How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler Bebeğimin kalbi delikmiş:((

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
Rabbim bizi zor bir imtihan ediyor napacağımı neye üzüleceğimi şaşırdım ikizinin ölmesine derken birde bu çıktı Allahım yardım etsin bebişimin kalbinde bir delik birde kapanmayan damar çıktı daha küçücük biliyorsunuz çoğunuz kilo alırsa kapanabilirmiş kapanmazsa anjio olcakmış çok korkuyorum:(:gitme:

çok geçmiş olsun canım..inşallah büyüdükçe kapanır delik ve damarı açılır..Allah şifa versin..

canım benım ya .........ama bak ne dıcem benım oğlumu bılıyosun onbes yasında .........yedı aylıkken ufurum var dendı ve cocuk kardıyolugu aynı teshısı koydu kalbe gıden bı damarda delık var bı yasına kadar kapanıyo kapanmazsa amelıyat dendı bu anjıyo yoıontemı ılk defa on cocuk ıçınde old benımde oğluma yapıldı tr yede ılklerın ıçınde ve cok basarılı bı operasyonla delık kapandı hıç merak etme canım cok basıt bı yontem amelıyat gıbı degıl o zaman alman hastanesınde yaptırdık cok ıyı bı dr ........ara ara kontrıole goturduk hıç sıkıntısı ol madı hatta cok ıstahsız bı bebektı buıı operasyondan sonra daha ıyı gelıştı sımdı cok sukur ıyıyız canım......hıç uzme kendını canım yetrkı baska sıkıntı olmasın ınş buda gececek canım ınş...........rabbım sana bagıslasın bebısını........daha buyuk sıkıntı vermesın ınş.........kavusalım bebışlereee ınş canım.......anne olmak sabır ıstıyoo ne zor dımı bolbol dua edlım canım bırbırımıze sakın uzulme

Rabbim bizi zor bir imtihan ediyor napacağımı neye üzüleceğimi şaşırdım ikizinin ölmesine derken birde bu çıktı Allahım yardım etsin bebişimin kalbinde bir delik birde kapanmayan damar çıktı daha küçücük biliyorsunuz çoğunuz kilo alırsa kapanabilirmiş kapanmazsa anjio olcakmış çok korkuyorum:(:gitme:

canım geçmiş olsun, insallah canım kapanacak düzelecek, çok zor muhakkak bu sıkıntıları üst üste yaşamak.. ama bak durum her ne olursa çareli, bu durumu yaşayan çok bebek var, insallah kendiliğinden düzelir ama aksi durum içinde, ikisi içinde çok örnek var. allah yardımcın olsun, hem bebeğine hem size güç versin... bunların hepsini atlattığımız günleri görmeyi nasip etsin... dualarımız sizinle...

Hiram geçmiş olsun canım. Allah çaresiz dertler vermesin. Hamd olsun derdinin dermanı var. Delik bebeğin büyüdükçe kapanır inşallah.

Geçmiş olsun..Allah hayırlı şifalar versin..

Benim oğlum şu an 23 aylık..Normal kiloda doğan bir bebek..3400gr..Dünyaya geldi..

40 günlükken kalbinde üfürüm olduğu saptandı..KArdiyoloğa yönlendirilidik..5 mm.delik varmış biz ilaç kullanmaya başladık..Daha rahat solunum için..

Şu an 1 mm.açıklığı var kalbinde çok şükür..Yılda bir gidicez artık kontrole..

Allah yardımcınız olsun..Sabır ve güç diliyorum..O kadar zor bir süreçki..yaşamayan anlıyamaz..:(

hiram cok gecmış olsun inşallah kendılıgınden kapanır canım
allah yardımcınız olsun

çok saolun kızlar çok üzülüyorum inş kapanır kendiliğinden 1 ay sonra kontrolümüz var zayıf kalırsa büyümezse ameliyat olabilir inş kilo alır yavrum

canım gor bak kapanacak.........sıkıntısız gunler gelır ınş hepımız ıçın..........rabbım onları koruyo canım

hiramcım kapanacak gözüyle bak olaya pek çok erken doğan bebekte bahsettiğin sorun oluyor
sorunun üzerine odaklanmamaya çalış rahat ol
senin erken su gelmesi olmuştu sanırım bu bebek o zor zamanlardan beri dayandı şimdi de dayanır hiç merak etme çok güçlü bir çocuk olacak inş.

inş cnm benim bugün sabahtan beri hastanedeyim emziriyorum artık kendim çok şükür sanırım ptesi falan çıkacakmış hastaneden bugün odasını hazırladım birazdan tekrar emzirmeye gidicem inş

canım yüzde oranı bayağı yüksek böyle doğan çocukların ve %80 ininde ameliyatsız iyi bakımla kendiliğinden kapandığını duymuştum...
endişe etme...
çok yakın bir akrabamın oğlu bu şekilde kalbi delik doğdu yalnız o ameliyat olması gerekti. şimdi turp gibi hiç bir hayati aktivitesini engellemiyor hatta futbol kursuna bile gidiyor...
sen gönlünü ferah tut...

canim bende cok duydum ve kendiliginden kapananlarda cok oldu insallah bu da sana bir imtihan rabbim
bunun da caresini vercek insallah hic birsey olmuycak.bir ay sonra müjdeyi verceksin bak gör.acil sifalar versin ALLAHIM

çok geçmiş olsun minik yavruna inşallah biran önce saglına kavuşur benimde duyduğuma göre kalpteki delik çocuk büyüdükçe kapanıyomuş sen gönlünü ferh tut Allah yardımcınız ollsun

sana da minik yavrunada çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınbız olsun inş dualarım seninle. çok zor ama sakın unutma canım bi senin imtihanın

inş cnm benim bugün sabahtan beri hastanedeyim emziriyorum artık kendim çok şükür sanırım ptesi falan çıkacakmış hastaneden bugün odasını hazırladım birazdan tekrar emzirmeye gidicem inş

hiram çok sevindim canım, demek miniğin evine kavuşuo... çok güsel bir haber, insallah bu güzel haberlerin devamı da gelecek içini ferah tut, allah onlara güç verio, bizim minikler savaşçı bıdıklar ...

Back