bebeğimin kalp atışı ne zaman duyulur?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
11
48
Devlet Hastanesi ne gidiyorum 2 hfta once kese gözükmustu 15 gun sonra gelin kalp atisina bakalım dedi bende gittim kime randevu alabildiysem Dr um izne çıkmış çünkü. Kese gözüküyo ama kalp atışı yok dedi çok korktum birsey varmı dedim ufak tir ondan dedi ama 5 yada 6 hftalik sin dedi daha 2 hft once 5 hftalik demişlerdi dr cok suratsiz olduğundan soruları m havada kaldi ilgisizin teki. Şimdi ben napcam bi sorun mu var acaba eşimde kizdi adam gibi özele gitmiyor sun farkli drlar en azindan tek dr olursa takibin olurdu biz simdi neye inancaz dedi çıkışti bana. Cok korkuyorum bebekte gerileme olursa diye son adetim 24 mayis bu arada yardım kizlar napayım sizce bi sorun varmı dir

birde özele görün o zaman canım

daya25 ben de yaklasik 6 haftalik hamileyim..kese gorundu fakat bebis yok.p.tesi tekrar gidecegim..umitsiz olma..ilk bebegim de 10 haftalikti kalp atisini duydugumuz ve gordugumuzz..sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…