• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin kalbi durmuş

kurtajdan sonra kaç ay sonra hamile kalinir

• 1

OY: 2 10,0%
  • 2

OY: 18 90,0%

• Ankete Katılan
    20
Kürtajdan bu kadar korkmanıza gerek yok.
Sağlıklı bi gebelik değilmiş demek ki, üzülmeyin.
Korunma süresini doktor söyler zaten.
Gebelik belirtileri de bir hafta içinde azalarak kayboluyor.
Geçmiş olsun.

İyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
Allah sabır versin ben de 9 haftslikken düşük yaptım hemen kürtaj oldum bebeğinin kalbi durdu.ilk bebisimdi canım yavrum melek oldu ve kırk gün sonra adet oldum hiç korunmadim.ikinci adetten sonra bir daha adet olmasın çünkü yine h amileydim rabbime çok sukur kızım su an on aylik meraketme hemen hamile kalabiliyosun.ama kürtaj ol ki içerde parça kalmasın ve rahim dinlensin bir iki ay insallah bevisine kavusursun...

9+6 iken kürtaj oldum ve Kürtajdan soraki ilk değil ikinci adetimden sonra hamile kaldım doktor ilkinden sonra da kalabilirsin dedi ben bir ay daha bekledim, kan pıhtılasması nedeniyle heparin igne kullanıyorum bu gebeligimde

Geçmis olsun

Mideniz bulanmaya devam ediyomus bu bos gebelige isaret olabilir aklınızda olsun bos gebelikte bebek gelişmez ama sanki bebek varmış gelişiyomuş gibi bulantı olur rahim buyumeye devam eder vs

canim@oncelikle basin sag olsun ayni durumu bende yasadim benimkide 8 haftalikdi kalbi durdu kurtas oldum beni@zehirler@dedi doktor ilkimdi@cok@uzuldum@bir daha cocugum olmaz diye kurtajfan sonra kanamam@cok@oldu 2 ay sonra tekrar hamile kaldim oda dustu sonra@bende sorun var dedim arastirdim@test yapildi@lan pihtilasmasi cikti igne vurulmama lazimmis derken 3.bebege hamile kalmisim@3 ay sonra fark etmedim doktor@igneye basladi@ama o@bebegimde dustu@artik@anne olamaam dedim doktor igneye erken@baslayalim dedi 3 ay dinlenme verdi sonra@igne yedim hergun@bebek@yokken@kanimin duzelmesi@beklendi@5@ay surdu kanim duzeldi 2 ay sonra tekrar hamile@kaldim 9@ay yattim@rahmime dikis atildi@cok sukur saglikli 2 yasinda@bi@oglum var darisida@sana@ins canim

Cnm kürtaj olmalısın öncelikle doğrusu bu, acısız bişey 15 dk sürüyor, çünkü iyi temizlenmezsen Allah korusun rahimde yapışıklık kalabilir bu hamile kalmana engel olur. Ben geçen martta 14 haftalık bebeğimin suyu gelince kürtaj oldum , çok şükür temmuz da tekrar hamile kaldım. Dr um da 3 ay bekle demişti , çok şükür Allah tekrar kısmet etti, hiç üzülme herkes yaşıyor aynı şeyleri, Allah dermansız dert vermesin

İyi geceler arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin öldüğünü kalbi durduğunu söyledi doktor bebeği almak için kürtaj olacağımı söyledi ama ben düşmesini bekliyorum ve 2 gün olmuş kalbi duralı korkuyorum kurtajdan sonra tekrar hamile kalmazsam ilk hamileliğim bu arada yardimci olurmusunuz sizlerde kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız veya dusukten
Öncelikle başın sağolsun ama beklememelisin zehirleyebilir seni bildiğim kadarıyla suni sancıyla düşük yaptırıyolar ilk doğum yaptığımda yanimdaki yatakta öyle bi hasta vardı küçüktüm 20 yaşındaydım daha bekli zaten düşürüyodu sancı verdiler emin değilim bi bilene sor bence

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah unutturacak acı vermesin. 9 Haftalık olduğu için en az bir ay korunup sonrasında korunmayı bırakmanız doğru olacaktır. Zaten rahmin tekrar kendini toparlaması eski haline dönmesi en az o süreyi bulacaktır. Hatta iki ay korunmanız daha sağlıklı. Ben geçmişte bir kimyasal gebelik geçirdim 7. haftada düştü sonrasında doktorumuz bir ay ara vermenizi önermişti. İkinci ay hamile kaldım hemen. ama kendi düştü ve çok küçük olduğu için bizde süre kısaydı. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlarım hep üç ay ara verdiler.

Başınız sağ olsun, bir tanıdığımın da aynı şekilde oldu. Kürtaj oldu o, kontrole gittiğinde sanırım 1 ay sonra yeniden hamile olduğunu öğrendi, onun da ilk bebeğiydi. Hatta doktor ilk bebeklerde bu durumun yaygın olduğunu söyledi.

aynı sey yenı bır arkadasımın basına geldı gercı onlar hıc kalp atısı duyamamıstı, kurtaj oldu ıkı hafta once su an gayet ıyı ve saglıklı, ılk adet olmanızdan ıtıbaren her an cocugunuz olabılır ama doktorlar en az 3 ay ara vermeyı tavsıye eder..
kurtajdan korkmayın, acısız agrısız bır ıslem..

Başınız sagolsun bebek cok buyuk olmasigi icin rahim kendini toparlar 2. Adetinizden sonra deneyin ama ben olsam sorunu arastirir oyle hamile kalirdim

başınız saolsun... rahim kısa sürede toparlanır kurtaj olacagınız hastane ve temizlik koşullarına dıkkat edin ... bikaç ay geçince deneyin bence en az 3 adet dönemi...

Çok çok geçmiş olsun...
Benim de bebeğimin 6. hafta da gittiğimizde kalbi atmıyordu 9. haftaya kadar bekledik değişen bir şey olmadı ve kürtaj oldum...
İki ay korunma sürecinden sonra gebe kaldım ben...
Korkma kürtajı da vakum yöntemiyle yapıyorlar zaten eskisi gibi kazıma yöntemi yok yani çoğu yerde..
Bu yüzden sıkıntı olmaz korkma..

Genel olarak bildiğim kürtajdan hemen sonra hamile kalınabilir. Ama vücut dirençsiz ve kan kaybı olduğu için bir süre hamile kalmayıp folik asit ve kan ilacı kullanmanızda fayda var. Üstelik beveğiniz in kalbi durduysa buda gebelik zehirlenmesine neden olur. Bu sefer bunun vucudunuzda bıraktığı tahribat ile uğraşırsınîz ki sizin için hayati tehlikesi var. Hemen kürtaj olun. Çok acil. Geçmiş olsun

Hiç korkma sen cocugum olmaz diye düşmez öyle kürtaj olman lazım benim de ikinci bebeğim 9 haftalikken öldü kurtaj oldum ve 3 ay sonra yine hamile kaldım şu an 5 günlük bi kızım var cesaretini topla karnında ölü bebek psikolojisiyle yaşanmaz

Öncelikle başınız sağolsun. Bende 8 haftalık hamileyken bebeğim karnımda ölmüştü. Tıpkı sizin gibi kabullenememiştim hatta belki kalp atışı oluşmamıştır henüz bir hafta beklemek istiyorum deyip imza atmıştım. Ama hata yapmışım, 2 gün sonra hastaneye zor yetiştirildim beni zehirlemeye başlamış bebek resmen ölümden döndüm çok zor bir süreçti. Sizde sakın kendisi düşsün diye beklemeyin kendisinin düşebileceği zamanı geçmiş çünkü. 9 haftalık kürtajla alınması gerekir.

hemen hamile kalmak için uğraşmayın..
vücudunuz ve psikolojiniz hazır hissettiğinde hamile kalırısnız..
bu kadar zorlamayın kendinizi

Allah aşkına bu anketle çözülecek olay mı? Doktora gitsenize. Başka doktora gidin. Düşük yapınca da operasyon geçirmeniz gerekiyor. Bu nasıl bilinçsiz düşünce böyle. ya daha ciddi boyutlara ulaşırsa?

geçmiş olsun canım üzülme allah o mutluluğu sana nasip etsin inşallah.ama bebegin kalması sakıncalı senin sağlığına zarar gelebilir zehirler allah korusun .kürtajı iyi bir dr yaptırmalısın rahim duvarına çok zarar vermemeli egerki rahim duvarına kazıma sırasında zarar verirse hamile kalma olasılıgınız düşer.dr iyi araştırın derim.kürtajdan sonra 3-4 ay bekleyin ki rahim kendini toplasın.eger hiç beklemeden hemen hamilelik olursa 2.de de böyle bir talihsizlik yaşarsan tekrar kürtaj rahim duvarını iyice yıpratacağından sonra ki hamilelikleriniz de bebegin tutunma şansı azalır.bir arkadaşım ilk bebegini kürtajla aldırdı ve ardından hemen hamile kaldı ve bebek tutunamadı.hamile kalıyordu fakat bebek tutunamıyordu çünki rahim duvarı incelmişti.başarısız tam 8 hamilelik geçirdi.çok şükür sonunda 11 yıl sonra Mercanımız oldu.Dikkat et derim.dr özellikle.sakın bebek konusunda aceleci davranma kötü tecrübeler edinmeni istemem canım.

Back
X