bebeğimin kalbinde beyaz nokta gördü doktor:(

bugün bende doktora gittim canım.bebeğim aşağıya inmiş.çok yorulma ayakta durma dedi.sürekli dinlenmem gerekiyormuş.moralim bozuk benimde.inş. yukarı çıkar geri.aşağıda iki büklüm duruyodu ultrasonda çok üzüldüm.doğru düzgün ultrason fotoğrafını bile çekemedi bitek elini çekebildi.üçlü test istedi bendende.10 gün sonra geri gidicem.buarada kesin değil ama kıza benziyo dedi.bacağı çok aşağıda diye tam göremedi.inş. bu sıkıntılı günleri atlatırız :(

canımmmm şimdi okudum yaaa telaştan görmemişim senin yazıyı oyyyy kıyamam ben ona çıkar yukarı yaa sen yat dinlen yeterki bol bol çok geçmiş olsun.. bulantılar geçti derken başka dertler başladı nedir çektiğimiz her sey bizi buldu seninle valla.bana da aynen belli değil ama büyük ihtimal kız dedi :D saağlıklı olsunlar da dayanırız biz napalım :(((

Kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum bugün detaylı ultrasona girdim 4d bakıldı her seyimiz sağlıklı doktor amniyosenteze gerek yok dedi allahıma şükürler olsun çok mutluyumm bu gece rahat uyku uyuyacağım... Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnn

Kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum bugün detaylı ultrasona girdim 4d bakıldı her seyimiz sağlıklı doktor amniyosenteze gerek yok dedi allahıma şükürler olsun çok mutluyumm bu gece rahat uyku uyuyacağım... Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnn

gerçekten çok sevindim. gözünaydın diyelim o zaman. allah sağlıkla doğmasını nasip etsin...

canım benim hiç korkma içini ferah tut,bendede bebeğimin hem karaciğerinde hemde kalbinin orada 2 yerde beyazlık (kalsifikasyon yada kireçlenme yada parlaklık diye geçiyor )görüldü 19.hafta.bende çok koktum ilk başlarda yalnız ben sadece 2li testi yaptırdım,3lüyü yaptırmamıştım temizdi ikili testimde.onun dışında tüm torch,sifiliz,cmv,hepatit tahlillerime bakıldı hepsi temizdi neden olduğu bulunamadı.en son 28.haftada kalbinin oradakiler geçmişti kendiliğinden.karaciğeirindeki hala duruyor.kokrma seninkide geçecektir kötü birşey değil bana hiç down sendromundan bahsetmemişlerdi sadece bebek enfeksiyon geçiriyor takip edilicek dendi,bulunduğun ildeki bir üniversite hastanesinede gözük istersen.

allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım

slm cnm ben 20 haftalık hamileyim ve 2 temmuzda bebeğimin karaciğerinde kalsifikasyon görüldü.. araştırdım netten ama çok bişey bulamadım seni buldum burda. senin süreç nasıl işledi. bana umut oldu yazdıkların. bebeğini etkiledimi kalsifikasyon.yardımcı olursan sevinirim. bende 2li test yaptırdım sadece sonucum temiz dedi.ayrıntılı usg de başka problem çıkmadı. ense kalınlığı burun kemiği normaldi.

Selam cok sene gecmis bu yazistiklarinizin uzerinden bende gecen ultrasyon girdim bebegimin kalbinde parlaklik goruldu bebisleriniz iyidir insallah fazla bisey bulamadimmoyuzden yazim dedim endiseliyim biraz

Selam cok sene gecmis bu yazistiklarinizin uzerinden bende gecen ultrasyon girdim bebegimin kalbinde parlaklik goruldu bebisleriniz iyidir insallah fazla bisey bulamadimmoyuzden yazim dedim endiseliyim biraz
Hiç endişelenme canım bende 8 aylık hamileyken bebeğin kalbinde büyüme var dediler detaylı bakılınca hiç bişey olmadığı anlaşıldı.boşuna üzüntü ve stres yaşadım içini ferah tut :KK66::KK66:

Benim de bebeğimin kalbinde iki adet hiperekojen odak tesbit edildi ikili ve Dörtlü testler gayet normal. Kimi doktor amniyosentez önerdi kimisi önermedi gerek yok dedi. Ama biz paramparça olduk. Yine de amniyosentez yaptırmadık. Şimdi 22 haftalık hamileyim oğlumuz olacak inşallah. Dua ediyorum inşallah sağlıklı doğar diye. Uzun zaman olmuş ama bu durumu yaşayan varsa lütfen yazsın bana da umut olsun

Selam canim hic uzulme benim bebegimdeee gormuslerdi 20 haftalikken ben hollandada kaliyorum bakan kadin demisti bu nokta hic bisey ifade etmiyor cok kiside goruyoruz diye bic ustunde bile durmadi ama benim icim hic rahat etmedi hamileligimin tadini cikaramadim dusunmekten ama sonuc dunya tatlisi saglikli masallah kizim var simdi uc aylik bu noktalar kistler tek basina hic bisey ifade etmiyor boyle dediler bana

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Çok panikledik o Yüzden bir kaç doktora gittik. Hala aklımın bir köşesinde acabalar var. Ama bana moral verdin gerçekten çok Sağol inşallah benimde oğlum sağlıklı bir şekilde doğar ve buraya da yazarım.

Rica ederim canim turkiyedeki doktorlar hemen amniyosentez oneriyolar burda oyle degil o beyaz noktayi cok normal sayiyoar bana demisti doktor haftada 4 bes kez kesin goruyoz diye hamileligin tadini cikar ben yapamamistim cunku simdi cok pismanim bebegini ve kendini uzme

Evet hemen amniyosentez dedikleri için çok korktuk.hergün dua ediyorum inşallah bi sorun Olmasın o beyaz noktalar diye. İçime su serptin çok teşekkürler

kızlar bugün cinsiyet öğrenmek için kontrole gittim kızım olacak diye sevinmeme kalmadı doktor kalbinde beyaz bir nokta tespit ettim dedi 3lü test için kan verdim detaylı ultrasona göndereceğim sizi 20 haftalık olunca dedi.böyle nokta görülen durumda down sendromundan daha çok şüpheleniyoruz dedi dondum kaldım ağlayarak eve geldim çok üzülüyorum 5 gün sonra 3lü test sonucum gelecek beynim durdu resmen çok kötüyüm nolur dua edin bebeğim için :KK43:((( naparım ben yaaa 3aydır bulantılardan hastanelerde yattım serumlar yedim ben kıyamam ona:KK43: 2li test yapmamıştı bile doktor gaye sağlıklı diye neden böyle oldu bilmem ölçümler de normal çıktı off off delircem.aynı durumu yaşayan var mı acaba :KK43:
21 haftalik gebeyim bu tarihe kadar hersey mukemmeldi ancak ayrintili usg de doktor bebegimin kalbinde minik bir delik gordu ve bobreklerde bi miktar idrar birikmesi..acilen prenatal dna testine yonlendirildik down sendromu arastirilmasi icin..persembe cuma gibi sonuclari alicaz nasipse..ancak ne zaman geciyor ne ben gunlerdir ne yaptigimi biliorum..bebegimi uzmemek icin aglamamaya calisiyorum ancak gozyasim hep icime akiyo..dun eyup sultan'a gidip yalvardim Rabbime cumle hasta bebeklerimize sifa versin biz annelerin ellerini bos cevirmesin diye..lutfen dualarinizda bebegime de yer verin..ona bisey olmasin onu kaybedemem..ona kiyamam

Uzulme canim insallah biseyi yoktur bebeginin her dedikleride dogru cikmiyor doktorlarin benim bi tanidigima bebegin ozurlu demisler oda cok uzulmus tabi erken dogum yapti bebegi kuvezde bebegin hic biseyi yok oyuzden uzulmemeye calis bebegine zarar verme Allah korusun

İnşallah sonuçların çok güzel çıkar da rahatlatsın. Huzursuzluk oluyor insan da bilirim. Beklemek çok zor. Allah gönlüne göre verir inşallah bol bol dua et.

21 haftalik gebeyim bu tarihe kadar hersey mukemmeldi ancak ayrintili usg de doktor bebegimin kalbinde minik bir delik gordu ve bobreklerde bi miktar idrar birikmesi..acilen prenatal dna testine yonlendirildik down sendromu arastirilmasi icin..persembe cuma gibi sonuclari alicaz nasipse..ancak ne zaman geciyor ne ben gunlerdir ne yaptigimi biliorum..bebegimi uzmemek icin aglamamaya calisiyorum ancak gozyasim hep icime akiyo..dun eyup sultan'a gidip yalvardim Rabbime cumle hasta bebeklerimize sifa versin biz annelerin ellerini bos cevirmesin diye..lutfen dualarinizda bebegime de yer verin..ona bisey olmasin onu kaybedemem..ona kiyamam
ne çıktı acaba sonucunuz

merhaba..ne cok zaman gecmis uzerinden..cok sukur cok saglikli bir bebegim var 36+3 gunluguz ve geriye dogru artik gun sayiyoruz..
sevindim sizin adınıza benimde ayrıntılıda kalbinde parlak nokta çıktı arama yapınca bu konuyu buldum size yazmak istedim.doktorum tek başına bi anlam ifade etmiyor geçici bişi dedi tabi insan genede korkuyor.inşallah sıkıntı olmadan kucağımıza alırız

sevindim sizin adınıza benimde ayrıntılıda kalbinde parlak nokta çıktı arama yapınca bu konuyu buldum size yazmak istedim.doktorum tek başına bi anlam ifade etmiyor geçici bişi dedi tabi insan genede korkuyor.inşallah sıkıntı olmadan kucağımıza alırız

artik neredeyse her bebek icin su var bu var diyorlar..biz annelere maalesef zor ama sakin olup sadece dua etmek kaliyor...dilerim bebeginizin hicbirseyi yoktur ki tahminimce de zaten bisey cikmayacak..sakın benim dustugum hataya dusup ne kendinizi ne bebeginizi uzmeyin..inanin buna degmiyor..

Back