Bebegimin kilosu?

Ama başka türlü ağlama krizlerini önleyemiyorum halimi bi görseniz gerçi siz de biliyorsunuzdur ama bi taraftan kurutma makinası bi taraflar hobbidi hobbidi
Pilates topunuz varsa onun üzerine oturup zıplamanızı öneririm. En azından kollarınıza biraz daha az yük biner

şu an 3.5 yaşında hala kilolu ama öyle obez değil. büyürkenki sıkıntıların aktarayım. Yaz ayında boğum yerleri hep pişik oluyordu. Yürüme ve emekleme konusunda çok zorluk çekti. yürüdükten sonra çok daha iyi oldu şu an sıkıntısı yok
Çok zor gerçekten aaah ah benim kizim da 3,5 yaşında olacak mi en azindan yürür hareket eder hareketsizlik de kişiye sebepl oluyor bu arada bebeğinizin obez olmadığı beni mutlu etti içime şu serpti

Kizlar bebeğim 3 ay 20 günlük 9 kilo sadece anne sutu aliyor korkuyorum normal bi şey mi bu
Canım benimde oğlum 4 aylıkken 9.5 kiloydu. Sağlık ocağında aşı yapan ebe dikkat et obez olur dedi hatta müthiş bir öneride! Bulundu. Mamayi az suyu çok katarak mamasını hazırla dedi. Benimkiler hem emiyordu hem mama alıyordu. Neyse sonraki kontrolde doktorlarına sordum şehir değişikliği nedeniyle farklı özel doktora götürdüm. Hiçbiri de obez olur demedi 4 aylıkken 9.5 du 7.5 aylıkken 12 kilo
En son ben dedim hocam böyle böyle korkmalı miyim diye hayır dedi eşim ve ben iriyiz genetik yatkınlık var bir kere dedi ikincisi çocuk sadece kilo almıyor boyu 78 cm di. Sadece kilo alsa evet eyvah dur denilir ama bu çocuk kilo ile orantıli boyda atıyor dedi. Gelişimi çok güzel dedi 9 aylık oldular bakalım kilo kaç oldu
Ve 6 aydan sonra kilo alımı yavaşladı. 5.5 aylıkken 10.500 du 7.5 aylık gidince 12 di. 2 ayda 1.5 kilo yanı aslında olması gereken şekle girdi ve bebeklerim çok çok hareketli şimdi iyiki İlk üç ay fazla kilo almışlar. İkizler bu arada birde kızım var.

Ayyy, hatırladım.
Allah yardımcınız olsun, en son ben şeyi denemiştim.
Ana kucağına zorla koyup, yerde anakucağını sürüyordum halı üstünde.
Sanki bebek arabası efekti verip hem sallama, hem titretme vb hareketler😂
Ya da eve bebek arabası çıkarıp, tüm terlikleri yere fırlatıp, arabayla o terliklerin üzerinden geçiyordum, o sallantı ile biraz duruluyordu.
Beynimi yedi o gürültü sesi, avm ortam sesi açardım ben bir de, gece migren hoşgeldin şeklinde yaşardım.
Çok üzüldüm şuan halinize, gelecekten bildiriyorum, geçecek:)
Ay çok sağol bunları duymak çok hoş:) ama denedim ya bebek arabasi evde ama hic sevmiyor çok ağlıyor böyle nefesi kesilinceye kadar aynı şekilde bi nirmal ana kucağı var bi de titreşimli hangisi severse onu kullanalım dedik daha susturmak için bi ton absürt şeyler salıncak da dahil inş bu zor süreci sorunsuz atlatiriz

Canım benimde oğlum 4 aylıkken 9.5 kiloydu. Sağlık ocağında aşı yapan ebe dikkat et obez olur dedi hatta müthiş bir öneride! Bulundu. Mamayi az suyu çok katarak mamasını hazırla dedi. Benimkiler hem emiyordu hem mama alıyordu. Neyse sonraki kontrolde doktorlarına sordum şehir değişikliği nedeniyle farklı özel doktora götürdüm. Hiçbiri de obez olur demedi 4 aylıkken 9.5 du 7.5 aylıkken 12 kilo
En son ben dedim hocam böyle böyle korkmalı miyim diye hayır dedi eşim ve ben iriyiz genetik yatkınlık var bir kere dedi ikincisi çocuk sadece kilo almıyor boyu 78 cm di. Sadece kilo alsa evet eyvah dur denilir ama bu çocuk kilo ile orantıli boyda atıyor dedi. Gelişimi çok güzel dedi 9 aylık oldular bakalım kilo kaç oldu
Ve 6 aydan sonra kilo alımı yavaşladı. 5.5 aylıkken 10.500 du 7.5 aylık gidince 12 di. 2 ayda 1.5 kilo yanı aslında olması gereken şekle girdi ve bebeklerim çok çok hareketli şimdi iyiki İlk üç ay fazla kilo almışlar. İkizler bu arada birde kızım var.
Bunları duymak güzel çok teşekkür ederim insan yok artık kafama takmayacam dese de kendini frenleyemiyorum aslında benim kizim ilk 2 ay aşırı aldı 2500 2000 civarı gitti bu son 3. Ay 800 gr almış aslında normale döndü ama 1 yas kıyafetleri giyiyor her goren bu ne böyle diyor canını çok sıkıyorlar bi anneyi bebeği hakkındaki kötü yorumlar cok etkiliyor

Bunları duymak güzel çok teşekkür ederim insan yok artık kafama takmayacam dese de kendini frenleyemiyorum aslında benim kizim ilk 2 ay aşırı aldı 2500 2000 civarı gitti bu son 3. Ay 800 gr almış aslında normale döndü ama 1 yas kıyafetleri giyiyor her goren bu ne böyle diyor canını çok sıkıyorlar bi anneyi bebeği hakkındaki kötü yorumlar
3700 dogdu

Bunları duymak güzel çok teşekkür ederim insan yok artık kafama takmayacam dese de kendini frenleyemiyorum aslında benim kizim ilk 2 ay aşırı aldı 2500 2000 civarı gitti bu son 3. Ay 800 gr almış aslında normale döndü ama 1 yas kıyafetleri giyiyor her goren bu ne böyle diyor canını çok sıkıyorlar bi anneyi bebeği hakkındaki kötü yorumlar

3700 dogdu
Canım doktor dışında ciddiye alma derim. Benim oğlum 3000 Gr doğdu o da öyle İlk aylarda fazla aldi. Kızımda İlk aylar aldı o erken yavaşladı 10 kiloda onun ama boyu uzun bayağı 77 cm di erkek kardeşi ile aynı

Canım doktor dışında ciddiye alma derim. Benim oğlum 3000 Gr doğdu o da öyle İlk aylarda fazla aldi. Kızımda İlk aylar aldı o erken yavaşladı 10 kiloda onun ama boyu uzun bayağı 77 cm di erkek kardeşi ile aynı
Teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten iyi geldi bu yorumlar inş sorunsuz atlatırız

Ebe ve çocuk dr u ilerde verecektir dediama ben sorun yapmaya başladım bu duygumu yenemiyorum daha 4 aylik bile degil 1+ yad giyiniyoruz
Aç bırakacak halin yok sonuçta degil mi sadece anne sütü diyorsun masallah diyip kimseye anlatma sorana da 7 aylık de görüntüsü ne gösteriyorsa. Bende 6 aylık giydiriyorum ne olacak yani sağlıkla büyüsün takintiyla degil 🙏🏻

Benim oğlum 4500 kg doğdu 18 günlükken 5 olmuştu, şimdi bi aylık haftaya kontrolü var bakalım bizimki de alıp başını gidecek gibi duruyo, yalnız emzirme sıklığı diye bişey yok bizde çünkü hep memede nerdeyse yarım saatte bir istiyo

Aç bırakacak halin yok sonuçta degil mi sadece anne sütü diyorsun masallah diyip kimseye anlatma sorana da 7 aylık de görüntüsü ne gösteriyorsa. Bende 6 aylık giydiriyorum ne olacak yani sağlıkla büyüsün takintiyla degil 🙏🏻
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim

Benim oğlum 4500 kg doğdu 18 günlükken 5 olmuştu, şimdi bi aylık haftaya kontrolü var bakalım bizimki de alıp başını gidecek gibi duruyo, yalnız emzirme sıklığı diye bişey yok bizde çünkü hep memede nerdeyse yarım saatte bir istiyo

Back