- 27 Ağustos 2014
- 123
- 27
- 38
- Konu Sahibi alonedarkk
-
Geçmiş olsun inşallah birşeyi okdar yoktur ve bir an önce iyileşir çok kötü birşeyi olsa hastanede tutarlardı sıkma canınıMrb bn yaniniza yeni ktldm uc bucuk aylik dunyalar tatlisi bi oglm var iki gun once hic durmqdan agladigi icin hastaneue gtrdk ve kaninda yogun miktarda enfeksiyon cikti doktor iki gun ust uste igne yapti yarin tekrar kan alcklr ve antibiyoge bslicaz bebegimin her yeri delik desik oldu((( ins yarn sonuclr iyi cikar ciknazzsa napicam kafiyi yicek durumundayim dayanamiyo ignelere ((
saol cnmgeçmiş olsun tatlım
doktorda oyle diyor tatlim ama igneler cok agir dayanamiyorum iste o sekilde aglamasinaÇok geçmiş olsun, korkacak birşey yok düzelir merak etmeyin, bağışıklık sistemimiz o kadar da zayıf değil, hele bebeklerde daha güçlü diye biliyorum.
doktorda oyle diyor tatlim ama igneler cok agir dayanamiyorum iste o sekilde aglamasina
Daha çok yeni annesiniz, zamanla sagligi icin oldugunun farkina varip daha rahat davraniyorsunuz.doktorda oyle diyor tatlim ama igneler cok agir dayanamiyorum iste o sekilde aglamasina
Aşkım çocuk bu hafta okula başladı.Daha çok yeni annesiniz, zamanla sagligi icin oldugunun farkina varip daha rahat davraniyorsunuz.
Evet uzucu ama en azindan tedavisi olsan bir durum öyle düşünün
Ne diyosun kız noluyoAşkım çocuk bu hafta okula başladı.
Aaa dur anladım bebeğimAşkım çocuk bu hafta okula başladı.
Çok geçmiş olsun ilaçlarla düzelir bir an önce insallah.Mrb bn yaniniza yeni ktldm uc bucuk aylik dunyalar tatlisi bi oglm var iki gun once hic durmqdan agladigi icin hastaneue gtrdk ve kaninda yogun miktarda enfeksiyon cikti doktor iki gun ust uste igne yapti yarin tekrar kan alcklr ve antibiyoge bslicaz bebegimin her yeri delik desik oldu((( ins yarn sonuclr iyi cikar ciknazzsa napicam kafiyi yicek durumundayim dayanamiyo ignelere ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?