• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebegimin karyolası için Dönence arıyorum

diğer arkadaşla anlaştınız diye resim koymuyorum aparatın
dilersen çekip eklerim de bilgin olsun
bitane kopça takmak lazım oraya

Canim henuz donus yapmadi ama donen donencede hosumada gitti ne yalan soliyim :)) haber bekliyorum ondan..online degil suanda. sana cok tesekkur ederim kusura bakma nolur:17:

Merhaba yeni dönebiliyorum kusura bakma olur mu cnm eski resimlere baktım da var mı diye full çekilmiş hali komple boydan bulamadım hep bebişe fokuslanmışız bu arada 30 olsun diyelim bebişiniz için fakat ben hiç kapıda ödemeli ptt ile yollamadım ama 5 tl da komisyon aldığını biliyorum 35 tl olarak fiyatını yazıyoruz sanırım ayrıca da üzerine 5 tl falan kargo ödüyorsunuz tam ne kadar tutar
bilmiyorum açıkçası, fazla tutmaz çünkü ağır bi ürün değil.. en son yakından şöyle bir resim buldum onu da ekleyeyim dedim ilk beşiğimiz söylediğim gibi mothercare di ve küçük olduğu için onu da satmaya karar verdik eğer düşünürseniz:)
$donence.JPG

Canim o zaman kargoyu gonder ozelden yazarim adresimi vs.. 30 tl urun,5 tl kapida odedigim icin 5 tlde kargo tutar, toplamda 40 tlye maal olacak bana..

Kızlar ilanim gunceldir..anlastigim arkadas donencenin bi parcasini bulamadida, kaldirdigi yeri unutmus sanirim, kac gundur onu ariyor.. p.tesi donus yapacak bana.. elinde olan varsa foto vs koyabilirler mi?? Belki sizinle anlasabiliriz..... bende bosuna vakit kaybetmemis olurum..

Senin de bilgin olduğu üzere canım 14 Kasım sabahı kargoya verecektim fakat bulamadığım parça yüzünden beklemeni istemediğim için hemen dönence ilanını güncellemeni istedim bu arada bulabilirsem sen de hala almamış olursan yollarım diyordum fakat şu ana kadar arama sonuçlarım olumsuz olduğu için sana üzülerek farklı bir arkadaştan ürünü almanı öneririm. İnşallah gönlüne göre güzel bir dönence bulurdun. Farklı bir arkadaşa mesaj attığım için 5 dakika beklemek istemeyip burdan yazdım:) sevgiler...

Senin de bilgin olduğu üzere canım 14 Kasım sabahı kargoya verecektim fakat bulamadığım parça yüzünden beklemeni istemediğim için hemen dönence ilanını güncellemeni istedim bu arada bulabilirsem sen de hala almamış olursan yollarım diyordum fakat şu ana kadar arama sonuçlarım olumsuz olduğu için sana üzülerek farklı bir arkadaştan ürünü almanı öneririm. İnşallah gönlüne göre güzel bir dönence bulurdun. Farklı bir arkadaşa mesaj attığım için 5 dakika beklemek istemeyip burdan yazdım:) sevgiler...

Tesekkur ederim canim...

Kizlar foto ekleyen arkadastan 1 haftadir haber alamiyorum adresimide gonderdim kargo icin sonuc yok ne yzzikki:14: cok sanssizim... Ilanim guncel........

Kizlar foto ekleyen arkadastan 1 haftadir haber alamiyorum adresimide gonderdim kargo icin sonuc yok ne yzzikki:14: cok sanssizim... Ilanim guncel........

merhaba canım

ben de beşiğimi satacagımdan dönencemi de satmaya karar verdim. 130a almıstık, 75e satıyorum dusunursen. projektoru de var, 6 ay kadar hic sorunsuz kullandık, butun fonksiyonları calısıyor. bebeğim cok seviyordu, besikte uzun sure bakıp oyalanıyordu..

ilanım linki

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685507

merhaba canım

ben de beşiğimi satacagımdan dönencemi de satmaya karar verdim. 130a almıstık, 75e satıyorum dusunursen. projektoru de var, 6 ay kadar hic sorunsuz kullandık, butun fonksiyonları calısıyor. bebeğim cok seviyordu, besikte uzun sure bakıp oyalanıyordu..

ilanım linki

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685507
Cok tesekkur ederim canim ama benim donenceye verebilecegim en fazla 50 tl. Yine kapida odeme yapabilirim oda dahil. Senin donence bana fazla gelir yinede sagolasin:16:

Back