- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muz yiyorum ama pek fark olmadi. Akrabam haşlanmış yumurta dedi bilmiyorum başka var mı?Muz süt kaşar kilo yapıyor bebeğe
Bal şerbeti nasıl yapılıyor ilk duyuyorum.En hızlı aldıran bal şerbeti canm. Onun dışında muz, sütlaç, mercimek çorbası, süt.
Cnm bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı bal koy günde üç defa yap tabi daha fazlada yapabilirsn. Ama müthiş bi hızla kilo yapıyo. Deneyip ve şaşıran çok oldu bende denedm on gün geridn gelen bebek 2 haftada on gün önde çıktı gelişimi ve ğç beş kişide kk de denedi ve geriden gelenler hep öne çıktı yani hızlı bi şekilde alsn istiyosn kesnlkle tavsiye edermBal şerbeti nasıl yapılıyor ilk duyuyorum.
Yumurta her sabah mutlaka ye zaten. Benim doktorum günde 3 tane yememi söylediMuz yiyorum ama pek fark olmadi. Akrabam haşlanmış yumurta dedi bilmiyorum başka var mı?
AYy çok sağ olun bal da var çok süper bi formulmus yaa benim bebek 1500gram ama kaynanam zayıf doğar deyip durdu içime dert oldu .Ondan kilolu olsun istiyorum. Kızım zayıf doğdu diye senin çocukların zayıf doğuyor dedi daha bir doğum yaptığım halde.zoruma gitti o yüzden.Çok teşekkür ederim denicemCnm bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı bal koy günde üç defa yap tabi daha fazlada yapabilirsn. Ama müthiş bi hızla kilo yapıyo. Deneyip ve şaşıran çok oldu bende denedm on gün geridn gelen bebek 2 haftada on gün önde çıktı gelişimi ve ğç beş kişide kk de denedi ve geriden gelenler hep öne çıktı yani hızlı bi şekilde alsn istiyosn kesnlkle tavsiye ederm
Yumurtayı kızarmış yiyorum.haşlanmış beni tikiyo yaa farkediyo mu pişirme şekliYumurta her sabah mutlaka ye zaten. Benim doktorum günde 3 tane yememi söyledi
Sanmam fark edeceğini ama haşlama daha sağlıklı olduğundan tercih meselesi.Yum
Yumurtayı kızarmış yiyorum.haşlanmış beni tikiyo yaa farkediyo mu pişirme şekli
2 haşlanmış yumurta yedim ama acaip midem bulanıyor acaba ondan mı ayy çok kötü oldum yaa neyse bebek için yapcam bişeyler mecburSanmam fark edeceğini ama haşlama daha sağlıklı olduğundan tercih meselesi.
Banada fazla geliyor ama çay meyve suyu idare ediyorum
Fındık badem ceviz muz bol tüketin et seviyosanız haşlanmış olarak tüketin.Bide şuan 1500 olması az degil son haftalar hızlı kilo alır bebekler.Benim şeker toleransım çıktıgı için yediklerime dikkat ederek 36 haftaya kadar geldim ve dikkat etmeyi bıraktım 38 haftalık doğum yaptıgın halde 3470 gr doğdu oğlum.40 haftayı doldursa 4 buçuk falan olurdu.Teşekkürler cvplariniz için.Başka yiyecekler varsa onları da bekleriz.