Bebegimin kilosu?

Bayagi ust level masallah 3 aylık kontrolü olmasi lazım asm de ebe veya doktora birsey demedi mi veyahut ki cocuk doktoru

Bayagi ust level masallah 3 aylık kontrolü olmasi lazım asm de ebe veya doktora birsey demedi mi veyahut ki cocuk doktoru
Ebe ve çocuk dr u ilerde verecektir dediama ben sorun yapmaya başladım bu duygumu yenemiyorum daha 4 aylik bile degil 1+ yad giyiniyoruz

Kaç kilo doğdu? Boyu da uzunsa vücuduyla orantılıdır, mama alsa çok fazla evet ama sadece anne sütü alınca ayda 2 kilo bile alsa doktorlar sorun etmiyor diye biliyorum

Kaç kilo doğdu? Boyu da uzunsa vücuduyla orantılıdır, mama alsa çok fazla evet ama sadece anne sütü alınca ayda 2 kilo bile alsa doktorlar sorun etmiyor diye biliyorum
Evet dr normal dedi ama iste ben duygumu frenleyemiyorum sanirim 3700 doğdu şu anki boyu da 63 aslında çok da uzun degil

Evet dr normal dedi ama iste ben duygumu frenleyemiyorum sanirim 3700 doğdu şu anki boyu da 63 aslında çok da uzun degil
4 kilo üzeri doğmuştur diye düşünmüştüm ama maşallah 3 buçuk ayda bu kiloyu alması enteresan. Emme sıklığı nasıl peki, kaç saatte bir kaç dakika emiyor?

Çok emziryorsunuz.
Artık 3 aylık, emzirme sürelerine dikkat etmeniz lazım, bebeğin organları boşa yoruluyor fazla emdikçe.

4 kilo üzeri doğmuştur diye düşünmüştüm ama maşallah 3 buçuk ayda bu kiloyu alması enteresan. Emme sıklığı nasıl peki, kaç saatte bir kaç dakika emiyor?
Yaani geceleri 4-5 saatte bir emiyor gün içerisinde bazen 2 saat bazen 4 saatte 1 emiyor aslında memede kalma süresi de kısa 3-4dk gibi

Çok emziryorsunuz.
Artık 3 aylık, emzirme sürelerine dikkat etmeniz lazım, bebeğin organları boşa yoruluyor fazla emdikçe.
Geceleri 4-5 saatte 1 emiyor.. gunduz de 2 ya da 4 saatte 1 sizce fazla mi? Bunun normali nedir öneriniz varsa kulak ardı etmek istemem ilk bebeğim sürekli araştırıyorum ama atmadığım şeyler oluyor illaki

Kızım 24 aylik 11 kilo. Eğer bu hızla kilo alırsa bebeğiniz ileri de zayıflatmak için ugrasabilirsiniz diye düşünüyorum. Kaç kilo doğdu merak ettim açıkçası 6 kilo falan mi. Her ay 1 kilo alsa anca 9 olur.

Anne sütü obezite yapmaz ama çocuk için çok sıkıntı oluyor. Önümüz yaz ve malesef sürekli pişik olacak. Hareket kabiliyeti çok sınırlı olacak.

Geceleri 4-5 saatte 1 emiyor.. gunduz de 2 ya da 4 saatte 1 sizce fazla mi? Bunun normali nedir öneriniz varsa kulak ardı etmek istemem ilk bebeğim sürekli araştırıyorum ama atmadığım şeyler oluyor illaki
Aslında az bile😅
2 saat normal bir süre, 3 saat bir nebze ama 4 saat fazla uzun.
Ben sürekli emdiğini düşündüm bu kadar kilo olunca.
Hareketlendiğinde verir ama inanın kilosu çok, 9 kilo neredeyse 1 yaş kilosudur.
Kısa da emerse halbuki yağlı değil ön sütü alır ama vücudu yatkındır belki kilo tutmaya.
Emzirme düzeninizi değiştirmeyin, fazla değilmiş çünkü.

Yaani geceleri 4-5 saatte bir emiyor gün içerisinde bazen 2 saat bazen 4 saatte 1 emiyor aslında memede kalma süresi de kısa 3-4dk gibi
Enteresan gerçekten. Benim de bebeğim 4 aylık, ben daha sık emziriyorum ilk aylar 1 kilo üstü alıyordu ama 3 aydan sonra yavaşladı 800-900 gram civarı alıyor. Genetik olabilir mi acaba sizin veya eşinizin bebekliği de böyle kiloluysa çekmiş olabilir.

Aslında az bile😅
2 saat normal bir süre, 3 saat bir nebze ama 4 saat fazla uzun.
Ben sürekli emdiğini düşündüm bu kadar kilo olunca.
Hareketlendiğinde verir ama inanın kilosu çok, 9 kilo neredeyse 1 yaş kilosudur.
Kısa da emerse halbuki yağlı değil ön sütü alır ama vücudu yatkındır belki kilo tutmaya.
Emzirme düzeninizi değiştirmeyin, fazla değilmiş çünkü.
Evet belki de iri bi bebek olacak halbuki ben de zayif bir kadinim ins diger bebeklerle esitlenir yoksa bu surec bizim için biraz riskli gececek ergenlik ve gençlik dönemleri için yani.

Back