Merhaba çok geçmiş olsun .Bugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
doktor Salı günü gel radyoloji karar verecek öğleden sonra da kürtaj yapalım dedi. Bunun dışında birşey demedi.
bu süreç nasıl işler ben neler yapmalıyım acaba ?
ilk gebelikte kürtaj zararlı diyorlar doğru mu ?
kürtaja giderken ne yapmam ne götürmem gerek acaba ?
Bu konularda veya aklıma gelmeyen önemli konularda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum çünkü gerçekten hiçbirşey bilmiyorum Sudan çıkmış balık gibiyim maalesef
Şükürler olsun metanet var içimizde. Ama iyiyim ben araştırayım bakayım Ankara’da bu işte iyi başka özel hastahane de bulabilirim.Bı konuş görüş bir an önce toparla kendini olacak oluyor yapcak birşey yok kaciyoz kaciyoz doluya yakalaniyoruz yine
Çok çok teşekkür ederim.Merhaba çok geçmiş olsun .
salı günü tekrar kontrol edecekler bebeği eğer durum hala aynıysa kürtaja hazırlayacaklar .
Yapman gereken şimdilik bişey yok . Bol bol dua sabır .
benımde ilk gebeliğim kürtaj ile sonuçlandı . 2 ay sonra hamile kalıp kızımı doğurdum . Yani zararlı olduğunu düşünmüyorum aksine ilaç verirlerse o ilaç tam söktürmezse yine kürtaj yapıyolar .Ve bu süreç inanılmaz ağrılı geçiyo .
lürtajda tek açıdan kalp ağrısı başka herhangi bi ağrın sızın olmuyor .
Nerde olacaksın bilmşyorum ama ben özelde oldum zaten acil aldılr . Bişeyde gerekmedi . Hastane pedi falan verdi .
Allah yardımcın olsun. En yakın zamanda rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kesinlikle özel araştır beni direk aldılar o gün hastane ben daha o şokla farkına varamadım vakumlu olur diye düşündüm diğer türlü yaptılar sanirim blmiyorum.. özele niye gitmedim diye düşünüp durdum ama nabtığımı bile biliyormusum o an aninda kurtulayım diye düşündüm. Büyük olduğu için benm hemen yatisim verildi.arastirilir diye gittim güya..Şükürler olsun metanet var içimizde. Ama iyiyim ben araştırayım bakayım Ankara’da bu işte iyi başka özel hastahane de bulabilirim.
Çokk üzüldümBugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
doktor Salı günü gel radyoloji karar verecek öğleden sonra da kürtaj yapalım dedi. Bunun dışında birşey demedi.
Bu konularda veya aklıma gelmeyen önemli konularda bana akıl verirseniz çok mutlu olurum çünkü gerçekten hiçbirşey bilmiyorum Sudan çıkmış balık gibiyim maalesef
Ben gönderdim sonucu 15 günde çıktı..Allah tekrar gebelik nasip etsin en kısa zamanda.Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar gereken yorumları yapmış.Ama ben başka birşey söyleyeceğim.Lütfen bebeğinizi patolojiye yollayın genetik incelemesini yaptırın.Neden kalbi durmuş bu ikinci hamileliğiniz icin çok önemli.
Saniyorum standart olan uygulama vakumla yapilan zaten. Eski usul kullanilmiyor artik ama yine de sor doktoruna. En kisa zamanda saglikli bebislere kavusasinSağol canım sağol üzülme ne yapalım hayırlısıYa işte adam söylese keşke söyle böyle olacak anlayacağım da yok yani. Gel halledeceğiz bitti.
Evet farklı canım genetik test de yapılıyor pıhtılaşmamı vardı ya da başka bir sorun mu belli oluyor.Ben gönderdim sonucu 15 günde çıktı..
Olcumleri vardı fetüs izlendi plesanta izlendi den başka birşey yazmıyor güya araştırılır diye gitmiştim.
Ama patoloji değilde genetige göndermek gerek
Patoloji mol gebelikmi vs fiziksel özellikler bakiliyor
Özelde farklıdır belki.
Araştırmada genetige neden gönderilmedigini sorduk hemen gece düşürünce verdim hemşireler sıvının içine koymuş ona koyulunca bakilmiyormus..Evet farklı canım genetik test de yapılıyor pıhtılaşmamı vardı ya da başka bir sorun mu belli oluyor.
Canımsın çok teşekkür ederim desteğin ilgin için.Kesinlikle özel araştır beni direk aldılar o gün hastane ben daha o şokla farkına varamadım vakumlu olur diye düşündüm diğer türlü yaptılar sanirim blmiyorum.. özele niye gitmedim diye düşünüp durdum ama nabtığımı bile biliyormusum o an aninda kurtulayım diye düşündüm. Büyük olduğu için benm hemen yatisim verildi.arastirilir diye gittim güya..
Geçmiş olsun tekrar canim
Bak burda yaşayıp sağlıkla soradan kucağına alan çok var inşallah daha iyisi olucak ❤ rica ederimCanımsın çok teşekkür ederim desteğin ilgin için.Eşim de senin gibi olsun bitsin inşallah iyi olacak diyor pozitif düşünüyor oda sen gibi. Merak etme sen bu işlemi yapan çok insan var. Elbet hayırlısı olmuştur merak etme sen ♥ Allahım her bekleyeni tez vakitte bebeğine kavuştursun canım
Canım onu da sordum doktor sigortanız karşılamıyor dedi( Acıbadem) 2500 tl gibi bir ücret söyledi. Ben açıkçası sıcak bakamadım. Özel hastaneler genetiği ücretli yapıyor hemde baya tuzlu. Bana göre yaniEvet farklı canım genetik test de yapılıyor pıhtılaşmamı vardı ya da başka bir sorun mu belli oluyor.
Sağolasın canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun muzkad. Rabbim sabır versin
Aynen aç git hafif bi uyutmak için ilaç veriyorlar çünkü.Çok çok teşekkür ederim.Ben de özel hastane de olacağım. Bir yanım diyor zaten bu kadar insan olduysa elbet sorun olmaz. Bir yandan da daha iyi olacaksa neden olmasın diyorum. Hani vakumlu vs gibi. Bana da doktor bi aç gel dedi başka şey demedi. O sebeple danışayım dedim.
Evet ben de otopsiyle birlikte 4 bin vermiştim acıbademe.O zaman canım sen kendini iyi hissettiğin bir gün üniversite hastanelerinin ya da şehir hastanelerinin genetik tanı merkezleri var oraya git 2 3 düşüğüm var pıhtılaşma ve genetik test yaptırmak istiyorum de yapsınlar.eğer pıhtılaşma bozukluğu varsa sonraki gebelik için iğne kullanırsın.Canım onu da sordum doktor sigortanız karşılamıyor dedi( Acıbadem) 2500 tl gibi bir ücret söyledi. Ben açıkçası sıcak bakamadım. Özel hastaneler genetiği ücretli yapıyor hemde baya tuzlu. Bana göre yani
Canm benim çok üzüldüm offBugün normal kontrole gittim 8+4 olmam gerekiyordu fakat bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi de 7 haftada kalmış dedi doktor. 1 hafta önce bulantım azaldı göğüslerim normale döndü ben başka belirti fark etmedim kanamam olmadı ağrım da yok. Şimdi kafam durmuş durumda hiçbirşey bilmiyorum bana bilgi verebilir misiniz ?
Hay ağzına sağlık bak onu yapacağım işte. Hayırlısıyla şu süreci halledeyim pıhtılaşma ve genetik testimi kesin yaptıracağım. Ablam da pıhtılaşma vardı ben bilmiyorum ama bu gebelik içimden bir his bu sebeple durdu diyor. Bakalım hayırlısıEvet ben de otopsiyle birlikte 4 bin vermiştim acıbademe.O zaman canım sen kendini iyi hissettiğin bir gün üniversite hastanelerinin ya da şehir hastanelerinin genetik tanı merkezleri var oraya git 2 3 düşüğüm var pıhtılaşma ve genetik test yaptırmak istiyorum de yapsınlar.eğer pıhtılaşma bozukluğu varsa sonraki gebelik için iğne kullanırsın.
Ne yapalım yavrum nasip üzülme hiç bende üzüldüm de hayırlısı bu diyor şükrediyorumCanm benim çok üzüldüm offrabbim sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?