Çocuk Hastalıkları Bebegimin kakasinda ki beyaz parcalar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benxe hastaneye bir git. Belki üsütmüsdür ondan ishal olmustur. Anne sütü alan bebeklere diyorlar günde 10 defa yapsa normal 10 günde bir defa da yapsa normal. Mama icen bebeklerde öyle degil o yüzden gltür. O beyaz pütürcüklere birsey diyemem ama

Ya boyle sumuksu bir kivamda ondan ishal gibi geldi canm oyle degildi kakasi cunku

Gazi yok ona eminim
Normalde kizim kendi akranlarina gore hareketli bir bebek
Ama dun gece sabahladigimiz icin bugun butun gun uyudu ordan anlamiorum
Usutmekden olamaaz dimi esim ona bagliyo kendimi sorumlu hissediyorum
Canım dur daha 2 aylık. Hemen kendini Öyle sorumlu hissediyorum falan deme. Hastalanıp iyileşip büyüyecek biz ne badireler atlattık. Kendini suçlama hiç. Sen doktora götür tahlil yaptır. Zaten küçük ilaçta vermezler kolay kolay.

Gazi yok ona eminim
Normalde kizim kendi akranlarina gore hareketli bir bebek
Ama dun gece sabahladigimiz icin bugun butun gun uyudu ordan anlamiorum
Usutmekden olamaaz dimi esim ona bagliyo kendimi sorumlu hissediyorum
Ben hiç mama vermedim ama sumuksu bizdede olurdu ishalde olurdu hep test yaptırdım ama bişey olmaz demedim yani. Ateş varmı?

Ben hiç mama vermedim ama sumuksu bizdede olurdu ishalde olurdu hep test yaptırdım ama bişey olmaz demedim yani. Ateş varmı?
Ates yok canm sabahi bekliyorum artik
Ama dikkat ettim bugun hic kusmadi fazla geleni hep kusuyordu cunku
Simdi mama yiyince bu beyaz pihtilar cikiyor kakasi cok az genelde bunlar var

Ates yok canm sabahi bekliyorum artik
Ama dikkat ettim bugun hic kusmadi fazla geleni hep kusuyordu cunku
Simdi mama yiyince bu beyaz pihtilar cikiyor kakasi cok az genelde bunlar var
Ateş yoksa güzel. Tuvaletinde kan yada kahve pıhtılar olsa hiç beklememek gerekir. Ama siz yinede sabah götürün ki içiniz rahat etsin. Bu arada hastane içinde bebeği bekletmeyin derim. Eşiniz veya siz içeride sıra vs gibi işlemleri hallederken diğeri bebekle dışarıda beklesin. Bende evhamlı bir anneydim bazen böyle hastalık olmayan bazı nedenlerden doktora gider hastanede şifayı kapardık. Bu yüzden hep bu yöntemi kullandım sonrasında

Sabah atesimiz cikti apar topar acile gittik
Tam kan sayimi ve idrar tahlili yapildi
Ama temiz cikti
Bir sure musade altinda kaldi atesi dustu ama eve gelince yine yukseldi
Tam dusuruyorum yine basa sariyor yukseliyor
Bide kolik ciktik kolik sancilar giriyor karnina

Canım bende seni merak ettim.niye ateşlenmiş hiç bişey demedilermi.

Canım bende seni merak ettim.niye ateşlenmiş hiç bişey demedilermi.
Yok cnm bir seyi yok diyo doktor anlamadim ki bnde bu isten bir sey ilgisiz desem degil dklarca muayne etti bebegi musadeye aldi tahliller ypti bisi cikmadi
Simdide tam dusuo tekrar cikiyor
Psikolojim coktu zatn daha dikislerim duzelmedi bnde sorun yasiyorum gecen hafta safra kesem alindi benmde simdide eslem boyle olunca coktum

Canım öyle öyle büyüycek.ilk kez olunca haliyle telaşlandın ama o kadarda yapma.sen güçlü olcaksınki bebeğin senden güç alsın.ateşliyse sakın üstünü ürtme hatta kafası hariç sadece vücudunu ılık bi duş aldır.ama ateşliyse enfeksiyon olma ihtimali yüksek nasıl bişey yok deyip gönderdiler.bide kaç derece ateşi mesela bizimkininde arada 37.5 filan çıkıyo ağlayınca filan anlı ateşleniyo.

Canim koltuk altindan olcuyorum en yuksek 37.8 cikiyor
Tahlilleri temiz cikti canim valla
Ilik dusa soktum dustu sonra yine cikti
İslak bez koyuyorm dusuo sonra yine cikiyor

Canim koltuk altindan olcuyorum en yuksek 37.8 cikiyor
Tahlilleri temiz cikti canim valla
Ilik dusa soktum dustu sonra yine cikti
İslak bez koyuyorm dusuo sonra yine cikiyor
Canım çok yüksek değil ateşi.ki koltuk altı yarım derece kadar fazla çıkabiliyo.bide yaz günü evin sıcaksa ondanda oluyo.bende geçen ateşlendi sandım meğer evin sıcaklığından yükselmiş.üstünü çıkarınca normale döndü.idraryolu iltihabı filan olsa tahlil yapmış doktor çıkardı.inşallah bişeyi yoktur kuzucuğun.sanada çok geçmiş olsun canım

Bilmiyorum canm ya 38,5e cikti su an
Sabah fitil verdi doktor oglen calpol vermstm tekrar versem mi fitil

Canım bence sen onu başks bi doktora daha götür.rota virüsü filan diyodu kızlar forumda.nolur nolmaz.bide kulaklarına baktımı canım iltihap filan olmasın kulakta.şimdi nasıl oldu.gece çok ateşlendimi

Testler temiz çıktı ise korkma şimdilik. Pazartesiye kadar gözle duzelmez ise tekrar götür ama başka doktora. Seni üzmek istemiyorum nolur yanlış anlama beni. Ama anne sütü alamayan bebekler biraz daha geç atlatıyor hastalıkları. Pazartesi yine götürü. Ilk çocuk böyle oluyor bir süre sonra alışacaksın. Çok giydirme 0 kollu tulum ile kalsin cereyan olmasın evde olduğunuz odadan uzak bir cam açık kalsın. Arada sabah erken saatler ve akşam dışarı çıkar bu arada evdeki tum camları aç. Evi sirkeli su ile temizle iyice. Ben evde hasta varken böyle yapıyorum artık. Panik yapma. Bir sorun olsa idrar ve kan testinde çıkardı. Idrar testi yaptılarmı. Nitrit negatif ise sorun yok demektir idrarda bilgin olsun.

Canim tam kan sayimi ve idrar tahlili yapildi fiziki muaynede yapuldi bisi cikmadi
Ama kakasi hayla duzelmedi cuma gunu tekrar baska doktora goturcem doktor normal diyor ama icime sinmiyor
Evet mamayla beslendigi icin sorun yasiyoruz ama malesef emzirmeyi beceremedm olmadi

Canım bence sen onu başks bi doktora daha götür.rota virüsü filan diyodu kızlar forumda.nolur nolmaz.bide kulaklarına baktımı canım iltihap filan olmasın kulakta.şimdi nasıl oldu.gece çok ateşlendimi
Canm atesi atlattk o gece cok sukur rota virusu ishal ama bzmki ishal degil
Ama kakasi hayla duzelmedi

Ya hayır öyle beceremedim falan deme neler atlatmışsınız baksana düzelir merak etme. Evet anne sütü birçok hastalıktan daha çabuk kurtulmaya yarıyor ama bende anne sütü almamışım 30 yaşındayim senede 1 grip olurum bazen o bile olmaz. Uzme sen canını. Geçer inşallah. Bazen gerçekten ciddi bir problem olmayabiliyor tuvaletteki değişiklik. Bende çok evham yapmıştım bu yüzden. Ateş geçtiyse iyiye gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…