Bebeğimin kalp atışını daha duymadım

Arkadaşlar bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim dün doktora gittim evet kese olusmus dedi ama ancak 2 hafta sonra icinde bebek varmi diye öğreniriz ve kalp atışını o zaman aliriz dedi sizce bi terslik olurmu adetime göre 8 haftalik olmam lazim ama doktor cok yeni dedi

Eklentiler

• IMG-20230403-WA0000.jpeg
    IMG-20230403-WA0000.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar bende hamile olduğumu cuma günü öğrendim dün doktora gittim evet kese olusmus dedi ama ancak 2 hafta sonra icinde bebek varmi diye öğreniriz ve kalp atışını o zaman aliriz dedi sizce bi terslik olurmu adetime göre 8 haftalik olmam lazim ama doktor cok yeni dedi
8 haftalik olsaydınız kalp atışlarını duymus olmanız gerekirdi . 8 haftaya göre de kese küçük görünüyor. Son adet tarihinizin ilk günü neydi ki ?

Dün gittim haftaya gel dedi, bu durum için ilaç vermedi zaten kullandığım ilaçlarım vardı
Anladım canım gidersen mutlaka beni haberdar et olurmu kendime destekci birini ariyorum çok heyecanlı ve sabirsizim endişeliyim inşallah güzel şeyler duyarız

Ara ara kasık ağrım oluyo ve göğüs hassasiyetim var halsizlik baska bi belirtim yok suan

X