Bebeğimin kalbi durmuş....

cnmm üzme kendini vardır bi hikmeti
dr söylemiş özürlü olabilirdi falan diyee
hakkımızda hayırlısını versin yaradann
yine olurr yaradanın bi ol deyişiylee
hiçççç canını sıkma tatlımm

Allah sabır versin canım. Benimde ilk bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durmuştu. ozaman dünyam kararmıştı. sanki yaşamamın bir anlamı kalmamış gibi hissediyordum. okadar üzülmüştüm ki. Hep ağlıyordum, hiç gülmüyordum. Sanki bir şeye gülersem, bebeğime ihanet edecekmişim gibi geliyordu. Ama insanoğlu sağ olunca nelere alışıyor... çok sıkıntılı günler geçirdim. Ama o olaydan 2 ay sonra yine hamile kaldım.Allahıma binlerce kere şükürler olsun ki 1 aylık dünyalar güzeli bir kızım var şimdi. o bebeğimi tabiki unutmuyorum.Aklıma gelince yine burnumun direği sızlıyor, içim ürperiyor. Ama biliyorum ki meleğim beni ve babasını cennetin kapısında bekliyor. Senin meleğinde seni ve babasını cennetin kapısında bekliyor Allahın izniyle.bence bu sıkıntıları unutturacak yada en azından hafifletecek tek şey yeni bir bebek. ınşallah en kısa zamanda yeniden bu mutluluğu yaşarsın ve meleğini sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın

çok geçmiş olsun canım yalnız bu erken hfta kayıplarında genelde kan pıhtılaşması çıkıyor benimde iki defa kalbi durdu ve araştırma yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı tekrar hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanıcam
banada ilk bebeğimi kaybettiğimde dr sana söylediği gibi aynı klasik şeyleri söylemişti ama bu drların canları yanmıyorkiaraştırsınlar sebeplerini bence ilk kaybınsa bi araştır derim tekrar yaşama bunları

şimdi üzülüyorsun tabiki ama muhakkak araştır sonra canın çok yanar güzelim

çok gecmiş olsun , ben iki kez bir sene arayla iki bebeğimi kaybettim çok ama çok acılar cektim biri 3 aylıktı digeri altı aylıktı. tahmin edersinki çok ama çok üzüldüm......çok zor gebe kaldım ve cok zor gebelikler gecirdim yatarak gecirdim gebeliklerimi ama olanla ölene care yok malesef . 11 ay oldu ikinci bebeğimi kaybedeli ve ben yeni yeni unutmaya calısıyorum acılarımı ve bir daha rabbim bu acıları vermesin diye dua ediyorum yapabilecek baska bişeyim yok çünkü. sadece dua ediyorum. biliyorumki allahım bana yeniden bebek verecekse vardır bi bildiği aldıysada vardır yine bi bildiği
çok zor gebe kaldığım için ilk bebeğimi kaybettiğimde bir daha gebe kalamayacağım diyordum ama aradan bir yıl gectikten sonra yine gebe olduğumu öğrendim o gebeliğimde 6 ay sürdü onuda kaybettim ilk zamanlar acımın tazeliğiyle tekrar gebe kalamam diyordum ama ikinci bi kez gebe kalmıstım suan gebe değilim ama suan daha daha iyi hissediyorum kendimi başka yolu varmıki önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz yasadığımız acılara bağlı kalmamamız. suan bende bebek olayını biryerlere kaldırdım ama arada olumluda bakıyorum tekrar hamile kalırsam güzel olacak hele anne olursam dahada güzel olacak ama diyorumya allahımın vardır bi bildiği aldıysada verdiysede. bence artık sil gözlerini ağlama ve geleceği düşün daha güzel anların olacağını daha cok mutlulukların yasanacağını.. inan bana hayat cok güzel biz güzel düşünelimki güzellikler bizi bulsun. ve umarım kim bebek istiyorsa en kısa zamanda rabbim versin bize

cok uzuldum, dokuzbucuk haftalikken de benim bebegimin kalbi durmustu, dogal yoldandi ama 22 ay beklemistim...simdi senin gb cok korkuyorum bir daha hamile kalmak icin bu kadar beklemekten ve ustune yine kaybetmekten ama arkadslarin da dedigi gb, zamanla daha iyiye gidiyorsun, Allah beterinden korusun diye sukrediyorsun... kendine biraz zaman tani, bebegini asla unutmayacagina eminim, kollarinda gorecegin kardesleri olucak Insallah ama melegini hic unutmayacaksin O cennetin en guzel kosesinde diye avunacagiz, kisa sure de saglikli bir hamilelikle acinin azalmasi dilegiyle...

cok uzucu cok gecmiş olsun.. umarım ciddi bir sebebi yoktur ve en kısa zamanda yeniden hamile kalır bu sefer saglıkla kucagına alırsın küçüğünü.. allah sabır versin arkadaşım yaa

gecmişolsun cnm benım...
senı coookk ıı anlıorum kı aynı olayı bende yasadım..8 haftalıktı melegımın kalbı durduunda...
dua et cnm bol bol....cok gecmeden ıkıncı melegımı werdı rabbım bana,we sımdı 3aylık bı oglum war.kımı zaman ılk gebelıkjlerde bunye nedensız boyle yapabılıomus .benım patolojıye gıden cenınde hıc bı sorun cıkmamıstı...dr banada sana soyledıının aynını soylemıştı...
en kısa zamanda saglıklı bı gebelık nasıp eder inş rabbım sana...

çok geçmiş olsun canım,Allah bidaha göstermesin böyle bişey,umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalıp,sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Bundan 4 hafta önce öğrenmiştin 5 haftalık hamile olduğumu ve 7 haftalıkken gitmiştim

ilk kontrolüme herşeyim normal bebeğim sağlıklıydı ve kalbi atıyordu.

Doktor verdiği tahlillerle birlikte 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.....

salı günü yaptırdıgım tahlille doktora gittim...Bütün değerlerim normal sağlığım yerinde idi

fakat ultrasonda bebeğimin kalbi artık atmıyordu alttan bakılan usgde de gözükmeyince

doktor bebeğimin kalbinin durduğunu sebebinin ise gelişiminin eksik olduğunu yaşsa bile

özürlü olabileceğini söyledi ve kürtajla alıcaz dedi....

Herhangi bir kanamam sancım ağrım yoktu bebeğim düşmemişti ama kalbi durmuştu.

Dün saat 10-11 civarlarında ise kürtaj oldum geniz akıntım ve bronşit geçirmiş olmam

sebebiyle anestezi yapılmadan ve iğne yapılmadan canlı canlı hissederek meleğimi aldılar

benden....Onun bende olduğuna çabuk alışmıştım ama onsuz olduğuma alışamıyorum...

Cennete bizi bekleyen meleğimizi öyle özlüyorum ki şimdi...Hiç görmediğim halde

Allah herkesin bebeğini bağışlasın ve sağlık sıhhat nasip etsin...

Şimdi tek isteğim patolojiye giden parçadan herhangi bir rahatsızlığımın çıkmaması

dualarınızı esirgemeyin lütfen....

sevgiler...

Ayshe şok oldum resmen nasıl üzüldüm anlatamam gözlerim dolu dolu oldu :1no2:
Sen ve bebeğin benim ve birçok kişinin önce umudu sonra uğuru olmuştunuz, inanamıyorum hala mafoldumben
Ne diyeceğimi de bilemiyorum, üzülme diyemem üzülmemek mümkün mü. Allah sabır versin canım, umarım patolojiden iyi sonuçlarını alırsın. Ve umarım en kısa sürede kendini toplayıp hamilelik yolculuğuna tekrar başlarsın hayırlısıyla...

Son düzenleme:
canım çok ama çok üzüldüm.allah sabrını versin.herşeyin hayırlısı.inan ne diyceğimi bilmiyorum.tez günde inşallah allahım versin sağlıklı sıhhatli.

rabbim sana sağlık versin.benim de benzer şey başıma geldi geçen sene.ben de bebeğimi 10 haftalıkken kalp durmasından kürtajla aldılar.ben fazladan beklettim belki yaşar diye meleğim yaşamadı. aldılar.şuan ikinci kere hamileyim.5,5 aylık.allahıma şükür hiç bir sorunumuz yok.çok ilaç iğne kullandım bu bebeğime bir şey olmasın die.hala kullanıyorum.rabbim sana dayanma gücü versin çok zordur bilirimç.allahım hepimize evlatlarımızı bağışlasın.sana da ufak bir melek daha versin istediğin zaman.

Çok üzüldüm ya :sinifsinif: 2 tane bebek kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Allah sabrını versin. Alanda verende o tekrar kalırsın hamile işallah. Gelecek onun acısını unuttursun. Kalbinde yaşasada.
Çok soru sorulacak ortamlardan uzak durmaya çalış. yaranı deşmelerine izin verme.

canım ya inan bende cok uzuldum , bende kaybettim bebeğim 23 haftalıktı dogum başladı. Ama simdi yine hamileyim.Her şerde bir hayır vardır de yıpratma kendini cok fazla Rabbim herşeyin hayırlısını versin..Allahın izniyle tekrar olucak bebeğin ve umarım bu sefer hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim cumlemize inşallah

canım cok gecmiş olsun bende boş gebelik nedeniyle kurtaj olcam haftaya inan seni anlayabiliyorum allah bize sabır versin en kısa zamanda kavsalım bebeklerimize

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Buradan hamilelik belirtilerimi yazdığımdada

herkes yardımcı olmuştu mutluluğumu paylaşmıştınız...

şimdide yalnız bırakmadınız beni çok teşekkür ederim sizlere hepinize...

Ayshe şok oldum resmen nasıl üzüldüm anlatamam gözlerim dolu dolu oldu :1no2:
Sen ve bebeğin benim ve birçok kişinin önce umudu sonra uğuru olmuştunuz, inanamıyorum hala mafoldumben
Ne diyeceğimi de bilemiyorum, üzülme diyemem üzülmemek mümkün mü. Allah sabır versin canım, umarım patolojiden iyi sonuçlarını alırsın. Ve umarım en kısa sürede kendini toplayıp hamilelik yolculuğuna tekrar başlarsın hayırlısıyla...

Allegracım evet öyle olmuştu hatta sırf bu sebepten dolayı foruma yazsam mı yzmasammı

diye çok düşündüm ama bu olayı yaşayanların tecrübelerini de öğrenmek istedim...

Dilerim Allah vakti ve zamanı geldiğinde isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasib eder...

gecmişolsun cnm benım...
senı coookk ıı anlıorum kı aynı olayı bende yasadım..8 haftalıktı melegımın kalbı durduunda...
dua et cnm bol bol....cok gecmeden ıkıncı melegımı werdı rabbım bana,we sımdı 3aylık bı oglum war.kımı zaman ılk gebelıkjlerde bunye nedensız boyle yapabılıomus .benım patolojıye gıden cenınde hıc bı sorun cıkmamıstı...dr banada sana soyledıının aynını soylemıştı...
en kısa zamanda saglıklı bı gebelık nasıp eder inş rabbım sana...

siribron Allah bağışlasın oğluşunu ne güzel...Ben özellikle devlet hastanesinde oldum kürtaj
çünkü özellerden daha iyi araştırıyo devlet ve inşallah benim de bi problemim çkmaz

çünkü tekrar aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorum...

çok geçmiş olsun canım yalnız bu erken hfta kayıplarında genelde kan pıhtılaşması çıkıyor benimde iki defa kalbi durdu ve araştırma yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı tekrar hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanıcam
banada ilk bebeğimi kaybettiğimde dr sana söylediği gibi aynı klasik şeyleri söylemişti ama bu drların canları yanmıyorkiaraştırsınlar sebeplerini bence ilk kaybınsa bi araştır derim tekrar yaşama bunları

şimdi üzülüyorsun tabiki ama muhakkak araştır sonra canın çok yanar güzelim

yukarıyada yazdığım gibi sırf daha iyi arştırılıyor diye devlet hastanesinde kürtaj oldum

15 gün sonra patolojiden sonucu alıcaz çok iyi raştırıcaklarına inanıyorum...

ben özel hastanede kontrollerime gidiyordum doktor bi kere baktı kalbi durmuş dedi gece

apar topar gittik yenimahalle kadın doğum hastnesine hemen aldılar uzun uzun muayene

ettiler ondn sonra kalbi durmuş dediler.Ertesi gün kürtaj için çatala aldıklarında bebeğin

kalbinin durduğunu bilmelerine rağmen gene baktılar emin olup öyle aldılar ve doktorlar

çok iyiydi Allah hepsinden razı olsun...Mutlaka çok iyi araştırılmasını istiycem

birde başka doktorlarda muayene olucam çünkü bende herhangi bir rhatsızlık yok bu

tahlillerimlede kesinleşti.Gene de bakalım inşallah çok önemli bişey çıkmaz...

çok gecmiş olsun , ben iki kez bir sene arayla iki bebeğimi kaybettim çok ama çok acılar cektim biri 3 aylıktı digeri altı aylıktı. tahmin edersinki çok ama çok üzüldüm......çok zor gebe kaldım ve cok zor gebelikler gecirdim yatarak gecirdim gebeliklerimi ama olanla ölene care yok malesef . 11 ay oldu ikinci bebeğimi kaybedeli ve ben yeni yeni unutmaya calısıyorum acılarımı ve bir daha rabbim bu acıları vermesin diye dua ediyorum yapabilecek baska bişeyim yok çünkü. sadece dua ediyorum. biliyorumki allahım bana yeniden bebek verecekse vardır bi bildiği aldıysada vardır yine bi bildiği
çok zor gebe kaldığım için ilk bebeğimi kaybettiğimde bir daha gebe kalamayacağım diyordum ama aradan bir yıl gectikten sonra yine gebe olduğumu öğrendim o gebeliğimde 6 ay sürdü onuda kaybettim ilk zamanlar acımın tazeliğiyle tekrar gebe kalamam diyordum ama ikinci bi kez gebe kalmıstım suan gebe değilim ama suan daha daha iyi hissediyorum kendimi başka yolu varmıki önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz yasadığımız acılara bağlı kalmamamız. suan bende bebek olayını biryerlere kaldırdım ama arada olumluda bakıyorum tekrar hamile kalırsam güzel olacak hele anne olursam dahada güzel olacak ama diyorumya allahımın vardır bi bildiği aldıysada verdiysede. bence artık sil gözlerini ağlama ve geleceği düşün daha güzel anların olacağını daha cok mutlulukların yasanacağını.. inan bana hayat cok güzel biz güzel düşünelimki güzellikler bizi bulsun. ve umarım kim bebek istiyorsa en kısa zamanda rabbim versin bize

nazlım sana da çok büyük geçmiş olsun gerçekten ne kadar zormuş o 2-3 cm lik şey benim
canımmış sanki ama verende Allah alanda dilerim sana bana ve isteyen herkese

Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder.Dua etmemiz lazım ve dediğin gibi

Güzl gören güzel düşünür dilerim düşüncelerimizle güzelleşir yaşamımız

rabbim sana sağlık versin.benim de benzer şey başıma geldi geçen sene.ben de bebeğimi 10 haftalıkken kalp durmasından kürtajla aldılar.ben fazladan beklettim belki yaşar diye meleğim yaşamadı. aldılar.şuan ikinci kere hamileyim.5,5 aylık.allahıma şükür hiç bir sorunumuz yok.çok ilaç iğne kullandım bu bebeğime bir şey olmasın die.hala kullanıyorum.rabbim sana dayanma gücü versin çok zordur bilirimç.allahım hepimize evlatlarımızı bağışlasın.sana da ufak bir melek daha versin istediğin zaman.

Geçmiş olsun ve yeni bebeğinide allah sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

inşallah....Ecem merak ettim de senin patoloji sonucundan ne çıkmıştı ve ne iğnesi

kullanıyorsun...?

Amin inşallah gelmek istediği her zaman biz kollarımzı açmış meleğimizi bekliyo olucaz inşallah

Çok üzüldüm ya :sinifsinif: 2 tane bebek kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Allah sabrını versin. Alanda verende o tekrar kalırsın hamile işallah. Gelecek onun acısını unuttursun. Kalbinde yaşasada.
Çok soru sorulacak ortamlardan uzak durmaya çalış. yaranı deşmelerine izin verme.

Geçmiş olsun nursati benim bir senin iki acı ikiye katlanıyor demek yani Elbette veren

Allah onu karnımızda koruyacak Allah ve alan da Allah Dilerim Allah herkese sağlıklı

bebekler nasip eder.Evimde olucam ve bu konulara pek girmiycem inşallah ama genede

biri geçmiş olsun dediğinde bile ağlamadan duramıyorum....

geçmiş olsun canım, inş istediğiniz zaman Allah tekrar nasip eder hayırlısıyla kucağına alırsın o zaman..

X