bebeğimin kalbinde beyaz nokta gördü doktor:(

Bu problemi yaşayan arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum 15 gün önce doğum yaptım ve bebeğim de sağlıklı. Bana da parlak nokta var dediler amniyon sıvısı fazla kafası iki hafta önden gidiyor dediler ve sonuç hiç öyle bir şey yok. İçinizi ferah tutun Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar,
Bende bugun ultrasona gittiğimde kalbinde parlak nokta var dediler ve 24. hafta bebek için eko yaptır dedi. O an çok kötü oldum başka bi açıklama da yapmadı. Şimdi sonuç alan arkadaşların yazılarını okuyunca içim ferahladı.İnşallah benim bebeğimde sağlıklı bir şekilde gelir.

Merhaba arkadaşlar,
Bende bugun ultrasona gittiğimde kalbinde parlak nokta var dediler ve 24. hafta bebek için eko yaptır dedi. O an çok kötü oldum başka bi açıklama da yapmadı. Şimdi sonuç alan arkadaşların yazılarını okuyunca içim ferahladı.İnşallah benim bebeğimde sağlıklı bir şekilde gelir.
canım ben ayrıntılı ultrasona Türkiye'nin en iyisi denilen Atıl Yüksele gittim ve kendisi bana dediki : bebeğinin kalbinde 2 adet parlama var fakat bu hiç bir şekilde hastalık değil doğmadan yada doğduktan sonra baktırmaya bile gerek yok. sadece kromozon bozukluğunu bir nebze akla getiriyor. yani kafana fazla takma benim doğumuma iki hafta var allah izin verir inşallah bende buraya güzel haberler veririm. yani bence eko çektirmene gerek bir durum yok.

benim ikili testimde iyi çıkmıştı zaten o yüzden kötü düşünmek istemiyorum eko çektirene kadar 2 ay var bu arada doktora tekrar muayene olucam ayrıca renkli ultrasonda bakılacak öteki ay dedi.İnşallah güzel haberlerini bekliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , senin daha sonraki muayenelerinde parlaklık devam etmişmiydi?

benim ikili testimde iyi çıkmıştı zaten o yüzden kötü düşünmek istemiyorum eko çektirene kadar 2 ay var bu arada doktora tekrar muayene olucam ayrıca renkli ultrasonda bakılacak öteki ay dedi.İnşallah güzel haberlerini bekliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , senin daha sonraki muayenelerinde parlaklık devam etmişmiydi?
evet bir tanesi kayboldu ama biri hala duruyor. eğer doğduğunda allah korusun kromozomsol bir sorun yok ise doktora falan götürmeye gerek yokmuş.benim ikili testimde iyi ama üçlü riskli çıktı. amin cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım inş.

Merhaba arkadaşlar,
Benim de 16.haftada cikti ve iki haftam zehir oldu resmen.. dogumyapana kadar aklimim bi kosesindeydi ve hep dua ettim.. iki hafta once dogum yaptim cok sukur bebegim gayet saglikli. Uzulme canm ve hamileligi kendine zehir etme sakin. Bebeğin saglikla dunyaya gelecek insallah

Benim de 16.haftada cikti ve iki haftam zehir oldu resmen.. dogumyapana kadar aklimim bi kosesindeydi ve hep dua ettim.. iki hafta once dogum yaptim cok sukur bebegim gayet saglikli. Uzulme canm ve hamileligi kendine zehir etme sakin. Bebeğin saglikla dunyaya gelecek insallah
Beyaz nokta ne oluyormus arkadaslar

Benimde bebeğimin kalbinde 2 beyaz odak gözlendi. Amniyosentez yapıldı. Çok şükür bir problem çıkmadı. Bunun için bir doktora takip ettirmem gerekiyor mu bilmiyorum çocuk kardiyolojisine mi gitmeliyim kalpteki bu durum için

Kızlar beyaz nokta=down sendromlu bebek mi demek yani çoğunlukla . benim kızimında bir nokta parlaklık var . ayrıntılı ultrasonda gördü doktor . ama önemsiz dedi. :/

Back