Çocuk Hastalıkları Bebeğimin nefes sorunu LÜTFEN FİKİR VERİN

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
76
0
36
İstanbul
arkadaşlar 29 günlük bebeğim ilk haftalardan beri nefes alıp verirken gögüs kafesi çok hızlı inip kalkıyor ,doktora söyledim ama pek oralı olmadı ,burun tıkanıklığı var doğumdan beri sprey kullanıyoruz ama etkili olmuyor hiç ,
sizce böyle nefes alırken gögüz kafesinin bu denli hızlı inip kalkması normal mi

korkunu anlıyorum benimbebeğimde çok hızlı nefes alıyordubende korkmuştum ama dk ra sordum bebeklerin bu şekilde nefes almalrı gayet normal dedi,karnı nerdeyse içine giriyordu şimdi 1 yaşında gayet sağlıklı ve her ay kontrole götürüyorum yani bi sorun yok ama yinede için rahat etmiyecekse mutlaka doktora git.
sağlıcakla kalın...

canım öncelikle okuyup cevap verdiğin için teşekkür ederim
dotora söylüyorum her gidişimde ama burnu tıkalı ondan diyor bende huzursuzum emin değilim yani inş geçer canım geceleri çoğu zaman başında bekliyorum belki nefes almakta zorlanırsa diye

bu kadar tereddütlüysen başka bir doktora daha git. üniversite hastanelerini tercih et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…