Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan 4 hafta önce öğrenmiştin 5 haftalık hamile olduğumu ve 7 haftalıkken gitmiştim
ilk kontrolüme herşeyim normal bebeğim sağlıklıydı ve kalbi atıyordu.
Doktor verdiği tahlillerle birlikte 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.....
salı günü yaptırdıgım tahlille doktora gittim...Bütün değerlerim normal sağlığım yerinde idi
fakat ultrasonda bebeğimin kalbi artık atmıyordu alttan bakılan usgde de gözükmeyince
doktor bebeğimin kalbinin durduğunu sebebinin ise gelişiminin eksik olduğunu yaşsa bile
özürlü olabileceğini söyledi ve kürtajla alıcaz dedi....
Herhangi bir kanamam sancım ağrım yoktu bebeğim düşmemişti ama kalbi durmuştu.
Dün saat 10-11 civarlarında ise kürtaj oldum geniz akıntım ve bronşit geçirmiş olmam
sebebiyle anestezi yapılmadan ve iğne yapılmadan canlı canlı hissederek meleğimi aldılar
benden....Onun bende olduğuna çabuk alışmıştım ama onsuz olduğuma alışamıyorum...
Cennete bizi bekleyen meleğimizi öyle özlüyorum ki şimdi...Hiç görmediğim halde
Allah herkesin bebeğini bağışlasın ve sağlık sıhhat nasip etsin...
Şimdi tek isteğim patolojiye giden parçadan herhangi bir rahatsızlığımın çıkmaması
dualarınızı esirgemeyin lütfen....
sevgiler...
Ayshe şok oldum resmen nasıl üzüldüm anlatamam gözlerim dolu dolu oldu :1no2:
Sen ve bebeğin benim ve birçok kişinin önce umudu sonra uğuru olmuştunuz, inanamıyorum hala mafoldumben
Ne diyeceğimi de bilemiyorum, üzülme diyemem üzülmemek mümkün mü. Allah sabır versin canım, umarım patolojiden iyi sonuçlarını alırsın. Ve umarım en kısa sürede kendini toplayıp hamilelik yolculuğuna tekrar başlarsın hayırlısıyla...
gecmişolsun cnm benım...
senı coookk ıı anlıorum kı aynı olayı bende yasadım..8 haftalıktı melegımın kalbı durduunda...
dua et cnm bol bol....cok gecmeden ıkıncı melegımı werdı rabbım bana,we sımdı 3aylık bı oglum war.kımı zaman ılk gebelıkjlerde bunye nedensız boyle yapabılıomus .benım patolojıye gıden cenınde hıc bı sorun cıkmamıstı...dr banada sana soyledıının aynını soylemıştı...
en kısa zamanda saglıklı bı gebelık nasıp eder inş rabbım sana...
çok geçmiş olsun canım yalnız bu erken hfta kayıplarında genelde kan pıhtılaşması çıkıyor benimde iki defa kalbi durdu ve araştırma yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı tekrar hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanıcam
banada ilk bebeğimi kaybettiğimde dr sana söylediği gibi aynı klasik şeyleri söylemişti ama bu drların canları yanmıyorkiaraştırsınlar sebeplerini bence ilk kaybınsa bi araştır derim tekrar yaşama bunları
şimdi üzülüyorsun tabiki ama muhakkak araştır sonra canın çok yanar güzelim
çok gecmiş olsun , ben iki kez bir sene arayla iki bebeğimi kaybettim çok ama çok acılar cektim biri 3 aylıktı digeri altı aylıktı. tahmin edersinki çok ama çok üzüldüm......çok zor gebe kaldım ve cok zor gebelikler gecirdim yatarak gecirdim gebeliklerimi ama olanla ölene care yok malesef . 11 ay oldu ikinci bebeğimi kaybedeli ve ben yeni yeni unutmaya calısıyorum acılarımı ve bir daha rabbim bu acıları vermesin diye dua ediyorum yapabilecek baska bişeyim yok çünkü. sadece dua ediyorum. biliyorumki allahım bana yeniden bebek verecekse vardır bi bildiği aldıysada vardır yine bi bildiği
çok zor gebe kaldığım için ilk bebeğimi kaybettiğimde bir daha gebe kalamayacağım diyordum ama aradan bir yıl gectikten sonra yine gebe olduğumu öğrendim o gebeliğimde 6 ay sürdü onuda kaybettim ilk zamanlar acımın tazeliğiyle tekrar gebe kalamam diyordum ama ikinci bi kez gebe kalmıstım suan gebe değilim ama suan daha daha iyi hissediyorum kendimi başka yolu varmıki önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz yasadığımız acılara bağlı kalmamamız. suan bende bebek olayını biryerlere kaldırdım ama arada olumluda bakıyorum tekrar hamile kalırsam güzel olacak hele anne olursam dahada güzel olacak ama diyorumya allahımın vardır bi bildiği aldıysada verdiysede. bence artık sil gözlerini ağlama ve geleceği düşün daha güzel anların olacağını daha cok mutlulukların yasanacağını.. inan bana hayat cok güzel biz güzel düşünelimki güzellikler bizi bulsun. ve umarım kim bebek istiyorsa en kısa zamanda rabbim versin bize
rabbim sana sağlık versin.benim de benzer şey başıma geldi geçen sene.ben de bebeğimi 10 haftalıkken kalp durmasından kürtajla aldılar.ben fazladan beklettim belki yaşar diye meleğim yaşamadı. aldılar.şuan ikinci kere hamileyim.5,5 aylık.allahıma şükür hiç bir sorunumuz yok.çok ilaç iğne kullandım bu bebeğime bir şey olmasın die.hala kullanıyorum.rabbim sana dayanma gücü versin çok zordur bilirimç.allahım hepimize evlatlarımızı bağışlasın.sana da ufak bir melek daha versin istediğin zaman.
Çok üzüldüm ya :sinifsinif: 2 tane bebek kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Allah sabrını versin. Alanda verende o tekrar kalırsın hamile işallah. Gelecek onun acısını unuttursun. Kalbinde yaşasada.
Çok soru sorulacak ortamlardan uzak durmaya çalış. yaranı deşmelerine izin verme.
geçmiş olsun canım... üzüldüm okuyunca... (