- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
Bundan 4 hafta önce öğrenmiştin 5 haftalık hamile olduğumu ve 7 haftalıkken gitmiştim
ilk kontrolüme herşeyim normal bebeğim sağlıklıydı ve kalbi atıyordu.
Doktor verdiği tahlillerle birlikte 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.....
salı günü yaptırdıgım tahlille doktora gittim...Bütün değerlerim normal sağlığım yerinde idi
fakat ultrasonda bebeğimin kalbi artık atmıyordu alttan bakılan usgde de gözükmeyince
doktor bebeğimin kalbinin durduğunu sebebinin ise gelişiminin eksik olduğunu yaşsa bile
özürlü olabileceğini söyledi ve kürtajla alıcaz dedi....
Herhangi bir kanamam sancım ağrım yoktu bebeğim düşmemişti ama kalbi durmuştu.
Dün saat 10-11 civarlarında ise kürtaj oldum geniz akıntım ve bronşit geçirmiş olmam
sebebiyle anestezi yapılmadan ve iğne yapılmadan canlı canlı hissederek meleğimi aldılar
benden....Onun bende olduğuna çabuk alışmıştım ama onsuz olduğuma alışamıyorum...
Cennete bizi bekleyen meleğimizi öyle özlüyorum ki şimdi...Hiç görmediğim halde
Allah herkesin bebeğini bağışlasın ve sağlık sıhhat nasip etsin...
Şimdi tek isteğim patolojiye giden parçadan herhangi bir rahatsızlığımın çıkmaması
dualarınızı esirgemeyin lütfen....
sevgiler...
ilk kontrolüme herşeyim normal bebeğim sağlıklıydı ve kalbi atıyordu.
Doktor verdiği tahlillerle birlikte 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.....
salı günü yaptırdıgım tahlille doktora gittim...Bütün değerlerim normal sağlığım yerinde idi
fakat ultrasonda bebeğimin kalbi artık atmıyordu alttan bakılan usgde de gözükmeyince
doktor bebeğimin kalbinin durduğunu sebebinin ise gelişiminin eksik olduğunu yaşsa bile
özürlü olabileceğini söyledi ve kürtajla alıcaz dedi....
Herhangi bir kanamam sancım ağrım yoktu bebeğim düşmemişti ama kalbi durmuştu.
Dün saat 10-11 civarlarında ise kürtaj oldum geniz akıntım ve bronşit geçirmiş olmam
sebebiyle anestezi yapılmadan ve iğne yapılmadan canlı canlı hissederek meleğimi aldılar
benden....Onun bende olduğuna çabuk alışmıştım ama onsuz olduğuma alışamıyorum...
Cennete bizi bekleyen meleğimizi öyle özlüyorum ki şimdi...Hiç görmediğim halde
Allah herkesin bebeğini bağışlasın ve sağlık sıhhat nasip etsin...
Şimdi tek isteğim patolojiye giden parçadan herhangi bir rahatsızlığımın çıkmaması
dualarınızı esirgemeyin lütfen....
sevgiler...
Son düzenleme: