bebeğimin kaşlarında kızarıklık..yardım edin

caglaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
56
1
86
İstanbul
arkadaslar bebeğimin kaşlarında kızarıklık var..kepek gibide ne olduğunu anlayamadım..sabah banyodan sonra bebe yağı surdum su an kıpkırmızı ve kasımaya çalışıyor bebeğim 3 aylık..ne olduğnu anlamadım..sizce konak mı..başka bişeymı?

canım benimde bebeğim 3aylıkyanaklarında kızarıklık var ve pütür pütür oldu kuruyup dökülüolar doktor egzema dedi çok üzüldümm bebek cildi hassasiyetinden olurmuş krem falan verdi bakalım kullanıoruz bi faydası olurmu...sende bi doktora göster istersen

benim oğlumdada war o gün içinde bazen bi bakıyorum kaşlar kıpkırmızı:)))
beyaz beyaz şeylerdende oluyor bazen ama kaşıdığı zaman oluyor yoluyormu nedir anlamadım ama kafaya takmıyorum sende takma canım rahat ol ciddi bişi diildir

benimkinde de vardı geçti geçer bebek egzeması diyolar.yağlı bi bebek kremi sür sık sık.

doktora gıttık..konak oldugunu soyledı krem verdı...gectı ..ama yıne kızarıklık bazen oluyo ..cunku ellerı hep yuzunde

egzema deyıp korkmayın.bebek vucudundakı basit isiligin biraz ilerrlemişi.gece yatarken ince bir tabaka halinde dermotop krem kullanın sabah hiç bişi ksalmayacak.bebegım su an 3 aylık bu sorun hep var bizde tamda kaslarında.yaz ayları bıde bebek dıye üşümesın dıye cok gıydırıyoruz deri altındakı gelişmemiş yag gözenekleri tıkandıgı için oluyomus yaglı krem teıklıyor arkadaslar dıkkat.pişik içinde çinko içeriklı kremler cok ıyı zor sürülmelerine karsın dehset koruyo ve iyilestırıyor

banyo yaptırıken kaşlarını elinle durula şampuanlı kalınca oluyor annem kaşları kepeklenir buraları elinle iyice temizle demişti tabi incitmeden banyoda aklında bulunsun

evet canım benimkindede oldu
bebk egzaması o.benim doktorum mustelanın kremini verdi.STELAKER yazıyor üstünde.bebeişler için.hem konak hemde egzamaya iyi geliyor.benimkini 2 günde geçirdi maşallah
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…