- 28 Ocak 2023
- 31
- 9
- 30
Ultrasonla mı görüldü yoksa vajinadan mı baktıBende 6+3 de gördüm cok derindem geldigini söyledi doktor bir sorun yok daha yeni canlanıyor dedi umarım duyarız hepimiz cok stresli bir dönem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrasonla mı görüldü yoksa vajinadan mı baktıBende 6+3 de gördüm cok derindem geldigini söyledi doktor bir sorun yok daha yeni canlanıyor dedi umarım duyarız hepimiz cok stresli bir dönem
Her ikisiylede bakıldıUltrasonla mı görüldü yoksa vajinadan mı baktı
8 haftalik olsaydınız kalp atışlarını duymus olmanız gerekirdi . 8 haftaya göre de kese küçük görünüyor. Son adet tarihinizin ilk günü neydi ki ?Arkadaşlar bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim dün doktora gittim evet kese olusmus dedi ama ancak 2 hafta sonra icinde bebek varmi diye öğreniriz ve kalp atışını o zaman aliriz dedi sizce bi terslik olurmu adetime göre 8 haftalik olmam lazim ama doktor cok yeni dedi
Son adet tarihim 6 şubat ama gec döllenmişte olabilir diye düşünüyorum8 haftalik olsaydınız kalp atışlarını duymus olmanız gerekirdi . 8 haftaya göre de kese küçük görünüyor. Son adet tarihinizin ilk günü neydi ki ?
Canım ne zaman gideceksin peki doktora ilac filan verdimi doktorBendede durum aynı reglme göre 8 haftalık doktor 6+1 dedi
Anladım canım gidersen mutlaka beni haberdar et olurmu kendime destekci birini ariyorum çok heyecanlı ve sabirsizim endişeliyim inşallah güzel şeyler duyarızDün gittim haftaya gel dedi, bu durum için ilaç vermedi zaten kullandığım ilaçlarım vardı
Banada şuanlı folik asit b12 iğnesi ve d3 vitamini verdi ayın 20 sine kadar bekliycez 20 sinde gidecez bakalım doktoraTabi ki, sizin durumunuz nasıl?
Amin canım inşallah rabbim güzel günler görmeyi nasip etsinBnde de aynı belirtiler sağlıklı haberlerini alalım inşallah
Benimde kalbi durdu 7 hafta olmasi gerekirken 6.haftada kendiliginden düstü amaMaleseff kürtaj oldum bir hafta oldu
Üzülme canım rabbim inşallah bir gün gelecek bizede anne olmayı nasip edecek kalpten inan dua etMaleseff kürtaj oldum bir hafta oldu