasigiyla baslayin,emziriyorsaniz baharatli,salcali,kahve,cikolata,mayali gidalar,yumurta dahil biraz daha buyusun bebeginiz 8.9. Ayda tekrar denersiniz. Sanirim allerjik bünyeli ,hassas biraz.

Arko nemin icerigi bebek icin uygun degil.
İçeriğine baktımgimda gayet temizdi alkolsüz parapensiz sulfatsiz vegan bir krem .arko klasik tüp krem.

Mantar kremlerinden ve antibiyotikli kremlerden ve dünya para verilen pişik kremlerinden daha etkili ayrıca ekonomik.

Son düzenleme:
Çok yıkamayın,pudra ve ya bepanten kullana bilərsiniz.

Ablam her alt değiştirmede bepanthol pişik kremi kullanıyordu o zaman pişik olmuyordu

Benım ikinci kızım da çok pişik oluyordu prima markasını değiştirdim pişik kremi markasını değiştirdim ne yaptıysam işe yaramadı en son sadece zeytinyağı kullandım o işe yaramıştı

Bana da doktor antibiyotikli krem noktasında çok dikkat etmen gerektiğini söylemişti. O yüzden doktorun görmesi kesin gerekiyor demek ki.
Ben de kızımı pişik, banyo vs ne olursa belden aşağısını yeşil sabunla yıkıyorum. Gerçekten mucize gibi. Annem hatta durulamadan direk bezi kapat der pişik döneminde.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun miniğe. Ben mustelanin pişik önleyici kremini kullanıyordum o zamanlar. Ve her kakadan sonra ıslak mendille temizledikten sonra beyaz sabun ve su ile çeşme altında poposunu yıkadım 4 ay la WC eğitimi alma arasında. Yani 32 aylık olana kadar.

Bebeğinizin bezi ve ıslak mendiline dikkat etmelisin ıslak mendili sürekli aynı kullandığın olmalı değişirse pişik oluyor yediklerinede dikkat etmelisin benim yeğenimin çok kötü aşırı şekilde pişik olmuştu doktor rif ampul verdi kırmızı iğne diyorlar onu pamukla sürdük öyle geçti birde sudocrem var oda çok iyi geliyor 2 sinide denemiş biri olarak tavsiye ederim geçmiş olsun

Canım saf zeytinyağını tavada ısıt baya ısınsın sonra kenara al soğuyunca bi kavanoza koy onu kullan baya iyi geliyor. Ama ısıtmadan kullanılmaz asitli olduğu için ısıtınca asit gidiyor

Ben incianın pişik önleyici kremini ve mustelanın pişik önleyici kremini kullanıyorum. Benim bebiş zaten alerjik, yenidoğan döneminde ileri bir pişik yaşadık. Incianın içeriği doğal. Her bez değiştirmede birinden birini sürüyorum. Bez markası da önemli başka markalar da deneyebilirsiniz.

altını kapatırken kuru olduğundan emin olun.
pişik kremi sürmeden önce de kurulayın önce, ıslak mendille sildiğiniz gibi bırakmayın, yoksa işe yaramaz.
ıslak kapatınca da nem ve sıcaktan pişik olur.
bol bol da havalandırın değiştirme sıralarında.

Ben üctane büyüttüm benimkiler hiç pişik olmazdi devamlı kantoron yağı sürerdim hem yumuşatır hemde zarar vermezdi

Pişik, alerji yoksa kolay kolay bu boyuta gelmiyor. Ben çözüm bulamamıştım. Hametan pişiği geçiriyordu. Silverdin anestol ve Fito kullanıyordum ara ara çünkü canı çok yanıyordu. Bez bağlamazdım gün içinde yıkar, pijama giydirir, krem sürer, altına da sızdırmaz örtü koyardım. Günde belki 10 kere tekrarladım. Pişiği geçerdi sonra tekrarlardı. Alerji azalınca pişik de azalmıştı. Önleyici kremler işe yaramamıştı. İnşallah sizde durum bu kadar ağır değildir.

evet emiyor süt içmiyorum zaten normaldede asitlede aram çok iyi değil mama almıyoruz şu an aslında sık sık da değiştirmeye çalışıyorum altını hassas teni baya
Devamlı kontrol et yapar yapmaz değiştir ben bepanthol Pişik kremi kullandım çok faydası olmuştu kızıma her seferinde sürdüm azar azar

Öncelikle bekarım ama annem bende çok pişik olduğum için bebekken benim suyuma kaya tuzu eklermiş boyun altı koltuk altı gibi yerlerimde de pişik oluyormuş benim sıcaktan. Ne kadar doğrudur bilemem ama alt kısım içinde belki işe yarayabilir ama en güzeli bebeğinizin altını günde bir yarım saat falan havalandırmak amaçlı açık bırakabilirsiniz. İdrar asiti de yüksek oranda olduğu için belki pişik olayını hızlandırıyor olabilir. Altını günde en az bir sefer yıkayıp kurutup pudralamanız da işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…