10 ocak bende bilmiyorum o kadar kafam karıştı ki biraz lekenemem oldu diye acile gittim gece o da devletti o dedi 4-5 haftalık diye ama önceki doktorum gittiğimde 7+2 demişti kime inancağımı şaşırdımson regl zamanınız ne? uygulamayla doktor arasında neden fark cıkmıs ben de bilmedigim icin soruyorum
Ne yaptin canimGeçen hafta gittim kese göründü içinde bebekte var ama doktor daha tam canlanmamış dedi haftaya kadar canlanır yüksek ihtimalle dedi kalp atışını da o zaman duyarız dedi ama ben çok korkuyorum uygulamaya göre 8 haftalık oldum bugün ama acile gittiğimde doktorum 4-5 haftalık dedi
Kac haftalık suanGittim ama çok az duyuldu yeni canlanmış dedi 1-2 gün olmuş dedi bu hafta yeniden gidicem inşallah tam duyarız
8 olduKac haftalık suan
Olumsuz bir durum yok ama dimiGittim ama çok az duyuldu yeni canlanmış dedi 1-2 gün olmuş dedi bu hafta gidicem gene inşallah tam duyulur bu sefer
Doktorunun söyledigi olumsuz bir durum yok ama diniGittim ama çok az duyuldu yeni canlanmış dedi 1-2 gün olmuş dedi bu hafta gidicem gene inşallah tam duyulur bu sefer
Ay inşallah ya o kadar stresli bir durum ki peki sizde belirti falan var mı ya da kasık ağrısıCuma günüde ben gidicem 6 haftalık Ken kalp duyulmadı 7+1 de gitcem inş duyulur
Yoktur canim icini ferah tut peki kac haftalıktı kalp atışını gördügünde bende 6+3 de kalp atışını gördüm doktor cok derinden geldigini söyledi ama bende cok tedirgin oluyorumSordum bir şey demedi yok görünüyor dedi
Gördün mü peki canım kalp atışını hiçCuma günüde ben gidicem 6 haftalık Ken kalp duyulmadı 7+1 de gitcem inş duyulur
6+2 di ben gittiğimde regl tarihine göre o zaman 8 haftalık görünüyordu ama doktor 6+2 dedi geç döllenme oldu herhalde bizde duymadık zaten yeni canlanmış dedi bana daYoktur canim icini ferah tut peki kac haftalıktı kalp atışını gördügünde bende 6+3 de kalp atışını gördüm doktor cok derinden geldigini söyledi ama bende cok tedirgin oluyorum
Banada daha yeni yeni canlanıyor olumsuz bir durum yok su an dedi ama iste insan tedirgin oluyor insallah duyarız dua edicem bol bol senin icinde6+2 di ben gittiğimde regl tarihine göre o zaman 8 haftalık görünüyordu ama doktor 6+2 dedi geç döllenme oldu herhalde bizde duymadık zaten yeni canlanmış dedi bana da
Bende 6+3 de gördüm cok derindem geldigini söyledi doktor bir sorun yok daha yeni canlanıyor dedi umarım duyarız hepimiz cok stresli bir dönemBelli belirsizdi canım valla yeni canlanmış dedi doktor belki ondandır