How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler Bebeğimin kalbi delikmiş:((

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım gözünaydın minik eve geliyormuşş...
evet içini ferah tut canım...bebeğine konsatre ol..

hiram geçmiş olsun canım benim kı<mdada vardı halada var 3 aylıkken götürmüştüm 6 ay sonra tekrar kontrol dedi doktor hiç bi ialç falanda gerek yok dedi gelişiminide engellemedi şimdi gittiyimizdeyse yarısından fazlasının kapandığını söyledi şimdiden sonra hiç getirmeseniz bile artık sorun yok dedi ama illaki içim rahat etsin dersen 2 yaş civarı bi daha kontrol dedi o yüzden prematüre bebeklerde malesefki rastlanılabilen bişey hatta normal doğan bebeklerde bile sık görülebiliyomuş üzme kendini hadi olduda kağpanmasa bile hamdolsunki tedavisi var

hiram06 çok geçmiş olsun...arkadaşlarında bahsettiği gibi prematüre doğan bebeklerin çoğunda üfürüm oluyor malesef benim 800 gr.doğan kızımdad a vardı bende çok korkmuştum ama senede bir kere eko yaptırdık kilo aldıkça kapanacağını söylediler gerçektende en son kontrolde kapanmış olduğunu, korkulacak bişi olmadığını söylediler şu an 5 yaşında... Senin korkunu çok iyi anlıyorum ama eminim ki senin bebişininki de kendiliğinden kapanacaktır buna inan...

Back