Çocuk Hastalıkları Bebeğimin neyi var teşhis koyamiyorlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevdapekeluytan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
3
0
1
28
Kizlar bebeğim 25 günlük ilk 15 gün hicbirseyi yoktu sonra uykuya dalarken morarmaya başladı her emzirmeden sonra çocuk uyku moduna girince morariyor nefesi gidiyordu bildginiz elimde ölüyor Zar zor kurtardim her defasında.. kaç tane doktora götürdüm bir tanesi uyku apnesi dedi 5 gün hastanede yoğun bakımda yatti 2 kez o morarmayi yaşadılar ama bir teşhis koyamadığı için bizi Antalya da bi hastaneye gönderdiler şimdi Antalya da yoğun bakımda burdaki doktorda apne olamaz diyor pramaturelerde oluyormuş bu ne yapacağımı bilmiyorum herşeyi temiz çıkıyor neden böyle oluyor ne yapacağım

Laringomalazi olabilir

Doktorlar bazı şeyleri biliyor tam söylemiyor emin olunca derler sana inşallah kötü birşey yoktur geçicidir

aynı durumdayım nasıl atlattınız sonrasında neler yaşadınız yardımcı olabilir misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…