Çocuk Hastalıkları bebegimin kaninda enfeksiyon cikti :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
Mrb bn yaniniza yeni ktldm uc bucuk aylik dunyalar tatlisi bi oglm var iki gun once hic durmqdan agladigi icin hastaneue gtrdk ve kaninda yogun miktarda enfeksiyon cikti doktor iki gun ust uste igne yapti yarin tekrar kan alcklr ve antibiyoge bslicaz bebegimin her yeri delik desik oldu :(((( ins yarn sonuclr iyi cikar ciknazzsa napicam kafiyi yicek durumundayim dayanamiyo ignelere :(((

Yapıcak bişey yok bebek bu daha çok enfeksiyon kapıcak.ilaçlarını saati saatine kullan bi haftaya düzelir yavru.uykusuz geçen gecelerimi saysam bitiremem heralde,anneliğin cilveleri işte .

Tabiyki oyle canm ama gerckten cok zor ve yorucu birsey annelik ne bebislerimize alllahim sagglik versn

Mrb bn yaniniza yeni ktldm uc bucuk aylik dunyalar tatlisi bi oglm var iki gun once hic durmqdan agladigi icin hastaneue gtrdk ve kaninda yogun miktarda enfeksiyon cikti doktor iki gun ust uste igne yapti yarin tekrar kan alcklr ve antibiyoge bslicaz bebegimin her yeri delik desik oldu :KK43:((( ins yarn sonuclr iyi cikar ciknazzsa napicam kafiyi yicek durumundayim dayanamiyo ignelere :KK43:((
Geçmiş olsun inşallah birşeyi okdar yoktur ve bir an önce iyileşir çok kötü birşeyi olsa hastanede tutarlardı sıkma canını

Çok geçmiş olsun, korkacak birşey yok düzelir merak etmeyin, bağışıklık sistemimiz o kadar da zayıf değil, hele bebeklerde daha güçlü diye biliyorum.

doktorda oyle diyor tatlim ama igneler cok agir dayanamiyorum iste o sekilde aglamasina

Hiç korkma canım, bu hastalığı atlatınca oğluşunun ne kadar güçlü olduğunu göreceksin, daha da güçlenecek. Ağlamasına dayanamaman normal bir anne olarak, biraz da sinirlerin yıpranmış haliyle. Hepsi geçecek, kimse ellemesin bebeği bu arada. Hijyene de dikkat edin, doktorun sözünden de çıkmazsanız hemen atlatırsınız inşallah.

Bu hastalıkta ilaçlar çok önemli. Aman aksatmayın geçmiş olsun. Şimdi kıyamıyorsunuz çok üzüldünüz. Biliyorum. Ama tedavisi olan bir hastalık. Şükür.
eğer düzelmezse hemen başka doktora da götürün. Kan enfeksiyonu ciddi bir durum.

doktorda oyle diyor tatlim ama igneler cok agir dayanamiyorum iste o sekilde aglamasina
Daha çok yeni annesiniz, zamanla sagligi icin oldugunun farkina varip daha rahat davraniyorsunuz.
Evet uzucu ama en azindan tedavisi olsan bir durum öyle düşünün

Mrb bn yaniniza yeni ktldm uc bucuk aylik dunyalar tatlisi bi oglm var iki gun once hic durmqdan agladigi icin hastaneue gtrdk ve kaninda yogun miktarda enfeksiyon cikti doktor iki gun ust uste igne yapti yarin tekrar kan alcklr ve antibiyoge bslicaz bebegimin her yeri delik desik oldu :KK43:((( ins yarn sonuclr iyi cikar ciknazzsa napicam kafiyi yicek durumundayim dayanamiyo ignelere :KK43:((
Çok geçmiş olsun ilaçlarla düzelir bir an önce insallah.

Back