- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Bende 3 çocuk buyutuyorum diş zamanı harici çok şükür pişik olmadılar bebekken sanirim teniylede alakalı benim dikkat ettiklerim pis bezle bekletmedim hic arada bebekken yağlardim hakiki zeytinyağıyla birde günlük banyo yaptirirdim yaz ,kiş farketmezmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Arko yakmaz mı sizce de? Pişik olunca bayağı tahriş oluyor ve bazen ıslak mendille silerken kanayadabiliyor. Hazır kremler yakar genelde. Doğal kantaron yağlı krem kullanıyorum hiç yakma yapmıyor.
Bende bir kaç kişiden duyunca yeni keşfettim. Üzerinde bile yazıyor pişikte kullanılabilir diye. Geçen gün pişik başlangıcı farketmistim arkoyu denedim hemen geçti. O zamandan beri düzenli arko kullanmaya başladım. Pek ciddiye alınmamış olabilir ilk duyduğumda bende almamıştımTek surmede geciriyor haklısın konu sahibi beğenmedi amaneyse boşver
Pişiği iyice geçtikten sonra her alt değişiminde pişik önleyici krem sürün. Mantar için troysd mi ne vardı o çok iyi geliyordu bize. En önemlisi kakasını yaptığı an altını değiştirmek. Kaka 2 dk dahi beklese yakar poposunu. Kokulu ıslak mendil kullanmayın doğal olanları tercih edin. Yada yıkama yöntemini kullanın. Ben ıslak mendilden sonra pamuklu su ile iyice siliyordum ve kurulayıp pişik önleyicisini sürüyordum. Biraz uğraştırıcı peçete, pamuk, su, ıslak mendil flnmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Arko nemin icerigi bebek icin uygun degil.Tek surmede geciriyor haklısın konu sahibi beğenmedi amaneyse boşver
Benimde kızım aynı mantar ilacı kullanmistik hatta çok kötüydü görsen üzülürsün haline sonra ne denediysem olmadı buradaki yorumların neredeyse hepsini denedim olmadı. Ben altını değiştirirken pamuk ve su kullanıyorum ama şu sıcağa yakın yapıyordum sonra bir kaç kere neredeyse soğuk su kullandım hatta üzülmüştüm ama bir baktım pişik azaldı acaba dedim ve sonrasında hep soğuğa yakın şu kullandım ve bir daha pişik olmadı tabi kakasını farketmezsem hemen başlıyor ama biraz şu ve biraz açık bırakıp devam ediyorum hemen toparlanıyor bir dene umarım bir daha başınıza gelmezmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Ablam çok sorun yaşadı bu konuda denemediği krem kalmadı, baya bir denemenin sonunda arko'nun mini tüp klasik kremlerini birinin tavsiyesiyle kullandı ve çok iyi geldi, kavanoz olan aynı işlevi görmüyor onu da söyleyeyim. Üç çocuğunda da hep onu kullandı son iki çocuğunda bu krem sayesinde hiç problem yaşamadı. Karar sizin bir deneyin :)merhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
çok kalın giydirmeyin sıcak pişik yapıyorbir de antibiyotikli krem yazabilir doktor. hafif kızarıklık görünce azıcık sürüyorum ben. yazın benim bebeğimin boynu da çok kötü pişip yara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?