Bebegimin kilo almiyor

Filizfiliz88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
19
11
36
Sevgili anneler oğlum 13 aylik ve 10.6kg. Böyle bakıldığında ee ne var kilosu iyi diyeceksiniz ancak 9 aylıkken 10 kilo idi. Arada hastalıklar diş falan olup istahsiz dönemlerimiz oldu ancak 4 aydır sadece 600 gr almis olması beni çok üzüyor. Prematüre doğdu. 2660gr ve çok hızlı kilo aldi. Doktorumuz sadece anne sütü aldığı için kilosunun üst sınırda olmasını önemsemedi zaten atar bu kilo dedi ki boy uzayıp kilo alımı devam etmediği için şuan ortalama bir kiloya sahip. Bir de sütüm artık kesilme evresinde ona bir çok bir katkısı yok. Bir sürü mama denedim icmiyor. 3 ana 1 ara öğün yediriyorim. Her öğünde 4 ya da 6 yemek kaşığı yiyebiliyor fazlasını kusuyor. Ne yapmaliyim sizce? Gitgide eriyecek diye çok endişeleniyorum. :KK43:

bizdede aynı sıkıntı vardı bebekken cok testlerden gectik bisey cıkmadı testlerde 3 ay vitamin çinko ilacı kullandık ama kılo almamıştı..
ben kilosundan şikayetcii değildim ama cok sık hasta oluyodu her ay grip..sonra doktr raporlu mama(süt) yazmştı
2 ay düzenli kullandık boya kiloya yaramıştı suan 6 yasında 16bucuk kilo.. bağışıklığı iyiyse kiloya takılmayın yeterki sık hasta olmasın.

X