• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bebeğimin kıyafetleri çoğu sıfır durumda kız erkek

kapşonlular kilotlu çorap ev botu diğerleri duruyo satışım devam daha neler var elimde neler:3::3::3::3:

Bu montu almak istiyorum. Sanırım 10 tl indirimli fiyatı. Özelden yazamıyorum. Mailinizi bildirirseniz ve hangi semptte oturuyorsunuz. Elden almak daha çok işime gelir

kapşonluların hepsi satılmış sanırım. benim bebişim yaz bebişi olacak, o yüzden bazılarının mevsimi uygun değil ama çevremde verebileceğim kişiler de var. hazır kargo ücreti ödemişken çoğunu alayım diyorum. hatta daha eklemek istedikleriniz varsa onlara da bakabilirim.
mesela ilk sıradakilerden: 3-6-15-16-19-23-24-26-27
örgülerden 2- 11 -15
en sondaki ayıcıklı ayakkabı
hepsi en son ne kadar olur.

canım ürünleri geldi hepsi birbirinden güzel hiçbirinide kullanmamışsın dediğin gibi mis gibi kokuyordu hepside çok teşekkürler canım iyiki almışım :46::46::38::38:

kapşonluların hepsi satılmış sanırım. benim bebişim yaz bebişi olacak, o yüzden bazılarının mevsimi uygun değil ama çevremde verebileceğim kişiler de var. hazır kargo ücreti ödemişken çoğunu alayım diyorum. hatta daha eklemek istedikleriniz varsa onlara da bakabilirim.
mesela ilk sıradakilerden: 3-6-15-16-19-23-24-26-27
örgülerden 2- 11 -15
en sondaki ayıcıklı ayakkabı
hepsi en son ne kadar olur.

:3::3::3::3::3::3::3:

Back