Çocuk Hastalıkları Bebeğimin Kan değerleri Çok düşük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ulasimiz

Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
4 Mart 2012
14.787
34.076
Merhaba arkadaşlar,
Sevgili Mune Mune lütfen konumu burdan taşıma..Burdan bana destek olacak, fikir verecek arkadaşlara ihtiyacım var.

Bebeğim 11 aylık olacak. Yaptırdığımız kan tahlilinde Nötrofil değeri çok düşük çıktı daha doğrusu her tahlilde düşmeye devam etti. 2 doktor Hemotoloji bölümüne yönlendirdi. Bu hafta randevu aldık gideceğiz.

Buraya konu açmamın sebebi böyle örneklerle karşılaşmış olan veya yaşamış olan var mı?

İnternetten bakmamaya çalışıyorum çok olumsuz şeyler okudum. Yaklaşık 1,5 aydır düşünmekten, ağlamaktan kendimi alamıyorum. Elim ayağım titriyor resmen..

Ne olur tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yazın içim içimi yiyor kendimi çok kötü hissediyorum.

Az önce Hatun'a da yazdım sana da yazayım.
İnterneti okumayın orada en ufak hastalık kansere döner diyorlar ( Rabbim esirgesin)
O yüzden morali yüksek tutun ve iyi düşünün.

Kan değeri dediğin nedir ki elbette yükselecek iyi olacak oğlunuz :KK200:
Biraz ilaç, biraz takviye düzelecektir

Az önce Hatun'a da yazdım sana da yazayım.
İnterneti okumayın orada en ufak hastalık kansere döner diyorlar ( Rabbim esirgesin)
O yüzden morali yüksek tutun ve iyi düşünün.

Kan değeri dediğin nedir ki elbette yükselecek iyi olacak oğlunuz :KK200:
Biraz ilaç, biraz takviye düzelecektir
İnşallah dediğiniz gibi düzelsin.Üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım.

Geçmiş olsun

ne olur interneti okumayın

hiçbir şey olmasa bile bu stres sizden çok şeye götürür

Umarım basit bir sıkıntıdır bir an önce toparlanır küçük
Evet çok haklısınız..Uçuğun ne olduğunu bilmezdim dudağımda anlık sıkıntıyla Uçuk çıktı:KK43:

merhabalar,yalnızca nötrofili mi düşük yoksa tüm beyaz kan hücreleri mi? dalak büyüklüğünden veya lenf nodlarından bahsettiler mi?

tahlilleriniz varsa özelden atabilirsiniz,elimden geldiğince yorum yapmaya çalışırım :/

keşke elimden daha fazlası gelse :KK43: o_O :KK200:
Çok teşekkür ediyorum.Hemen atıyorum.

Evet çok haklısınız..Uçuğun ne olduğunu bilmezdim dudağımda anlık sıkıntıyla Uçuk çıktı:KK43:

Emiyor mu bilmiyorum ama kucak bebeği daha, annenin sıkıntısını çok çabuk alıyorlar

Oğlum 11 aylıkken vücudunda döküntüler çıktı doktora götürdük stresten dedi 11 aylık bebek ne stresi olur dedik

sizin ne stresiniz var diye sordu işten çıkarılmıştım bunu söyleyince bundan dedi

Sizin stresiniz onun sağlığını için Kız yapma demek kolay değil ama en azından bir süre çok fazla sıkmamaya çalışın kendinizi

merhabalar,yalnızca nötrofili mi düşük yoksa tüm beyaz kan hücreleri mi? dalak büyüklüğünden veya lenf nodlarından bahsettiler mi?

tahlilleriniz varsa özelden atabilirsiniz,elimden geldiğince yorum yapmaya çalışırım :/

keşke elimden daha fazlası gelse :KK43: o_O :KK200:
Sayfanız kapalı olduğu için sonuçları atamıyorum.

Sakin ol arkadaşım.

Allahım bir çare gösterir inşallah.
Benim de doğduğumdan beri kan değerlerim aşırı düşük. Biraz nazlı büyütüldüm tabii. Nane molla derdi anneciğim. Neyse...

Allah’ımın izniyle doktor gözetim altında olur. Sık sık kontrol ettirirseniz sağlıklı olur inşallah.

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Bir keresinde bir doktor bana unutamayacağım bir ders verdi. Rahatsızlığım vardı. Bendeki semptomlarla internetten araştırma yaptım. Kendime teşhis koydum. Doktor randevumda dedim ki “ Bende şu hastalık var heralde. İnternetten okudum” Adam bana dedi ki “ Biz 7 sene boşa okuyoruz. Nasılsa internette her şey var.” O zamandan beri bende internetten okumayı bıraktım.

Bebeğinize acil şifalar dilerim. İnşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar,
Sevgili Mune Mune lütfen konumu burdan taşıma..Burdan bana destek olacak, fikir verecek arkadaşlara ihtiyacım var.

Bebeğim 11 aylık olacak. Yaptırdığımız kan tahlilinde Nötrofil değeri çok düşük çıktı daha doğrusu her tahlilde düşmeye devam etti. 2 doktor Hemotoloji bölümüne yönlendirdi. Bu hafta randevu aldık gideceğiz.

Buraya konu açmamın sebebi böyle örneklerle karşılaşmış olan veya yaşamış olan var mı?

İnternetten bakmamaya çalışıyorum çok olumsuz şeyler okudum. Yaklaşık 1,5 aydır düşünmekten, ağlamaktan kendimi alamıyorum. Elim ayağım titriyor resmen..

Ne olur tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yazın içim içimi yiyor kendimi çok kötü hissediyorum.
bazi kisilerde dogustan notrofil degerleri dusuk cikiyor ve herhangi bir zarari olmuyor. buradan sorup kafanizi karistirmayin. cevabinizi ancak bir uzman verebilir, normal doktorlar, hematolog olmayanlar dahi anlamaz.

Emiyor mu bilmiyorum ama kucak bebeği daha, annenin sıkıntısını çok çabuk alıyorlar

Oğlum 11 aylıkken vücudunda döküntüler çıktı doktora götürdük stresten dedi 11 aylık bebek ne stresi olur dedik

sizin ne stresiniz var diye sordu işten çıkarılmıştım bunu söyleyince bundan dedi

Sizin stresiniz onun sağlığını için Kız yapma demek kolay değil ama en azından bir süre çok fazla sıkmamaya çalışın kendinizi
Çok doğru bebişler annelerinin olumlu olumsuz bütün duygularını hissediyor.Gerçekten annelik zor. Her şeyi düşünmeliyiz.
Cevabınız için çok teşekkürler.🙏

Sakin ol arkadaşım.

Allahım bir çare gösterir inşallah.
Benim de doğduğumdan beri kan değerlerim aşırı düşük. Biraz nazlı büyütüldüm tabii. Nane molla derdi anneciğim. Neyse...

Allah’ımın izniyle doktor gözetim altında olur. Sık sık kontrol ettirirseniz sağlıklı olur inşallah.

Allahım acil şifalar versin inşallah.
Amin..Çok teşekkürler🙏Haklısınız biraz sakin olmalıyım.

X