- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Merhaba çok geçmiş olsun .Bugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
doktor Salı günü gel radyoloji karar verecek öğleden sonra da kürtaj yapalım dedi. Bunun dışında birşey demedi.
bu süreç nasıl işler ben neler yapmalıyım acaba ?
ilk gebelikte kürtaj zararlı diyorlar doğru mu ?
kürtaja giderken ne yapmam ne götürmem gerek acaba ?
Bu konularda veya aklıma gelmeyen önemli konularda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum çünkü gerçekten hiçbirşey bilmiyorum Sudan çıkmış balık gibiyim maalesef
salı günü tekrar kontrol edecekler bebeği eğer durum hala aynıysa kürtaja hazırlayacaklar .
Yapman gereken şimdilik bişey yok . Bol bol dua sabır .
benımde ilk gebeliğim kürtaj ile sonuçlandı . 2 ay sonra hamile kalıp kızımı doğurdum . Yani zararlı olduğunu düşünmüyorum aksine ilaç verirlerse o ilaç tam söktürmezse yine kürtaj yapıyolar .Ve bu süreç inanılmaz ağrılı geçiyo .
lürtajda tek açıdan kalp ağrısı başka herhangi bi ağrın sızın olmuyor .
Nerde olacaksın bilmşyorum ama ben özelde oldum zaten acil aldılr . Bişeyde gerekmedi . Hastane pedi falan verdi .
Allah yardımcın olsun. En yakın zamanda rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin