Bebeğimin Küçülenleri

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
10.870
9.414
168
29
Kızlar konuyu açacak uygun bir başlık bulamadığım için buraya açıyorum.

Bebeğimin yenidoğan ve 0-3 ay arası kıyafetleri var küçülen. Kışlık tulumları falan da var yine 0-3 ay için. İhtiyacı olan varsa kargo ücreti karşı ödemeli olarak göndermek istiyorum. Etrafta verecek kimsem yok. Yasadığım yerde çok çevremiz yok. Çoğu h&m, zara, ebebek, lcw marka. Hediye gelenler de var markasını bilmediğim. Dolapta vs satıcam yoksa.. O da çok zahmetli geliyor 🙄😂

Bu arada kıyafetlerin hepsi neredeyse cinsiyetsiz. Hem kız hem erkek bebekler için uygundur diye düsünüyorum.

İsteyen kişiler bana ulaşırsa çok sevinirim. Temmuz ayında tasınıyoruz. giderken yük olsunlar istemiyorum.

Sağlık ocağına bıraktığınızda onlar ihtiyaçlı kişilere verebiliyor bir sorun isterseniz ben öyle yapmıştım hepsi yeni gibi oluyor eskimeden küçülüyorlar zaten artık eskittikleri için bırakmıyorum.

Sağlık ocağına bıraktığınızda onlar ihtiyaçlı kişilere verebiliyor bir sorun isterseniz ben öyle yapmıştım hepsi yeni gibi oluyor eskimeden küçülüyorlar zaten artık eskittikleri için bırakmıyorum.
burda camiye sorduk. yasadığım yerde camiye verebiliyorduk onlar ihtiyac sahiplerine veriyordu. veya giysi kumbaraları vardı. ama burdakiler bi tuhaf. esim bi kaç yere sordu ama sanki borç istemişisiz gibi ordan oraya yönlendiriyorlar. esim de sinirlendi 🙄 arabanın bagajında gezdiriyoruz kıyafetleri günlerdir 😂

burda camiye sorduk. yasadığım yerde camiye verebiliyorduk onlar ihtiyac sahiplerine veriyordu. veya giysi kumbaraları vardı. ama burdakiler bi tuhaf. esim bi kaç yere sordu ama sanki borç istemişisiz gibi ordan oraya yönlendiriyorlar. esim de sinirlendi 🙄 arabanın bagajında gezdiriyoruz kıyafetleri günlerdir 😂
Sağlık ocağına bir sorun ya onlar biliyor kimin durumu nasıl bana cok iyi olur doğum yapcak biri var demişlerdi.
Satmak istersenizde gard. Ücretsiz kapınızdan teslim alıp kendi koydukları fiyata uygun satıp komisyonunu alıp size de ödemenizi yapıyor ama lekeli yırtık vs olanları satışa koymuyorlar.

Sağlık ocağına bir sorun ya onlar biliyor kimin durumu nasıl bana cok iyi olur doğum yapcak biri var demişlerdi.
Satmak istersenizde gard. Ücretsiz kapınızdan teslim alıp kendi koydukları fiyata uygun satıp komisyonunu alıp size de ödemenizi yapıyor ama lekeli yırtık vs olanları satışa koymuyorlar.
biliyorum ama satmak su an ilk tercihim değil. ona ayıracak vaktim yok yani. ihtiyacı olan birini bulsam hepsini direkt göndereceğim 🥲

Benım kuzenım doğum yapacak bi söyleyim kabul ederse ,size adresini alıp ekran atayım . Bana sormuştu oğlanın küçülenlerini ama bende çok zaman geçti yok demiştim . 20 günü falan kaldı galiba doğuma Türkiye içindeyseniz yetişecekse kargo adresini isteyim .

Cinsiyeti kız

Benım kuzenım doğum yapacak bi söyleyim kabul ederse ,size adresini alıp ekran atayım . Bana sormuştu oğlanın küçülenlerini ama bende çok zaman geçti yok demiştim . 20 günü falan kaldı galiba doğuma Türkiye içindeyseniz yetişecekse kargo adresini isteyim .

Cinsiyeti kız
evet türkiyedeyim. benim bebeğim erkek ama dediğiö gibi çoğu toprak tonlarında kıyafetler. renkli bir sey yok 🥰 uyarsa haber verirsiniz 🥰

Bu arada bu olayı sevdım ha şimdiden yazıyorum doğumuna
4-5 ay kalmış cınsıyetı erkek olacaklar da bana ulaşsın yazsın doğum yaptıktan sonra eşyalarını yollayayım . Ben 1-2 aya fırlatırım 😃 onlarda 1-2 aya büyür elimde kalmasın benımkılerde

İkiz olacağı ıcın fazla kalacak öyle ınanıyorum

Bu arada bu olayı sevdım ha şimdiden yazıyorum doğumuna
4-5 ay kalmış cınsıyetı erkek olacaklar da bana ulaşsın yazsın doğum yaptıktan sonra eşyalarını yollayayım . Ben 1-2 aya fırlatırım 😃 onlarda 1-2 aya büyür elimde kalmasın benımkılerde

İkiz olacağı ıcın fazla kalacak öyle ınanıyorum
evet ben de aslımda sürekli vereceğim birilerini bulsam ne güzel olur 😂 bir ay somra bugün giydikleri de olmayacak. esim memur sürekli tasınıyoruz yani öyle baza altında biriktirecek durumda değilim 😂

evet ben de aslımda sürekli vereceğim birilerini bulsam ne güzel olur 😂 bir ay somra bugün giydikleri de olmayacak. esim memur sürekli tasınıyoruz yani öyle baza altında biriktirecek durumda değilim 😂
Bunu yayalım sayfaya valla çoğu kişi faydalansın ha . Pusetler falan 6. Aydan sonra basa bela oluyor oto koltuğuna gecınce

Evin ıcınde kalabalıktan başka bisey olmuyor örümcekler falan yürüyünce boş eşya

Bunu yayalım sayfaya valla çoğu kişi faydalansın ha . Pusetler falan 6. Aydan sonra basa bela oluyor oto koltuğuna gecınce

Evin ıcınde kalabalıktan başka bisey olmuyor örümcekler falan yürüyünce boş eşya
aynen öylez temmuz gibi doğuracak olan varsa ulaşsın 😂 benim anakucağı ve puseti de veririm o zamana 🙄

Hahahha ben yine arkasına çocuk düşünüyorum ama nie saklayım ki ya enerjisi gecmezmı çocuktan çocuğa bidaha alırız 4 zıbın değil mi bana sanki 🤣🤣🤣
Eğer enerjisi geçme durumu varsa geçsin valla ben çok okeyim😂😂😂 şaka bi yana düz zıbınları saklamayı düşünmüyorum ama alınan cicili bicili kız kıyafetlerinin hepsini saklayacağım 🥹🥹 2.yi yapmasam bile kızım kızına giydirsin. Anneme çok kızıyorum niye saklamadın diye. Öyle güzel kıyafetlerim varmış ki fotoğraflara bakıp iç çekiyorum.

Back
X