- 10 Ekim 2019
- 2.883
- 2.365
- 133
- 34
Mustela aldım ama iki çeşit mi . Pişik kremi dedim verdilerben mustelanın pişik önleyicisini öneririm o zaman doğal içerikli benim bebişin oluşan pişiklerini bu kadar kesebildiyse daha ilk kullanımlardan :) tüm pişikleri önler
Pişik önleyici olarak mustela kullanıyorum pişik olduğunda hametan sürüyorum 2 3 sefer sürünce geçiriyor, birde dediğim gibi pişik olacagini fatkettigim an günde 1 2 kez bezini çıkarıp havalandiriyorum.pişiği için mi mustela kullanıyosunuz pişiği önleyici kremden de aldınız mı? tüm herşeye uymama rağmen geçmiyodu sonunda pişik önleyici kremiyle önüne geçtim çok etkili bi kremmiş gerçekten siz en baştan doğru tercihi yapmışsınız :)
Anlıyorum benim bebeğimin pisigine iyi geldi şuan çok şükür. Doktorların verdiği kremlerde kortizon vardı.hassas tenli olduğu için o kadar yoğun ve yağlı yapılı bi krem süremem maalesef bildiğim kadarıyla içeriğide temiz değil
Merhabalar sabah uyanır uyanmaz ilk işiniz bezini açıp değiştirmek olsun sık sık bezini açıp değiştirin bir de vazelin iyi geliyor diye duymuştum internetten bir araştırın istersenizmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Çok sevindim kuzum. Sıkıntısı olmasın da kuzununevet bende ona çok dikkat ettim işte pişik olduktan sonra bi şekilde geçiriliyo çünkü ama önemli olan pişiği engellemek mustela kullandım annelerin önerisiyle çook etki etti bilsem daha önceden alırdım valla memnun kaldım. çok teşekkürler
Hametan pomad bire bir. Birde travazol krem var ama o yetişkinler için ve ağır bi krem, eğer mantara çevirilirse minicik bir damla işe yarar. Benim kızımında böyle cildi inanılmaz hassas hatta kaka yapınca 2 dk değişmezsem hemen kabarıyor müdahale etmezsem kan gelicek seviyede oluyor o kabarıklar. Birde her alt değiştirmede mutlaka pudra sürün bol bol farkı göreceksiniz ha birde her alt değiştirmede bırakın bi 5-10 dk poposu hava alsın kurusun öyle pudra sürüp kapatın, ıslak mendilide yıkayıp kullanın. Bunları uygularsanız sıfır pişik olduğunu göreceksinizmerhabalar bebeğim 6 aylık teni pişik olmaya çok yatkın, olduğunda da mantara bile çevirdiği oluyo çocuğumun çok canı yanıyo pişik olmasını nasıl engelleyebilirim tecrübeleri annelerden öneri bekliyorum.
Pisik kremi müşterinin kullanmadım beponthol. Kullandimmerhaba canım inan herşeyine dikkat ediyorum tüm dediklerini harfiyen yapıyorum hassas cilt olunca böyle oluyo demekki. bezindende memnunuz. direk pişik önleyici krem aldım mustelanın yeni yeni kullanıyorum ama hiç oluşmadı diyebilirim :) sizinde aklınızda bulunsun hatta benim bebeğimde işe yaradıysa tüm bebeklerde işe yarar yanii :))
canım pudrayı bırak bence zararlı diye biliyorum ben mustelanın pişik önleyici kremine geçtim geçeli sıfır pişik :) mucize gibi valla sana da tavsiye ederim bi daha yaşamazsın öyle bi sorunPudura kulllaniyorum her bezden sonra şuan yine oldu 3 gün kullanmadım oldu mesela hemen
canım çok sağol ama bezle alakalı değilmiş pişik önleyici krem aldım buradaki annelerin önerisiyle pişik önleyici krem aldım mustela çook işimi gördü pişiğimiz oluşmuyo artık :)Ne kadar kullandığınız da önemli bez seçimi birçok faktör var
ben ama pişik kremi değilde önleyici krem arıyodum zaten :) pişik önleyici kremle pişiği oluşmuyo artık mustela. sizde bakabilirsiniz pişiği geçirmek için derdim kalmadı teşekkürlerrOndan daha iyi bi krem bulamazsınız. Detay da orda zaten yağlı olduğu için anında alıyo pişiği. Bi defa denemiş olsaydınız keşke.
Bepanthol aldık bende canmcanım pudrayı bırak bence zararlı diye biliyorum ben mustelanın pişik önleyici kremine geçtim geçeli sıfır pişik :) mucize gibi valla sana da tavsiye ederim bi daha yaşamazsın öyle bi sorun
aaa çok ilginçmiş bu daha önce duymamıştım siz yapıyo musunuz faydasını gördünüz mü?Bebeğin tuvaleti gelince tuvalete tutuyosunuz. Doğumdan itibaren yapılabilir. Gün içinde biraz bezsiz zaman geçirtiyorunuz. Beslenmeden sonra uykudan sonra gibi zamanlarda tuvalete götürüyorsunuz. Bezine yapmadığı için pişik sorunu pek yaşanmıyor
çok sağol canım her bebekte farklı ilerliyo tabii hepsi birbirinden farklı sonuçta :)onların ciltlerinde de atopik dermatit şeklinde egzamalar döküntüler çok oldu, dr wolf krem falan kullanmıştı bir ara, ona rağmen sorun olmadı ama yanlış yönlendirmek istemem tabi ki takdir size ait
benimkinde öyle mantarlık bi durum kalmadı çok şükür zaten mustela pişik önleyici aldığımdan beri pişiği de oluşmuyo çok sağolunO kadar krem kullandım tek bisi geçirdi mantar pişiğini. O da zeytinyağı
çok teşekkürler cevabınız için muhakkak bakıcamyundon_ybb ve pamucco_ instagram dan hesabları inceleyip yorumlara göz atın isterseniz. İnternet adresleri de var. Yıkanabilir bebek bezi diye aratırsanız Kk da da konular var. Bir sürü marka var aslında pişik yapmıyor yıkaması biraz uğraştırabilir ama bir süre sonra insan alışır. Sağlık İçin denemeye değer diye düşünüyorum.
çok iyi canım çok sevindim bende pişiği önleyici krem kullanmaya başladım mustela kullandığımızdan beri ihtiyacım kalmadı :) çok teşekkürlerEk gıda gecişlerinde olabiliyor o durumlar ben aile hekimine danışmıştım dermo trosyd diye bir deri merhemi yazdı gerçekten çok iyi geldi bütün pişik kremlerini kullandım ıslak mendili bile yıkayarak kullandım olmadı tek o krem iyi geldi hatta eczaneye de danıştım onlar da aynı kremi tavsiye ettiler şimdi 2 buçuk yaşındayız o dönemleri atlattık çok şükür
anladım çok teşekkürler musteladan baya memnun kaldım bebeğim rahatladı kesinlikleMustella kullaniyorum ama belediyenin her dogumda annelere hediye ettigi bi takim seyler vardi. İclerinde pisik kremi de var o da guzel. Markasi aklimda degil su an. Ben islak mendil kullaniyorum. Bence sadece kurulanmakla alakali bisey o. Ama islak mendili de zeytinyagli almistim zaten.
anladım canım çok teşekkürler öyle yapıyorum zaten bide şimdi pişik önleyici kremle artık sıfır pişikk :) mustela aldım çok memnun kaldım.Her kaka yaptığında poposunu yıkayın ve krem sürün pişik olmaz. Bir de ıslak mendille değil pamuğu ıslatıp silin çişini de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?