• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kusmuğu burnuna doluyor nefes alamıyor

Pazartesi göstericrm doktora ama tıkanma şöyle oluyor ağzına gelen kusmuğu çıkaramıyor ve burnuna doluyor o yüzden tıkanıp nefes alamıyor sonra aspiratörle burnunu temizliyoruz normale dönüyor işte az öncede bir hırıltı başladı kusunca hırıltıda kesildi hemde o rahatladı
Allah Allah bebekler çok iyi kusar aslında ama tam ağzına gelmiyordur belki. Gazı nasıl çıkarabiliyor mu ?

Allah Allah bebekler çok iyi kusar aslında ama tam ağzına gelmiyordur belki. Gazı nasıl çıkarabiliyor mu ?
Aslında iyi çıkıyordu ama bu kusma ve tıkanmalar sonrasında çıkmıyor yada çok zor çıkıyor yarım saat uğraştığımızı biliyorum daha iki aylık birde

Evet her gün
burnunun tıkalı olma durumu yok özellikle çok dikkat ediyorum
Az önce de burnu açık ama hırıltı geliyordu çocuğun boğazından sürekli ağlıyordu biraz sırtına vurduk peynirimsi ve mukuslu kustu ve hemen rahatladı yavrum
Doktora gitmelisiniz. Balgam ciğerlerine inmesin

amin hepimizinkini inşallah..şuan 10 aylık..5 ay için emme süresi çok kısa daha uzun sürede beslenmeli..gelişimi nasıl..benim ki özellikle uyku saatinde emmek istedi hep dakikalarca beslemedim gözleri kapandığı gibi kucağım da pışpıladım gün içinde de hep oyaladım.. sık sık yapışıyor mızmızlanıyor dikkatini oyunlarla dağıtıyorum başlarda yapacağını sonlar da yapmaya başladı
Gelişimi iyi şükür de bu gidişle tosun olacak:)) sütüm mü az diye tedirginlik yaşadığımdan mı oluyor, ağlamasına mı dayanamıyorum bilmem. Ben de dikkatini dağıtmaya çalışayım bari

Aslında iyi çıkıyordu ama bu kusma ve tıkanmalar sonrasında çıkmıyor yada çok zor çıkıyor yarım saat uğraştığımızı biliyorum daha iki aylık birde
Evde buhar tedavisi uygulama şansınız varsa yapın ama doktorunuza danışın çok küçük olduğu için balgam çıkarmayı bilmiyorlar Allah korusun ciğerlerine inerse daha kötü bir tablo oluşur.

Back