Bebeğimin karnı gurulduyor cok huysuz

dreamm134

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
173
36
35
Kızlar merhaba 13 aylık kızım iki gündür cok mızmız sürekli aglıyo hafif de atesi var dise yordum doktora götürmedim ama karnı guruldamaya basladı sürekli ama saglık ocagına götürdüm sabah bogazında biraz iltihap var dedi guruldamayı da ishal olabilir belki ilerleyen sürede ama ishali yok cok sükür sizce guruldama neden bu kadae huysuz olması guruldamadan olabilir mi gece de cok uyandı uyuyamadı inliyordu

Gaz masajı falan yapın bakalım belki iyi gelir ishal olmasa da gaz sancısi falan olabilir, bacaklarini karnına doğru itip düzeltip, sonra bisiklet sürer gibi, birazda gobusune sağdan sola doğru saat gibi yuvarlak hareketlerle masaj yapın gazı bı sıkışıklığı varsa rahatlar, soğuk algınlığı falan da olabilir gribin falan tam vakti. 🤷🏻‍♀️ Geçmiş olsun ❣️

Sıcak banyo yaptırın kucağınıza ya da küveti varsa suyu biraz sıcak olsun karnı rahatlar. Sanırım karnını üşütmüş o da gaz yapmış gibi. Probiyotik desteği verirseniz iyi gelebilir

Gaz masajı falan yapın bakalım belki iyi gelir ishal olmasa da gaz sancısi falan olabilir, bacaklarini karnına doğru itip düzeltip, sonra bisiklet sürer gibi, birazda gobusune sağdan sola doğru saat gibi yuvarlak hareketlerle masaj yapın gazı bı sıkışıklığı varsa rahatlar, soğuk algınlığı falan da olabilir gribin falan tam vakti. 🤷🏻‍♀️ Geçmiş olsun ❣️
Nane limon yapıp icirdim ama evet gaz sıkısması da olabilir bogaz enfeksiyonu da geciriyo aynı zamanda ates 39 lara kadar cıktı

Sıcak banyo yaptırın kucağınıza ya da küveti varsa suyu biraz sıcak olsun karnı rahatlar. Sanırım karnını üşütmüş o da gaz yapmış gibi. Probiyotik desteği verirseniz iyi gelebilir
Banyo yaptırmaya cesaret edemedim atesi de var onu daha da huysuzlandırır diye evet doktor da evde mayaladıgın yogurdu ver dedi

Banyo yaptırmaya cesaret edemedim atesi de var onu daha da huysuzlandırır tüm güdiye evet doktor da evde mayaladıgın yogurdu ver dedi
Ateşi varsa ılık suyla banyo çok rahatlatır onu aslında
Evet haklısınız ama cok sükür düstü atesi 39 lara cıkmıstı o an banyo yaptırmak aklıma gelmiyor insanın korkudan

X