- 10 Ekim 2019
- 2.883
- 2.365
- 133
- 34
Hametanla geçirdim. Çok zor pişik acısı çekmesi. Diğer pişik kremleri olmasını engelliyor. Olduktan sonra ben bir faydasını gormedimmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Canım Travazol ve trosyd karıştıp cam bir kavanoza koy pişik olursa çok kullan pişik yoksa az olacak şekilde kullan çok iyi geliyor çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiç pişik olmaz ıslak mendil kullanma bebek pamukları var normal suyla ıslatıp altını onunla değiştir ıslakmedile alerjisi vardırmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
valla bir tek o geçirmişti boynundaki pişiği. doktor iki krem verdi biri fucidin diğeri dermatop idi isimlerini yanlış hatırlamıyorsam. 2 gün birini 2 gün birini kullandım hemen geçti. diğer kullandığım her şey daha kötü yapmıştıAntibiyotikli krem mantara çeviriyorsa daha çok zarar verir ama.
İçeriğine baktımgimda gayet temizdi alkolsüz parapensiz sulfatsiz vegan bir krem .arko klasik tüp krem.Arko nemin icerigi bebek icin uygun degil.
Çok yıkamayın,pudra ve ya bepanten kullana bilərsiniz.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Ablam her alt değiştirmede bepanthol pişik kremi kullanıyordu o zaman pişik olmuyordumerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Benım ikinci kızım da çok pişik oluyordu prima markasını değiştirdim pişik kremi markasını değiştirdim ne yaptıysam işe yaramadı en son sadece zeytinyağı kullandım o işe yaramıştımerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
valla bir tek o geçirmişti boynundaki pişiği. doktor iki krem verdi biri fucidin diğeri dermatop idi isimlerini yanlış hatırlamıyorsam. 2 gün birini 2 gün birini kullandım hemen geçti. diğer kullandığım her şey daha kötü yapmıştıcildi çok hassas yeşil sabunla yıka demişti hala sabunla yıkıyorum.
Çok yıkamayın,pudra ve ya bepanten kullana bilərsiniz.
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun miniğe. Ben mustelanin pişik önleyici kremini kullanıyordum o zamanlar. Ve her kakadan sonra ıslak mendille temizledikten sonra beyaz sabun ve su ile çeşme altında poposunu yıkadım 4 ay la WC eğitimi alma arasında. Yani 32 aylık olana kadar.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Bebeğinizin bezi ve ıslak mendiline dikkat etmelisin ıslak mendili sürekli aynı kullandığın olmalı değişirse pişik oluyor yediklerinede dikkat etmelisin benim yeğenimin çok kötü aşırı şekilde pişik olmuştu doktor rif ampul verdi kırmızı iğne diyorlar onu pamukla sürdük öyle geçti birde sudocrem var oda çok iyi geliyor 2 sinide denemiş biri olarak tavsiye ederim geçmiş olsunmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Canım saf zeytinyağını tavada ısıt baya ısınsın sonra kenara al soğuyunca bi kavanoza koy onu kullan baya iyi geliyor. Ama ısıtmadan kullanılmaz asitli olduğu için ısıtınca asit gidiyormerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Ben üctane büyüttüm benimkiler hiç pişik olmazdi devamlı kantoron yağı sürerdim hem yumuşatır hemde zarar vermezdimerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Devamlı kontrol et yapar yapmaz değiştir ben bepanthol Pişik kremi kullandım çok faydası olmuştu kızıma her seferinde sürdüm azar azarevet emiyor süt içmiyorum zaten normaldede asitlede aram çok iyi değil mama almıyoruz şu an aslında sık sık da değiştirmeye çalışıyorum altını hassas teni baya
Öncelikle bekarım ama annem bende çok pişik olduğum için bebekken benim suyuma kaya tuzu eklermiş boyun altı koltuk altı gibi yerlerimde de pişik oluyormuş benim sıcaktan. Ne kadar doğrudur bilemem ama alt kısım içinde belki işe yarayabilir ama en güzeli bebeğinizin altını günde bir yarım saat falan havalandırmak amaçlı açık bırakabilirsiniz. İdrar asiti de yüksek oranda olduğu için belki pişik olayını hızlandırıyor olabilir. Altını günde en az bir sefer yıkayıp kurutup pudralamanız da işe yarayabilir.merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?