Bebeğimin kalbi durmuş....

ay_she

Herşey değişti...Herşey..
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
13.736
37
Bundan 4 hafta önce öğrenmiştin 5 haftalık hamile olduğumu ve 7 haftalıkken gitmiştim

ilk kontrolüme herşeyim normal bebeğim sağlıklıydı ve kalbi atıyordu.

Doktor verdiği tahlillerle birlikte 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.....

salı günü yaptırdıgım tahlille doktora gittim...Bütün değerlerim normal sağlığım yerinde idi

fakat ultrasonda bebeğimin kalbi artık atmıyordu alttan bakılan usgde de gözükmeyince

doktor bebeğimin kalbinin durduğunu sebebinin ise gelişiminin eksik olduğunu yaşsa bile

özürlü olabileceğini söyledi ve kürtajla alıcaz dedi....

Herhangi bir kanamam sancım ağrım yoktu bebeğim düşmemişti ama kalbi durmuştu.

Dün saat 10-11 civarlarında ise kürtaj oldum geniz akıntım ve bronşit geçirmiş olmam

sebebiyle anestezi yapılmadan ve iğne yapılmadan canlı canlı hissederek meleğimi aldılar

benden....Onun bende olduğuna çabuk alışmıştım ama onsuz olduğuma alışamıyorum...

Cennete bizi bekleyen meleğimizi öyle özlüyorum ki şimdi...Hiç görmediğim halde

Allah herkesin bebeğini bağışlasın ve sağlık sıhhat nasip etsin...

Şimdi tek isteğim patolojiye giden parçadan herhangi bir rahatsızlığımın çıkmaması

dualarınızı esirgemeyin lütfen....

sevgiler...

Son düzenleme:
ayy canım benim çok geçmiş olsun inanırmısn elim ayağım titredi bi an çok üzüldüm canım ya inşallah bundan sonrası patalojiye giden sonucu iyi çıkar çok üzüldüm.sıkma canını olurmu yine olur sen sağlığına dikkat et canım ya yaz sık sık buraya konuşuruz üzülme olurmu canım benim ya :KK43:

Yaaa canım kardeşim çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun inşaAllah. insan ne diyeceğini bilemiyor size düşen sabretmek ve inş.bu sabrınızın karşılığını Rabbim fazlasıyla size verir...Üzülmeyin demek çok saçma biliyorum ama en azından çok üzmemeye çalış kendini, sen iyi olmalısın ki; eşinde iyi olsun...Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine inş.sana, bize ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

geçmiş olsun canım.....
benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu...
ama bak şimdi 14 aylık nur topu gibi bi roğlum var Allah sana da hayrılı evlatlar nasip etsin...

cok üzüldüm ya:KK43:((gözlerim doldu valla ne desek bos onun yeri dolmaz ama bak canim kendinde demisinya cennette seni bekliyor melegin....gecmis olsun

canım çok geçmiş olsun bu bugün duyduğum ikinci kalbi durma haberi çok üzüldüm mafoldumben Allah inşallah en kısa zamanda sana da sağlıklı bir bebek nasip ederiAllahım sen koru. :Saruboceq:

Herşeyde vardır mutlaka bir hayır dualarım seninle canım
inşallah başka bir sorunla karşılaşmazsın

benimle beraber iki arkadaşım daha hamileydi satlarımız peşpeşeydi 21 kasım 22 kasım onunkide 24 kasımdı herşey çok güzel giderekn arkadaşımın maalesef 12. haftada bebeğinin kalbi durmuş kürtajla aldılar bebeğini onada demişti şükretki hamile kalabiliyorsun diye evet demişti doğru diyosun
ve geçenlerde öğrendimki arkadaşım şuanda 8 haftalık hamile evet biz doğum için son 1 haftaya girmişken o takvimi başa sardı ama en azından sarabildi oldugu yerdede sayabilirdi dimi

o yüzde ümitsizliğe düşme lütfen tekrar hamile kaldıgında çektiğin acıların kat be katı mutlugunu yaşıcaksın

Sağolun kızlar biz bu bebek meselesini biraz rafa kaldırıcaz inşallah

bi dinlenelim yatışalım istiyorum çok üzüldüm kısa bir süre ama ileriye dönük tüm planlarımızı yapmıştık

hayırlısı olur inşallah Allah ım ilerde bana ve isteyen herkese sağlıklı bebekler nasib eder.

Amin amin inşallah çok teşekkürler...

Bu tip yaşanmışlıkları duyunca içim rahatlıyor biraz sonradan gene aynı şeyleri yaşarım

bebeğim gene ölür diye öyle korkuyorum ki....

Doğru bebeğimizin olabildiğini gördük gene olur inşallah....inşallah sağlıkla

ve dilerim herkese nasib olur....

Herşeyde vardır mutlaka bir hayır dualarım seninle canım
inşallah başka bir sorunla karşılaşmazsın

benimle beraber iki arkadaşım daha hamileydi satlarımız peşpeşeydi 21 kasım 22 kasım onunkide 24 kasımdı herşey çok güzel giderekn arkadaşımın maalesef 12. haftada bebeğinin kalbi durmuş kürtajla aldılar bebeğini onada demişti şükretki hamile kalabiliyorsun diye evet demişti doğru diyosun
ve geçenlerde öğrendimki arkadaşım şuanda 8 haftalık hamile evet biz doğum için son 1 haftaya girmişken o takvimi başa sardı ama en azından sarabildi oldugu yerdede sayabilirdi dimi

o yüzde ümitsizliğe düşme lütfen tekrar hamile kaldıgında çektiğin acıların kat be katı mutlugunu yaşıcaksın

geçmiş olsun canım.....
benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu...
ama bak şimdi 14 aylık nur topu gibi bi roğlum var Allah sana da hayrılı evlatlar nasip etsin...

benim ablam 2 kez düşük yaptı biri 6 diğeri 7 haftalıktı ama 3.de zoru başardı 2,5 yaşında bir oğlu var ve şuandada 29 haftalık hamile yine oğlu olucak inşallah

cok gecmış ols............rabbım kısa zamanda yenıden sevındırsın ınşşşşşşşşşşşş

Canım takdir Allah'ın, ne desek boş.

"üzülme!" diyemeyeceğim çünkü biliyorum ne kadar da olsa üzüleceğini. ıçini ferah tut. ınşallah patoloji sonucun temiz çıkar.

ıstediğin zamanda ANNELıĞı tadarsın inşallah...

cok cok uzuldum canım benım buyuk gecmıs olsun. umarım en kısa zamanda tekrar bebısın olur saglıkla kucagına alırsın...

canım benim ne sevinmiştik hamile olduğuna çook üzüldüm.Rabbim sabrını versin inş. en kısa zamanda bebeğinin kardeşini yollar sana Allahım.dualarımıs seninle canımcım..

üzülme cnm ya vardır bundada bir hayır veren Allah alan Allah inş sonuçların temiz çıkar arkadaşım ve yne anne olursun dualrımız senle üzme kendini allah yardımcın olsun

taktir allahtan yapabilecek bişey yok.rabbime dua et bu ay ayların en mübareği unutma.meleğin hep seninle olucak allah diğer meleklerine sağlık sıhhat versin.en kısa zamanda anne olman dileğiyle canım.dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz.allah sabır versin.

X