Bebegimin kakasinda kan renginde mukus var

user3434

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
4
0
1
28
Bebegim 5 aylkk 1 haftalik kakasinda kanlı mukus gördüm kakasida ishal gibiydi.tadimlara daha yeni başladık buğu 3.cu günü patates püresi verdim bi tatlı kaşığı bide kan ilacını verdim bunlardan dolayı olabilirmi acaba yada başka bisey olabilirmi doktoruna randevu aldım gününü bekliyorum onada daha var lütfen cevaplarınızı bekliyorum kızlar bezin fotosunda aticam bu arada sütümü sagipta veriyorum günde 3 öğün anne sutu aliyor 90 cc 150 cc mama

Son düzenleme:
Yediğindendir diye düşünüyorum. Pek kan gibi durmuyor. Bazen kan alerjiden de olabiliyor. Bir de 5 ayda 3 biberon cok az değil mi ? Şu an zaten tek meme/mama alması gerekiyor. Ek gıdaya erken baslamışsın. Onu da tadım olarak yaptırıp normal emme/ biberon süreciyle devam ettirmen gerekiyor

Günde sadece 3 kere ve 90 cc mi besleniyor? Beslenmesi çok yetersiz değil mi? Bir kaç aylık bebekler 90 cc içer hem de gün içinde defalarca. Ek gıdaya doktor kontrolünde başlamalısınız ve ilk gün sadece 1 çay kaşığı verilmeli. Dışkıdan kan gelmesinin sebebi alerji de olabilir bağırsak iltihabı da. Devamı gelecek mi gözlemleyin.

Mamada aliyor ek olarak onu yazmayı unutmusum

Tadım olarak veriyorum tatlı 1 tatlı kaşığı her sebzeden meyveden

Tadım olarak veriyorum tatlı 1 tatlı kaşığı her sebzeden galiba tatlı kaşığı fazla çay kaşığı ile veriyim ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…