Ama biz sadece mama veriyoruZ anne sutu almiyor kiYok çok normal anne sütü alan bebeklerde olur öyle.
Benim kızımında kalasında beyaz parçalar vardı dr anne sütünden demişti. Mamayı bilemicem alerjik bir durum olabilir telefonlada olsa doktorunuza sorun. Acillik birsey olduğunu sanmıyorum ama neticede bir bebek sorumluluk almak ve sizi yanlış yönlendirmek istemem.Ama biz sadece mama veriyoruZ anne sutu almiyor ki
Mecburi sezeryan oldum sutum 4 gun sonra gelmeye basladi o yizden mamaya basladikÖzel değilse neden 2aylik bebege doğduğundan beri mama veriyorsunuz anne sütü yerine?
Belki gunde 1 kez yapsa bende korkmazdim ama pirtlarken bile kaka kciriyor o yuzden telas ettimBenim bebeğim hem anne sütü hemde aptamil mama içiyor kakasında bende pirinç tanesi kadar pütürlü beyaz şeyler gördüm bence normal hiç endişelenmedim açıkcası
Bir dokrora götur canın benimki ishal olunca anlattığın gibi olurdu. Tuvaletini yapınca bezle beraber en yakın hastaneye gidip tahlil yaptırBelki gunde 1 kez yapsa bende korkmazdim ama pirtlarken bile kaka kciriyor o yuzden telas ettim
Sanirim ishal su an 5. Kakayida yaptiBir dokrora götur canın benimki ishal olunca anlattığın gibi olurdu. Tuvaletini yapınca bezle beraber en yakın hastaneye gidip tahlil yaptır
Bence götür bayram tatili sonuçta yarın sabah açılacak olsa hastaneler sorun değil derim ama erken gitmekte fayda var. Son bezine ıslak mendil vs gibi bişey deydirmeden yanına al kabul ederlerde burdan tüpe geçiş yaparsın etmezler ise zaten ishal diyorsun orda yapar belki. Son yaptığı tuvalet saatini de söyle.Sanirim ishal su an 5. Kakayida yapti
Acile gitsem bakarlar mi simdi
Panik yapma ama ihmal de etme.Sanirim ishal su an 5. Kakayida yapti
Acile gitsem bakarlar mi simdi
Canım meraba konu açtığını görünce yazıyım dedim.malum bizim forumda kimsecikler kalmadıBelki gunde 1 kez yapsa bende korkmazdim ama pirtlarken bile kaka kciriyor o yuzden telas ettim
Mervecim bebelerden kimse giremiyor forma artik yaCanım meraba konu açtığını görünce yazıyım dedim.malum bizim forumda kimsecikler kalmadıgaz yaparken kaka yapması normal.çünkü bizimkide çoğunlukla öyle yapıyo.ben hiç mama vermedim.şuan sadece anne sütü alıyo.bizimkininde artık kakasının içinde tanecikler var.ama beyaz değil.zaten 1 ay sonra iyice koyulaşcak artık.bence bi problem yoktur.ama için rahat etmiycekse götür bi doktora.
Cok saol canm bu beze islak mendil degdi bekliyim o zaman yaparsa gidiyim yoksa sabahi bekliyimBence götür bayram tatili sonuçta yarın sabah açılacak olsa hastaneler sorun değil derim ama erken gitmekte fayda var. Son bezine ıslak mendil vs gibi bişey deydirmeden yanına al kabul ederlerde burdan tüpe geçiş yaparsın etmezler ise zaten ishal diyorsun orda yapar belki. Son yaptığı tuvalet saatini de söyle.
Surekli ayni markayi veriyorum bir anda alerji olmaz sanitimSık beslendiyse olabilir dindirilmemis mamadir ya alerji ya da sık beslenmeyle alakali oluyor canm
Alerjinin ne zaman baslayacagi belli olmuyor canim yillarca alinan gida bile birden bire tolere edilemeyebilir umarim alerji degildir yine de dr git sor icin rahatlasinMervecim bebelerden kimse giremiyor forma artik ya
Bizim ilk kez boyle oldu ondan panikledim valla
Cok saol canm bu beze islak mendil degdi bekliyim o zaman yaparsa gidiyim yoksa sabahi bekliyim
Surekli ayni markayi veriyorum bir anda alerji olmaz sanitim
2 saatde 60 cc yiyor genelde
Genel haline de dikkat et tabi. Mesela derisini tutup bırakınca hemen geri toplanması eski haline gelmesi gerek. Tepki halsizlik için bişey diyemiyeceğim 2 aylık bebek neler yapabilirdi hatırlamıyorum ama sonuçta sen annesin anlarsın halsizmi ağrısı mı var vs. Bu arada gazdan bile olabilir ama ozaman da ağlardı çok fazlaMervecim bebelerden kimse giremiyor forma artik ya
Bizim ilk kez boyle oldu ondan panikledim valla
Cok saol canm bu beze islak mendil degdi bekliyim o zaman yaparsa gidiyim yoksa sabahi bekliyim
Surekli ayni markayi veriyorum bir anda alerji olmaz sanitim
2 saatde 60 cc yiyor genelde
Gazi yok ona eminimGenel haline de dikkat et tabi. Mesela derisini tutup bırakınca hemen geri toplanması eski haline gelmesi gerek. Tepki halsizlik için bişey diyemiyeceğim 2 aylık bebek neler yapabilirdi hatırlamıyorum ama sonuçta sen annesin anlarsın halsizmi ağrısı mı var vs. Bu arada gazdan bile olabilir ama ozaman da ağlardı çok fazla