Canım zaten abla da varsa sende de olma ihtimali yüksek.benim ablamda da var bende de var iğne kullanıyorum.Tez zamanda tekrar nasip olsunHay ağzına sağlık bak onu yapacağım işte. Hayırlısıyla şu süreci halledeyim pıhtılaşma ve genetik testimi kesin yaptıracağım. Ablam da pıhtılaşma vardı ben bilmiyorum ama bu gebelik içimden bir his bu sebeple durdu diyor. Bakalım hayırlısı♥ çok teşekkür ederim yardımların için
Homozigottur ozaman aileden geliyor olabilirCanım zaten abla da varsa sende de olma ihtimali yüksek.benim ablamda da var bende de var iğne kullanıyorum.Tez zamanda tekrar nasip olsun
Canım zaten abla da varsa sende de olma ihtimali yüksek.benim ablamda da var bende de var iğne kullanıyorum.Tez zamanda tekrar nasip olsun
Aynen canlar zaten içvaris ameliyatı bile oldum. Yani pıhtılaşma bende kesin ama kesin var. Doktora bile dedim beta daha 1600 iken umursadı. Keşke kayıplar olmadan şu testleri yapsalar. Bende bu operasyon hallolsun da az toparlayınca gidip testlerimi halledeceğim. çok sağolun allahım hepimiz en hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallahHomozigottur ozaman aileden geliyor olabilir
Sana da çok geçmiş olsun üzülme ne yapalım hayırlısı buymuş. Bakalım Pazartesi başka hastaneye de gidip danışayım ona göre hazırlanıp giderim. Çok sağol Duanı eksik etme lütfenÇok üzüldüm aynısı başıma geldi. Büyük geçmiş olsun.
Hastaneye aç gitmelisin ve yanında ped götürmende fayda var.
Çok geçmiş olsun canım benimBugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
doktor Salı günü gel radyoloji karar verecek öğleden sonra da kürtaj yapalım dedi. Bunun dışında birşey demedi.
bu süreç nasıl işler ben neler yapmalıyım acaba ?
ilk gebelikte kürtaj zararlı diyorlar doğru mu ?
kürtaja giderken ne yapmam ne götürmem gerek acaba ?
Bu konularda veya aklıma gelmeyen önemli konularda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum çünkü gerçekten hiçbirşey bilmiyorum Sudan çıkmış balık gibiyim maalesef
Canım valla süreci bu kadar detaylı anlattığın için çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım benimsağlıklı bir gebelik olsaydı devam ederdi sıkma canını Rabbim inşallah bundan sonra sağlıklı bebek nasip etsin.. Tekrarını yaşatmasın..
Bende ilk bebeğimi kalp durması ile kaybettim ve kürtaj oldum.. Radyolog ultrasondan bakıp onaylayacak su içirecekler sana bakmadan önce daha rahat görebilmek için.. Daha sonra kürtaj işlemi çok basit bir işlem hiç korkma ve canını sıkma.. Seni bayıltacaklar zaten hiçbirşey hissetmeden görmeden bitmiş olacak uyandığında kendini odada bulacaksın.. Ve yaklaşık bir saat sonra falan da hastaneden çıkabiliyorsun.. Canın yanmayacak hiç korkma.. Giderken ped ve temiz iç çamaşırı götürmen yeterli.. Zaten bütün kıyafetlerini çıkarıp hastane önlüğü giyeceksin.. Uyandığında da kendini iyi hissedince kalkıp kıyafetlerini giyinip evine döneceksin zaten.. Kanaman olacağı için ped kullanman gerekecek sadece pesin yanında olsun.. Onun haricinde yemek konusunda ne dedi doktorun bilmiyorum ama bana kürtaj öncesi anestezi olacağı için geceden birşey yeme ve içme demişti doktorum..
Canım hepsi bu kadar basit.. Hemen hepsi olup bitsin inşallah sağlıkla dön evine.. Fiziksel olarak çok yorucu birşey değil yani bsit ama psikolojik boyutu biraz zor oluyor ama inan çabucak geçiyor ve sana söylenen gibi zararlı bir işlem değil kürtaj.. Ben de ilk hamilelikte oldum hiç de sorun yaşamadım..
Cancağzım sağol varolGuzelcıgım, allah sana kocana saglık versın.cok gencsınız onunuzde kimbılır ne guzel yıllar kapılar var daha. Sevincini paylasmıstık, acını da paylasıyorum❤
Geçen hafta atışlar zayıflayınca izlemiştim yemin ederim bir halt anlamadım o kadar uzatmış ki ne diyor bilemedim. Tekrar bakayım yine olmazsa
Bu video yu izlemeni öneririm
Bende izledim. Başına çok olay gelmiş onları anlatıyor o yüzden uzun. İlerleyerek bakabilirsin. :) Bende oldum kürtaj yanımda hicbise görtürmedim. Özelde oldum randevu falan almadım direk gittim durumu anlattım kalbi durmuş diye. 2ayri doktorun ultrason fotoları vardı. Birinin arkasında yaziyodu durum. Doktor kontrol etti kalbinin durduğunu onayladı. Rapor çıkardılar. Odama aldılar beni.Geçen hafta atışlar zayıflayınca izlemiştim yemin ederim bir halt anlamadım o kadar uzatmış ki ne diyor bilemedim. Tekrar bakayım yine olmazsa
Sağolasın canımBende izledim. Başına çok olay gelmiş onları anlatıyor o yüzden uzun. İlerleyerek bakabilirsin. :) Bende oldum kürtaj yanımda hicbise görtürmedim. Özelde oldum randevu falan almadım direk gittim durumu anlattım kalbi durmuş diye. 2ayri doktorun ultrason fotoları vardı. Birinin arkasında yaziyodu durum. Doktor kontrol etti kalbinin durduğunu onayladı. Rapor çıkardılar. Odama aldılar beni.
Ameliyat önlüğü giydirdiler vajinadan fitil koydular damar yolu açtılar. Kan falan aldılar. Sedyeyle ameliyathaneye indirip bayiltillar. Hicbise hissetmedim. Gözümü actigimda herşey bitmisti. Ağrı hafif adet sancısı gibiydi ve 2 güne oda geçti. Odaya aldılar giyindirdiler pijama falan yok tabi yanimda. Sadece üstümü giydirdiler alt açık kaldı hastanesi falan vardı. 4 saat bekletiler. Sulu şeyler yedirdiler. Sonrada çıkardılar hastaneden.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :)Sağolasın canımvalla video da ki abla halt etmiş sen daha güzel anlattın
Allah kaldıramayacağı yük vermezmiş. Şükür diyelim ne yapalım. Amin çok sağolun cümlemize sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin inşallah.Cok üzüldüm. Bende ilk bebeğime kürtaj olmustum, psikolojik olarak zor bi durum..
Kürtaj sonrası agrim sizim olmamisti. Yürek ağrısı geçmiyor sadece. Rabbim tekrar hayırlısını sagliklisini nasip etsin.
Yazını okuyunca 2 yil öncesine döndüm. Allah sabır versin.
Yok yok emin ol o sekilde 1 gunde biticekAllah razı olsun. Cümlemize yaşatmasın inşallah. Ama korkuyorum bilmiyorum kafam duruyor. Hiç ağrım sızım da yok kendi düşse ben beklerdim aslında. Ama ilaç yok şu bu yok diyor doktor.
Merhaba yorumları baştan sakin kafayla tekrar okuyayım derken bu mesajını gördüm. Bende ankara medical park da olacağım. Acıbadem sigorta var. Vakumlu için sen extra ücret ödedin mi yoksa hastane hep vakumlu mu yapıyor ? Bu Bilgi çok mühim benim için cevabını bekliyorum.Aynen aç git hafif bi uyutmak için ilaç veriyorlar çünkü.
benımkide vakumlu oldu ben medicalparkta oldum . İstanbulda olsaydın doktor önerirdim ama eminim bulunduğun şehirde de işinin piri doktorlar vardır.
Extra para ödemedim .Merhaba yorumları baştan sakin kafayla tekrar okuyayım derken bu mesajını gördüm. Bende ankara medical park da olacağım. Acıbadem sigorta var. Vakumlu için sen extra ücret ödedin mi yoksa hastane hep vakumlu mu yapıyor ? Bu Bilgi çok mühim benim için cevabını bekliyorum.
Yani sağlık sigortası olmasına rağmen kürtaj işinde olmuyor mu diyorsunuz. Bu arada bende yarın bir ön görüşme yapmaya gideceğim. İnşallah benim hastane de sadece vakumlu yapıyordur. Bende korkuyorum dedim birçok şey dedim de adam açıklama yapmıyor sorarsam cevap veriyor. Sorularımı hazırladım yarın gideceğim bakalımExtra para ödemedim .
doktoruma sizin gibi kürtajın zararlarından korkuyorum dediğimde kazıyarak yapılmayacağını direk vakumlu yapacağınI söyledi .
bence direk işlem Olabılır çünkü eğer seçenek olsaydı sunardı. Bide Normalde özel sağlık sigortam var ama bu konuda %20 bi indirim oldu sadece biz extra hastane çalışanı olduğumuz için yarı yarıya indirim aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?