Bebeğimin kalbi durdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba çok geçmiş olsun .
salı günü tekrar kontrol edecekler bebeği eğer durum hala aynıysa kürtaja hazırlayacaklar .
Yapman gereken şimdilik bişey yok . Bol bol dua sabır .
benımde ilk gebeliğim kürtaj ile sonuçlandı . 2 ay sonra hamile kalıp kızımı doğurdum . Yani zararlı olduğunu düşünmüyorum aksine ilaç verirlerse o ilaç tam söktürmezse yine kürtaj yapıyolar .Ve bu süreç inanılmaz ağrılı geçiyo .
lürtajda tek açıdan kalp ağrısı başka herhangi bi ağrın sızın olmuyor .
Nerde olacaksın bilmşyorum ama ben özelde oldum zaten acil aldılr . Bişeyde gerekmedi . Hastane pedi falan verdi .
Allah yardımcın olsun. En yakın zamanda rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

Reactions: JES
Bı konuş görüş bir an önce toparla kendini olacak oluyor yapcak birşey yok kaciyoz kaciyoz doluya yakalaniyoruz yine
Şükürler olsun metanet var içimizde. Ama iyiyim ben araştırayım bakayım Ankara’da bu işte iyi başka özel hastahane de bulabilirim.

Reactions: H M
Çok çok teşekkür ederim. Ben de özel hastane de olacağım. Bir yanım diyor zaten bu kadar insan olduysa elbet sorun olmaz. Bir yandan da daha iyi olacaksa neden olmasın diyorum. Hani vakumlu vs gibi. Bana da doktor bi aç gel dedi başka şey demedi. O sebeple danışayım dedim.

Reactions: H E
Şükürler olsun metanet var içimizde. Ama iyiyim ben araştırayım bakayım Ankara’da bu işte iyi başka özel hastahane de bulabilirim.
Kesinlikle özel araştır beni direk aldılar o gün hastane ben daha o şokla farkına varamadım vakumlu olur diye düşündüm diğer türlü yaptılar sanirim blmiyorum.. özele niye gitmedim diye düşünüp durdum ama nabtığımı bile biliyormusum o an aninda kurtulayım diye düşündüm. Büyük olduğu için benm hemen yatisim verildi.arastirilir diye gittim güya..
Geçmiş olsun tekrar canim

Çokk üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin inşallah cnm

Allah tekrar gebelik nasip etsin en kısa zamanda.Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar gereken yorumları yapmış.Ama ben başka birşey söyleyeceğim.Lütfen bebeğinizi patolojiye yollayın genetik incelemesini yaptırın.Neden kalbi durmuş bu ikinci hamileliğiniz icin çok önemli.

Ben gönderdim sonucu 15 günde çıktı..
Olcumleri vardı fetüs izlendi plesanta izlendi den başka birşey yazmıyor güya araştırılır diye gitmiştim.
Ama patoloji değilde genetige göndermek gerek
Patoloji mol gebelikmi vs fiziksel özellikler bakiliyor
Özelde farklıdır belki.

Sağol canım sağol üzülme ne yapalım hayırlısı Ya işte adam söylese keşke söyle böyle olacak anlayacağım da yok yani. Gel halledeceğiz bitti.
Saniyorum standart olan uygulama vakumla yapilan zaten. Eski usul kullanilmiyor artik ama yine de sor doktoruna. En kisa zamanda saglikli bebislere kavusasin

Evet farklı canım genetik test de yapılıyor pıhtılaşmamı vardı ya da başka bir sorun mu belli oluyor.

Evet farklı canım genetik test de yapılıyor pıhtılaşmamı vardı ya da başka bir sorun mu belli oluyor.
Araştırmada genetige neden gönderilmedigini sorduk hemen gece düşürünce verdim hemşireler sıvının içine koymuş ona koyulunca bakilmiyormus..
Dedik ben bosunami kürtaj oldum burda araştırılsın diye.. hepsi farklı birşey diyor. Araştırma hastanesi güya

Canımsın çok teşekkür ederim desteğin ilgin için. Eşim de senin gibi olsun bitsin inşallah iyi olacak diyor pozitif düşünüyor oda sen gibi. Merak etme sen bu işlemi yapan çok insan var. Elbet hayırlısı olmuştur merak etme sen Allahım her bekleyeni tez vakitte bebeğine kavuştursun canım

Reactions: H M
Bak burda yaşayıp sağlıkla soradan kucağına alan çok var inşallah daha iyisi olucak ❤ rica ederim

Canım onu da sordum doktor sigortanız karşılamıyor dedi( Acıbadem) 2500 tl gibi bir ücret söyledi. Ben açıkçası sıcak bakamadım. Özel hastaneler genetiği ücretli yapıyor hemde baya tuzlu. Bana göre yani

Aynen aç git hafif bi uyutmak için ilaç veriyorlar çünkü.
benımkide vakumlu oldu ben medicalparkta oldum . İstanbulda olsaydın doktor önerirdim ama eminim bulunduğun şehirde de işinin piri doktorlar vardır.

Evet ben de otopsiyle birlikte 4 bin vermiştim acıbademe.O zaman canım sen kendini iyi hissettiğin bir gün üniversite hastanelerinin ya da şehir hastanelerinin genetik tanı merkezleri var oraya git 2 3 düşüğüm var pıhtılaşma ve genetik test yaptırmak istiyorum de yapsınlar.eğer pıhtılaşma bozukluğu varsa sonraki gebelik için iğne kullanırsın.

Canm benim çok üzüldüm off rabbim sabir versin

Hay ağzına sağlık bak onu yapacağım işte. Hayırlısıyla şu süreci halledeyim pıhtılaşma ve genetik testimi kesin yaptıracağım. Ablam da pıhtılaşma vardı ben bilmiyorum ama bu gebelik içimden bir his bu sebeple durdu diyor. Bakalım hayırlısı ♥ çok teşekkür ederim yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…